Citeste-ti postul si calcuelaza cate greseli ai. Categoria "analfabet" este una prea buna pentru tine.
Versiune printabilă
Citeste-ti postul si calcuelaza cate greseli ai. Categoria "analfabet" este una prea buna pentru tine.
vezi ca ai gresit si tu :)))
recomand SPATIU.RO - in + super preturi la domeniile .RO
Adevarul ca au o calitate super, un amic de al meu a ramas fara site, cica li sa ars un server, si nu aveau nici back-up nimic, si au mutat pe un alt server abia dupa vreo 4 zile, timp in care site-ul a fost offline. Daca clientul nu avea back-up actualizat intamplator ce facea pierdea tot, pentru ca ei au back-uplul pe acelasi server?
Ei au avut ceva succes datorita confuziei care se face cu spatiul.ro, firma cu oameni profesionisti, din punctul meu de vedere sunt doar mici profitori, de exemplu amicul meu a fost trimis de mine la spatiul.ro si din neatentie de scriere a ajuns la spatiu.ro (fara "l") asa ca eu recomand sa fugiti de ei
Folosesc shared hosting cat si un dedicat de la hostway, iar ca uptime, viteza, suport nu am mai gasit in Ro. Ii recomand cu cea mai mare placere.
Eu folosesc hostico cam de 2 ani si sunt foarte multumit,au suport bun,m-au ajutat tot timpul cand am intalnit vreo problema.
Intamplator sau nu, in ultima vreme am tot mai multe probleme cu cei de la mxhost. Site-urile sunt down de 2 3 ori pe zi... nu primesc nici un fel de aviz atunci cand se intampla aceste lucruri...
Va rog sa imi spuneti ce as putea face in acest caz, exista "ceva" ce te apara in aceste situatii .. sau cel mai sfant sa schimbi firma de hosting ?!
Mai mult decat un coleg de forum, vezi si de ce: cu hosting.
Eu m-am mutat recent pe un server dedicat de la hostway.ro am prins promotie la 99e/luna oferta valabila pana pe 15 iunie, si toarce bine :) de 2 saptamani n-am probleme sper sa fie asa si in viitor.
Nici eu nu am probleme cu mxhost, de cand m-am mutat la ei nu mi-a picat nici macar 1 data site-urile...
Un tool free este Free Website Uptime Monitoring - Uptime Robot ... sper sa va fie folositor si voua.
A la nea Krumel, timp de citire 15 minute: monitorizare hosting.
Dupa atatia ani nu pot spune care e cel mai bun serviciu, motiv pentru care folosesc in mod curent 4-8 servicii gratuite si/sau platite.
Adica nu e mare lucru sa faci cont la fiecare pentru a vedea care e mai sensibil.
Uneori poti avea alerte false, alteori e picat si nu stie ca a picat.
Hostway clar !
mersi lovelife ca ai pomenit de spatiul.ro, nu stiam de ei si vad ca au niste oferte bune la reseller. as fi trecut la mxhost, insa daca nu are trafic necontorizat, nu ma bag :) stiu cum sta treaba cu traficul asta, insa prefer sa il am "nelimitat" decat sa ma uit in fiecare zi cat mi-a mai ramas.
Eu am folosit Spatiul.ro timp de 2 ani si a fost totul ok, preturi ok pentru mine, si suport / calitate excelent.
Momentan am ajuns la Zooku.ro (ex Myhost.ro) pentru ca pachetele lor mi se potrivesc site-urilor mele. Iti recomand si tie cu caldura Zooku.ro
Suport / calitate / preturi = excelente.
Si eu am gazduire de la Mxhost de aproape doi ani si pot spune ca sunt multumit. De cateva zile insa site-urile mele functioneaza cu intreruperi dese, asa cum au semnalat si colegii de mai sus. Am trimis un ticket de asistenta tehnica si mi-au raspuns ca era o problema de la ei. Sper sa nu-si faca un obicei din asta pentru ca au o reputatie ok.
experthost folosesc, mai mult ca sa am un spatiu web al meu pentru orice eventualitate.
Mi se pare amuzant ca poti sa prinzi oameni din staff in toate starile posibile; uneori sunt nervosi si ar fi in stare sa te injure cand deschizi tickete de suport, iar alteori sunt cei mai de treaba.
Coincidenta sau nu, de 40 minute mi-au picat toate siteurile gazduite la mxhost cat si cele de la experthost.
Confirm si eu faza cu mxhost. Inclusiv site-ul lor era down (intre timp au remediat problema cu site-ul lor, ale mele tot cazute).
