23rd September 2011, 10:15
2 out of 6 members found this post helpful.
Nu stiu ce sa mai cred
Cu totii stiti despre mxhost.ro , unul dintre cei mai mari ofertanti de pe piata de domenii web si hosting. Am cumparat prin intermediul acestei firme foarte multe domenii si pachete hosting si mereu am apreciat seriozitatea de care Adrian Chiruta (persoana ce sta in spatele mxhost) a dat dovada.
Am colaborat cu acesta de mai multe ori si totul a decurs ok, am spus de multe ori ca este un om model, dar de putin timp ceva se intampla.
Am apelat la Adrian sa ma ajute la o problema cu un domeniu mai vechi cumparat prin mxhost, am facut o cerere care din cate stiu eu, a ajuns la rotld. Am mai discutat cu dumnealui de atunci de cateva ori si mi-a spus ca procesul este in curs de desfasurare.
Dupa aceea am incercat de nenumarate ori sa il contactez, fie pe adresa de email de la mxhost, fie pe cea personala, insa, in zadar. Deasemenea, pe forumul seopedia unde vorbeam deseori, nu mai raspunde la pm-uri.
Se pare ca firma serioasa in care am crezut, si persoana prompta din spatele ei si-au dat arama pe fata si au inceput sa isi trateze clientii asa cum obisnuim in Romania.
Voi ati avut peripetii de genul? Dar despre domnul Adrian ce stiti? Nu vreau sa para ca am eu ceva cu dumnealui, poate e in vacanta, poate a patit ceva (Doamne fereste), insa vreau sa aflu daca cineva a mai avut ocazia sa discute cu acesta in ultima vreme.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.