Am auzit si la alte persoane problema asta legata de serverele de la romarg :(
Versiune printabilă
Este evident ca acest pool nu contine chiar tot ce e de calitate si pe deasupra cel putin un specimen de firma, ca altfel nu o pot numi.Dar asta e, votam ce gasim.
Am folosit de-a lungul timpului mai multe gazduiri de la mai multe firme dar , cea mai buna din punctul meu de vedere este gazduirea de la hostico.
Motivele ce m-au dus la aceasta alegere sunt :
- suport tehnic non stop
- sunt foarte intelegatori in privinta plati facturi.
Va multumesc.
Cum adica sunt foarte intelegatori in privinta plati facturi?
ce vrei sa spui?
Eu folosesc Experthost. E ok..
Hostway.ro de vreun an si ceva, ireprosabili din toate punctele de vedere.
Nu am nevoie in general de relatii cu clientii, dar am avut la 3am si s-a rezolvat fara probleme printr-un telefon.
Plus amanare plata factura cateva zile cand am avut probleme cu cardul, din nou fara comentarii si incidente.
Anterior, tlh.ro, din nou fara probleme.
Recent m-am mutat la webfactor.ro si pot spune ca au un uptime excelent. Sunt multumit de ei si ii recomand. Eu am pachet cel mic, pentru 2 siteuri.
Folosesc MXHOST si pot spune ca sunt foarte buni , incarcare rapida a site-ului si de cca 1 luna uptime 100% .
Recomand !
In acest moment am servicii de gaduire oferite de hostore.ro, ii recomand deoarece au servere puternice, ma inteleg cu ei atunci cand nu pot plati la timp si sunt foarte ok.
Las ca-i trece, dupa ce prinde curaj la buline rosii. :clap:
Am testat de curand si serviciile despregazduire, dar se pare ca sunt adevarate toate topicurile unde se plangeau oamenii ca functioneaza greu. Daca folosesti chatul ai senzatia ca vorbesti cu o piti pe messenger, sunt paralele rau domnisoarele sau doamnele care iti ofera suport prin chat. Daca le trimiti email o faci degeaba ca dupa 2 zile iti raspunde cineva.
2 zile a durat sa imi faca o factura pentru a transfera un domeniu de pe un nume pe altul ( dupa ce le-am pus vre-o 5-6 tikete ) + ca la un site m-am chinuit teribil sa ii schimb nameserverele, de fiecare data cand setam si dadeam salvare nu lua ce scriam eu, apareau tot cele vechi . Sunt foarte greoi, nici nu vreau sa ma gandesc sa am gazduire de la ei ca ma apuca groaza ...
Inca un vot pentru spatiul.ro . Am ajuns la ei dupa ce americanii de la webhostingworld mi-au inchis site-ul si mi-au recomandat un server dedicat pentru a gazdui un site WP cu 300-400 de vizitatori pe zi la vremea aia...
Folosesc Hostvision de mai bine de 1 an si nu am avut absolut nici macar o problema cu serviicile acestora.Suportul tehnic este unul excelent !
lansoft.ro eu folosesc
Eu unul folosesc gazduire de la gsoftcentral, sunt oarecum multumit de ei desi am mai avut ceva probleme cu firewal-ul lor. In special apreciez faptul ca iti raspund destul de repede si in plus la inceput cand habar nu aveam despre cum se seteaza un site wp pe host m-au ajutat imediat
Eu folosesc hostpair ar preturi destul de bune si pana acum nu am avut probleme.
Ce parere aveti despre hostway.ro ??
Mersi
clausweb.ro / hostore.ro foloses in RO.
Calin B, hostway e foarte scump, daca n-ai firma sau ceva cu 20-30k unici pe zi n-ai ce cauta la ei, parerea mea, exista alte firme care ofera aceleasi servicii la un pret de 10 ori mai mic
Hostway.ro :) am host de 23 de euro de la ei .
De ceva timp am luat host de la hostico si se pare ca site-urile merg destul de bine si suportul este prompt.
Eu sunt de 2 ani la aciphosting, mai nou namebox.ro . Nu am avut nicio problema. Am avut probleme cu
hostico.ro , ssnet.ro si despregazduire.ro
eu folosesc de aproximativ 5 ani mxhost si sunt foarte multumit de serviciile pe care le ofera acestia.
eu folosesc xservers de 6 luni si pana acum nu am avut nici o problema.
Eu folosesc Gazduire,DespreGazduire,MxHost și Hostico fiind mulțumit de toate !
Folosesc namebox.ro (fostul aciphosting) de 1 an si desi am trecut pe la vreo 6-7 provideri pana acum, pot sa spun ca se numara printre singurii pe care ii recomand cu incredere. Uptime foarte ok, viteza de incarcare la fel de buna (asta a fost motivul pentru care m-am mutat de la vechiul provider, desi acesta imi spunea ca e vina site-urilor mele) si preturi convenabile pentru orice buzunar. Baietii sunt foarte de treaba, raspund la solicitari rapid, chiar si dupa 12 noaptea am primit raspuns in vreo 20 minute. Ce-i drept, intr-un an nici nu am trimis decat vreo 2 tichete si acolo era vorba de generalitati, nu probleme cu hostingul.
Fie ca aveti un blog personal sau un site cu trafic, eu va recomand namebox, desi nu sunt genul care se arunca sa faca recomandari asa usor, mai ales cand vine vorba de hosting. :)
despregazduire.ro
De la ei am host si domeniu acum...sunt destul de multumit.
despregazduire.ro folosesc si eu .Am folosit rohost si am fost dezamagit pe vremea aceea de serviciile oferite !
forcesp.ro
foarte seriosi. nu am avut probleme cu ei
ssnet.ro rezonabili pentru un site la inceput ieftini si acceptabili de buni, nu il recomand, deoarece cu siguranta sunt si altele mai bune, eu le-am achizitionat serviciile la sfatul unui prieten.
xservers.ro.
De cand am host de la ei (aproximativ 1 an) nu am avut probleme. Chiar ii recomand.
Sunt multe care nu sunt in lista oricum este foarte bun sondajul ..
la spatiul.ro de vreo 5 minute totul e cazut.. si siteul lor.
La un site folosesc zooku-myhost la altul bunthosting-actual simplisimo
a folosit cineva hostmama.ro ? vreo parere despre ei?
Multumesc!
Recomand gsoftcentral. Am utilizat și încă îi folosesc de ceva vreme și pot spune că sunt mulțumit, oferă suport prin email iar calitatea serverelor este chiar bună. Pe de altă parte am mai încercat hostico.ro , de care la fel sunt mulțumit, în special de suportul non-stop prin chat.
Folosesc edomenii.ro si hostico.ro.
Pe primii ii folosesc din 2008 si nu am avut probleme iar hostico de anul acesta.