-
Eu folosesc gazduire de la o " firma " din constanta ( de fapt un PFA numit Cristian Seceleanu ) isi spun Bluepink .
Primul cont l-am luat gratuit de la ei in urma cu 18 luni aveau pe atunci 3 tipuri de gazduire gratuita.
Cont gazduire Afiliat ( cu baner pe site)
Cont gazduire Educational ( detin 1 cont )
Cont gazduire proiecte Open Source ( detin 1 cont )
Am fost multumit de ei asa ca am luat si un cont pe bani,
Cam asa arata uptime-ul: dl.dropboxusercontent.com/u/17279480/%3F/uptime-robot.png
Nu sunt reseleri au propriile servere, au un panou de administrare a contului facut de ei etc.
-
Eu folosesc de la nshost.ro, mi se pare cea mai buna si cea mai ieftina firma. Va recomand tuturor.
-
Am un VPS de la mxhost. Uptime pe la 96-97%. Probleme zilnice. Caut alte solutii. Cont de reseller pe webfactor, foarte multumit. Conturi pe shared la romarg, ok tehnic, groaznic pe contractare si customer care.
-
Eu ii recomand, in continuare, pe cei de la NewHost.ro. Am peste 23 de siteuri la ei, unele apartin unei faimoase "instituii de invatamant in domeniul economiei". Sunt foarte multumit de ei.
Toate conturile sunt shared. Ieri au inceput mutarea in centru NXDATA2. Ramane sa vedem cat de "buna" este alegerea lor.
-
Eu am dat de hostgate.ro . La prima vedere pareau niste tepari datorita preturilor extrem de mici si mi-a luat foarte mult sa ma mut la ei, mai ales dupa ce am avut mari probleme cu despregazduire. Am zis totusi sa incerc si pana acum chiar nu sunt dezamagit.. :D
-
Ce parere aveti despre xservers.ro pentru un site de afiliere? Merge bine? Intrebare pentru cei care au testat? :) Multumesc
Ps. Sau ce host ieftin sau nu chiar ieftin, sa fie bun... pentru un site de afiliere, 3,4 ..
PPs: Sau vad ca multi folosesc clausweb.ro si are pret foarte bun, ce parere aveti?
-
E bun xServers.
E bun ClausWeb (pachetele SSD)
E bun CH-Center.com (gazduirea lor shared e de tip cluster, serverul MySQL e pus pe SSD-uri, ip dedicat)
E bun Hostico (suport 24/7)
-
Eu am de la hostico si sunt foarte multumit. Nu am avut probleme pana in prezent.
-
Am de la IntoVPS de un an si sunt super ok. La fiecare nelamurire mi-au oferit suport prompt.
-
Folosesc zooku pentru gazduire si pana in momentul de fata nu am avut nicio problema cu ei. Suportul pentru clienti este ok.
-
Votat mxhost si newhost. Mxhost de peste 2 ani, iar newhost de cateva luni. Multumit de ambele firme.
-
Primul site hostat la MXhost din 2004 pana in 2005. Ma mira, dar ma si bucura sa vad o afacere din Bistrita atat de veche si de stabila.
-
am un cont de la webhipo.ro .. urmeaza sa fie lansat .. de fapt proprietarul serviciului spune ca isi lanseaza afacerea de vre'un an si ceva ... dar am primit un e-mail ieri ca au schimbat ns;urile si o sa fie gata siteul, asta e si motivul pentru care scriu aici, am fost multumit de serviciile oferite si in plus ideea pe care e conceputa afacerea este una noua ...
-
claus.ro imi gazduieste toate saiturile, atat cele personale, cat si cele realizate pentru clienti. Avand in vedere preturile si ca am primit asistenta tehnica de la claudiu personal si la 2 dimineata, nu am efectiv ce sa le reprosez. Multumesc, Claudiu!
-
Eu sunt extra multumit de rohost.com Proiectele firmei si cele personale la ei in ograda stau.
-
eu folosesc forcesp si nshost. niciodata nu am avut probleme cu ei
-
hostore si webfactor, am folosi si alte firme dar momentan am ramas la cele doua.
-
Eu am inceput sa-mi mut din site-uri la hostmama.ro, au servere beton si fiind la inceput, sunt curate (pachetele shared, site-uri putine). 7 clase de ip din ro, servere bune (96 GB, ssd-raid, etc), conexiune foarte buna, etc.
Pe mine intereseaza mai mult firme de hosting cu mai multe clase de ip, cum au, claus.ro (10-ro), hostico.ro (3-ro), etc.
Eu am hosting la >50% din lista de mai sus, dar sunt pentru seo (impingatoare). Pentru site-uri cu trafic analiza e mai complexa, server, banda, loading, etc.
