spatiul.ro ..merge bine, eu sunt multumit.
Tehnicul raspunde prompt :)
Versiune printabilă
spatiul.ro ..merge bine, eu sunt multumit.
Tehnicul raspunde prompt :)
Sunt de peste un an la ssnet .ro si sunt multumit, am schimbat cateva firme pana am ajuns la ei
despregazduire.ro e ok. Supotul este rapid iar ca uptime e 99.98 anul acesta
Eu folosesc webfactor si sunt multumit atat de serviciul in sine (uptime), cat si de suportul tehnic.
Am votat alt host deoarece imi tin site-urile la serverhost.ro
M-am mutat cu unele proiecte de pe webfactor pe experthost.ro si singura diferenta care o simt este la buzunar (in sensu bun). Recomand.
Eu am un dedicat de la nixservers.ro de vre-o 6 luni si sunt foarte multumit deocamndata
Am votat mxhost.ro pentru ca imi ofera ce imi trebuie plus cateva gratuitati :d
folosesc hostvision, nu am avut probleme pana acum.
Vad ca pe aici parerile sunt impartite, eu folosesc de aproape un an top level hosting(tlh) si sunt multumit. Ii recomand calduros.
Eu am folosit pana de curand NSHOST, pana am avut niste probleme de curand. De atunci ma reorientez, iar pasul cred ca il voi face spre MxHost.
nixservers. Sunt foarte multumit.
Eu folosesc hostzilla . colaborez cu ei de 1 an si sunt foarte multumit. Am vazut ca nu este in Pool
Mxhost. Suport tehnic de nota 10, servicii de nota 9.5 (am avut o mica problema acum cativa ani, dar a fost un caz izolat si am ramas in continuare cu site-urile la ei).
Romarg. Suport tehnic acceptabil, servicii bune. Nu mai am decat un domeniu inregistrat prin ei, pe care era sa-l pierd anul acesta pentru ca nu au binevoit sa se uite pe o solicitare de a mea. In rest, nici o alta problema.
Hostway. Serviciu tehnic foarte slab, serviciile nu stiu (desi am un cont la ei, am renuntat sa-l mai folosesc pentru ceva).
In concluzie, votul meu a mers la mxhost.
Blogul personal e la gazduiresite.ro (HOSTIS), OrasulAUTO e la Blogway iar alte trei bucati la Hostway. In curand o sa sa mut si blogul personal la Hostway, iar OrasulAUTO cred ca ramane la fel, chiar daca sunt anumite limitari.
Folosesc BrainHost, 10E / an, pachetul Blogger Brain cu IP dedicat ŗi sunt foarte mulžumit de ei. Recomand acest pachet tuturor bloggerilor.
Tocmai am luat pentru prima data de la despregazduire.ro si sunt putin cam dezamagit :( le cam cade serverul.
Folosesc AcipHosting fara sa fiu deloc dezamagit. :) La fel si vps de la intovps.
Un pic dezamagit sunt de ssnet...
Eu folosesc Ch-Center.com de 1 an de zile. Nu sunt dezamagit de ei. Preturi bune, calitate buna.
Va recomand cu cea mai mare placere.
La fel si eu...recomand ch-center.com, sunt la ei de mai mult de 1 an. Sunt multumit, baietii de acolo m-au ajutat de cate ori a fost nevoie. Ce nu imi place e ca nu au mereu un live chat on dar raspund repede la tickets.
recomand stronghost.biz si hostico.ro
off: @AlexXL: hai ma ca sunteti tari de tot :))
Support
Tichet Asistenta
Email: filme_2012@yahoo.ro
Gmail: ad.info24@gmail.com
nu e nici primul si nici ultimul care are un cont de reseller...
ontopic: foarte variata distributia pe hosturi, ma asteptam sa fie un pic mai stransa. si foarte multi au pus "alt host"...