Va recomand hostul celor de la hostico.ro daca vreti profesionalism si suport rapid.
Iar daca vreti un host cat de cat bunicel(mie nu mi-a picat inca) puteti lua de la hzone.ro , serverele lor se misca destul de rapid.
Totusi recomand HOSTICO
@paul1427
Eu unul nu schimb provider-ul pentru genul acesta de sincope care apar de 2-3 ori pe an. Si nu, nu am nici un avantaj de la mxhost sau altii. Parerea expusa (pe larg intr-un alt post) vine dupa cel putin 6-7 ani de experienta cu ei si altii in paralel.
Pana la urma fiecare alege ce doreste. Important e sa fie multumit de servicii.
On. Totul este online de ceva vreme.
Azi a fost si la mine 2 caderi la serverul meu de la mxhost.ro cumulat de aproape de 2 ore dar e prima dupa 6 luni, vad ca sa intamplat ceva in setari pentru ca unele site-uri nu mai functioneaza in IE, dar sunt sigur ca vor rezolva problema.
Eu am site-uri la multe din firmele importante de hosting din .ro si toate au avut sau au probleme in anumite perioade cu diferite cauze. Este importanta ca firma respectiva sa isi dea interesul sa rezolve problema atunci cand apare, si modul cum o rezolva
Mie personal cei de la romarg mi se par cei mai seriosi. Raspuns mereu rapid si prompt.
Mie mi-au inchis de doua ori contul pentru neplata chiar daca platisem, si m-au obligat sa trimit extras de cont de la banca ca am facut plata, am trimis o data au zis ca este ok, peste o luna mi-au suspendat din nou contul si mi-au zis sa le trimit din nou aceeasi dovada pe care o trimisesme anterior, si cand a fost suspendat pentru a 3 oara am mutat site-ul de la ei fara sa ii mai intreb nimic
+1 Hostico...si eu va recomand...nu am avut probleme cu ei
Eu am 2 contuti de hosting, de la Mx Host si de la Hostzilla .
MxHost - de 2 luni ( relativ multumit)
HostZilla - Colaborez de un an si ceva si sunt mai mult decat multumit. preturi foarte ok, se incarca repede si suport de exceptie.
Am devenit putin frustrat fata de serviciile (ne)oferite de cei de la Webfactor. Intotdeauna i-am recomandat pentru ca sunt ok, dar vreau sa spun ca de cateva zile bune, site-urile mele nu merg cate 2 - 3 minute zilnic. Nu mi se pare normal. Acum vad ca si-au revenit. Curand vreau sa ii parasesc, e aiurea. A mai patit cineva?
Bogdan, desi nu am folosit serviciile lor (de aceea nu ma voi pronunta asupra acestora), eu zic sa discuti cu ei sa vezi care este problema. SI eu am intampinat genul acesta de probleme temporare, si cu toate acestea nu am schimbat host-ul. E drept, respectivii mi-au explicat despre ce anume este vorba si i-am inteles. E adevarat si faptul ca am probleme de-astea decat foarte rar.
I-am contactat si mi-au spus ca data viitoare sa le pun la dispozitie un output de tracerout sau MTR. Speram ca nu s-o mai repeta atat de des. Si ca sa-ti raspund, imagini... da, e normal sa mai ai probleme cateva minute, dar nu aproape zilnic :D. Nu-s nici eu absurd...
mxHost! Recomand.
Eu folosesc MxHost.ro. Foarte buni, eu unul sunt multumit :D. Si au si un serviciu bun de relatii cu clientii, problema e ca nu sunt chiar tot timpul online.
Eu folosesc de curand hostico.ro si sunt destul de ok. Viteza destul de buna, suport la orice ora.
Cred că aici este o ofertă foarte interesantă :) Gazduire Site | Hostis Telecom Romania
Eu folosesc romarg, dar nu recomand. Am un pachet foarte mare de la ei, dar am numai probleme. Site cazut des (explicatia lor a fost ca e atacat serverul pe care este gazduit site-ul. Like Wtf?). Nu pot copia fisiere prin ftp , pentru ca imi blocheaza serverul lor ip-ul. Back-up nu pot face pentru ca deasemeni, imi este blocat ip-ul. Pe chat raspund numai amatori iar cand deschizi tichet iti zice ca s-a rezolvat dar defapt povestea se repeta la infinit. Cand imi expira contractul am fugit de romarg cat vad cu ochii.
Folosesc MX Host si nu am avut probleme notabile: s-a mai intamplat sa imi pice site-urile, dar rar si se accepta. Per total , ok