Imi inchid diverse conturi, fie din cauza costurilor, servere, sau a serviciilor. Preturile sunt destul de mari, piata (concurenta) si tehnologia au evoluat, dar preturile sunt la fel de mari. De ce? Cu aceleasi servere vechi, numar mai mare de clienti, preturi mari?
Iar cand vine vorba de servicii, aici deja se face o diferenta enorma intre firmele de hosting. Eu ma ocup de sute de site-uri, ale noastre sau ale clientilor si zi de zi imi bat capul cu diverse firme de hosting. Serviciile? In scadere! Dar preturile la fel de mari? :)
Un sfat: pentru cei care aveti (ca mine) pachete mari (site-uri) si implicit costuri mari, incercati sa negociati prelungirea, la unele firme merge (50% reducere), la altele nu.
Costurile cu hostingul au scazut foarte mult, asa ca unele firme scad pretul, daca cereti.
Pentru cei cu 1-2 site-uri, incercati sa va grupati ( pachetele includ 5-10 domenii) pe care nu le folositi oricum.
-
xservers - baieti seriosi, raspund rapid la intrebari, rezolva rapid problemele.
-
1 Ataşament(e)
Moare ssnet, pentru cei care aveti site sau siteuri si la ei intrati pe cont o sa va apara acelasi mesaj.
Ataşament 2886
-
Desi nu sunt nominalizati in sondaj, spatiul.ro (cu l la urma). Oameni care se implica si nu se limiteaza la raspunsuri de genul "nu-i de la noi".
Ce e drept, n-am prea avut probleme cu gazduirea la ei, dar cand totusi au fost, s-au implicat cu profesionalism in rezolvarea problemelor.
-
eu folosesc mxhost de vreo 2 ani si hostico.ro de 1 an - foarte multumit de ambele firme -ce este mai ciudat, siturile de la hostico imi merg cel mai bine/probabil cei de la mxhost gazduiesc mai multe domenii asemanatoare cu cele pe care le am eu gazduite la ei.
-
Si eu folosesc serviciile celor de la MxHost si ii recomand cu incredere!
-
Folosesc si recomand xservers. Hostingul merge brici, suportul tehnic este foarte bun.
-
mxhost de cateva luni si nu am avut probleme cu ei pana acum.
-
recomand cu caldura mxhost si webfactor
-
Consider ca firma de hosting trebuie aleasa foarte bine, eu am ajuns sa colaborez cu Webfactor dupa ce am vazut ca foarte multi bloggeri cunoscuti si cu trafic mare il recomanda, asa cum o fac si eu acum.
-
brainhost, super multumit de serviciile lor :)
-
Folosesc Hostico.ro si sunt foarte multumit de serviciile lor :d
-
eu folosesc zooku.ro
sunt multumit
-
Am votat si eu cu claus.ro, acolo am cateva site-uri.
-
Eu folosesc gazduire.ro
Nu pot avea puncte de vedere por sau contra vizavi de alte host-uri pe care nu le-am incercat , dar am de cativa ani cont la ei si nu am avut niciodata probleme .
-
Eu de cativa ani folosesc tlh.ro, nu am avut niciodata probleme cu ei, uptime garantat 99,99%, cred ca de aproape 3 ani de cand sunt la ei odata sau de doua ori le-a picat hostul, anuntand bineinteles aceste intreruperi, care au fost de scurta durata.
In rest, totul merge perfect, site-urile imi merg la click.
-
Eu folosesc hosting professional de la xservers si nu recomand!
uite ce zice google: Mail PRIMIT AZI DOAR PT 1 DINTRE SITEURI, si mai sunt cateva
Over the last 24 hours, Googlebot encountered 1400 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 50.8%.
-
Topicul asta trebuie inchis, nu mai este de actualitate.
Este din 2011, fiecare dintre noi are o experienta acum si alte preferinte de hosting. Cred ca trebuie creat un topic nou.
-
Recomand hostico.ro pentru calitate si suport.
-
Folosesc mxhost.ro si hostico.ro si ii recomand pe amandoi. Raspund prompt la sesizari si orice alt email, ofera seriozitate, nu am avut niciodata probleme cu niciunii dintre ei si sunt maleabili.
-
deocamdată folosesc găzduire.ro , dar intenționez să mă mut la hotway. nu recomand - xservers.ro
-
Am votat pentru mxhost, folosesc serviciile lor de ceva timp si nu am avut niciodata probleme.
-
Acest topic nu mai este de actualitate dupa cum a zis si Tom pe cand era mai tanar si ars de soare.
Motivul pentru care nu mai este de actualitate, "alt host " a fost vandut catre o companie din Rusia. Nu mai e o lista de provideri romani.!