@ RoxanaN: e ok ca are un resseler dar daca tot il ai si vrei sa oferi hosting macar fa-o intr-un mod mai profesional. Cu un domeniu .biz si emailuri ca cele de mai sus nu ajungi nicaieri. Cat a dat pe domeniul ala .biz cumpara unul .com, dar probabil i-a placut cum suna stronghost.
eu am la claus - reseller si vreo 2 conturi basic. Merge bine si sunt multumit
De votat am votat Mxhost, motivul fiind faptul ca am avut o experienta cu ei si au fost ok in perioada aceea.
As fii vrut sa votez si Webfactor unde sunt acum, dar am fost usor dezamagit de unele chesti din partea lor.
As fii vrut sa mai votez si pe xServers.ro, acolo am comunitatea Mybb.ro care sunt ok nu am avut absolut nici o problema pe partea de gazduire cu ei. Sunt ok!
Cat despre restul, as mai merge si pe mana zooku.ro, am domenii la ei si cred ca nici gazduirea nu sufera, au fost mereu corecti si au raspuns rapid si niciodata nu s-au pripit la banii sau alte chesti.
Cat despre restul "ofertelor" din lista, as scoate Krond.org (Nu are habar cu gazduirea web, ei sunt cu "cs-ul" si sa ramana si asa) Fost client pentru un an de zile, nu tu backup, nu tu profesionalism si nici domenii inregistrate pe numele meu, astfel spus am pierdut site-ul, domeniul si banii. Persoana care conduce firma ar mai avea de invata mai ales la partea in care trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant atunci cand reusesti sa treci de un numar de clienti.
De la ce firma de hosting imi recomandati sa cumpar domenii si gazduire mxhost sau hostvision?
@michelle domenii de la namecheap si gazduirea de la mxhost
Eu am cateva shared la mxhost, dar nu ma pot exprima asupra calitatii, pentru ca nici macar nu urmaresc site-urile alea si nu as stii daca pica :D
Domeniile .ro tot la mxhost le am, iar restul la godaddy si name.com, dar acum incerc sa mut totul la name pentru ca nu mai suport godaddy :)
Eu recomand , e un site nou are cateva luni insa cu administratorul site ului am tot vorbit in ultimi 2 ani, eu cred ca se va descurca.
Observ ca ofera si cupoane google adword pentru clienti.
Printre altii, folosesc de cativa ani edomenii.ro (globehosting) si vad ca nu apar in lista
Uite de ce nu apar.
de 2 ani folosesc hostx.ro si sunt ok, nu a fost nicio problema
Folosesc nshost de 1 an si sunt foarte multumit!
m-am mutat la hostway.ro servar dedicat instalat tot de mine pe el momenta fara probleme.A-m plecat de la romargs uport slab nu te ajuta,a-veti o problema nu pot sa va spun mai multe,asta e suport.....cum mai nene daca va dau 1000 roni la 6 luni tu imi spui ca am o problema si atata..Total neserios am avut de multe ori probleme..au prea multe site-uri pe un servar.M-ai cumparati flacai ca si-asa va da-ti mari ca sunteti number 1:) gresit asa va gredeti....e doar o parere a voastra despre voi din c e vad eu nici macar nu prea apareti pe aicea
nixservers.ro
de vreo 3 ani, mereu au fost foarte prompti in caz de o problema
Eu folosesc Hostway si sunt multumit de el.
De mai bine de 3 ani folosesc mxhost si nu am ce sa le reprosez.
Am primit raspunsuri la ticketele de suport chiar si duminica noaptea...
Am vazut ca multi a-ti dat bad la postul de mai sus de pe romarg.Din baieti ce-i 7 care au votat vre-o 5 a-ti dat bad.Este parerea mea baieti si problemele mele cu romarg.SUNT NESERIOSi asta nu baga in aceasi oala toate site-urile care sunt hostate la ei.Mi-am spus parere si asa ramne din pct. meu de vedere.Pentru asta a fost facut acest subiect.Sa se discute liber despre firmele de hostig recomandari etc.Asa ca parerea voastra conteaza se vede direct si in sondaj.Cele mai bune au cele mai multe voturi....