Mă interesează un hosting shared, preferabil în RO, cu cât mai multe addon-domains. Până acum nu am găsit niciun pachet care să-l customizez pentru cât mai multe domenii găzduite. Nu am cine știe ce buget, maxim 4-5 euro pe lună, plătit pe 3 luni.
Mă interesează un hosting shared, preferabil în RO, cu cât mai multe addon-domains. Până acum nu am găsit niciun pachet care să-l customizez pentru cât mai multe domenii găzduite. Nu am cine știe ce buget, maxim 4-5 euro pe lună, plătit pe 3 luni.
Am un blog personal nou.
Am avut pe despregazduire.ro si acolo aveam voie sa imi configurez pachetul.
Am un blog personal nou.
Sa stii ca spre surprinderea mea, erau ok serviciile dar in ultima perioada au avut ceva probleme si am renuntat. Acum sunt la aciphosting si e totul ok
Eu am găzduire de la Hostway și pot adăuga oricâte domenii doresc. Și, în funcție de pachet, poți plăti minimum 3 euro/lună.
- deleted -
Ultima modificare făcută de EHR; 26th September 2011 la 16:02. Motiv: post sters
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)