Salut,
la 6-7 mii / zi e normal sa creasca timpul de raspuns, dar nu asa mult; pana in 3-4 secunde e ok pentru acest nr de request-uri. Inca un factor important sunt scripturile care ruleaza pe partea de server si client, cat de optimizate sunt si cum sunt construite. Poate n-ar fi rau daca ne-ai spune numele site-ului sa aruncam un ochi si apoi o sugestie mai elaborata.
Inca o intrebare, in momentul de fata ce configuratie are server-ul pe care ai hosting ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Salut, revin cu update dupa PM-ul primit de la tine.
Siteul nu este supraincarcat, ba chiar este bine aerisit! O posibila problema ar fi ca folosesti Joomla, care are un engine in spate ce randeaza template-uri; rezulta un timp de raspuns mai mare decat al unei aplicatii web dedicate.
Din cate am testat cu un "website speed test", iti trimit pe PM link-ul catre site pentru ca nu am voie aici, site-ul tau se incarca destul de repede la ora asta (media este de 3.52 sec / pagina). Cand sunt multe request-uri timpul de raspuns poate creste, astfel poti opta pentru un hosting ceva mai generos, dar nu cred ca e cazul unui VPS; parerea mea.
Bafta multa!

Răspunde cu citat