Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Spatiul.ro - Pierde pachete din cauza calitatii slabe ?

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Mari papagali baietii de la Spatiul.ro !
    Mi-am cumparat recent un soft de generare Sitemap, si l-am limitat sa foloseasca doar 16 Mb de memorie, iar in timp ce-mi genereaza harta site-ului imi cade absolut tot!

I-am contactat pe baietii aka "tehnic" si la toate intrebarile mele "nu stiu, nu stiu, nu stiu" imitandu-l perfect pe bolnavu ala de pe youutube cu "nu stiuuuuu" haha.
    Am plecat de la ei, sunt prea frecati, acuma 2 zile la fel am vrut sa-i intreb ceva si mi-au raspuns: "nu stiu, nu stiu" si cica ei pot sa ma ajute doar cu informatii legate de "gazduire" de parca as mai avea ceva de aflat cand este site de prezentare.

O groaza de probleme cu astia. Mai ales ca sunt si mincinosi, mi-au spus mai demult ca limita mea de memorie este 64 iar acuma vad din sitemap ca n-am mai mult de 32, iar posibilitatea de a mari memoria din htaccess este restrictionala. Cand bag comanda imi blocheaza tot site-ul, plini de artificii pe ei Spatiul.ro.

Ma duc pe mxhost, si asa au oferta asta grozava de sarbatori.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

eric ..de cand si-a mutat spatiul serverele in Iasi , in locatie proprie numai probleme am. Si mai grav este ca a aparut incompetenta si raspunsurile in doi peri la angajatii care au fost bagati in firma.
    le dadeam nota 12 din 10 pana asta vara, mai ales lui ..Aex ( parca asa il cheama) cel care a dezvoltat afacerea. Este un tip de nota 11, chiar si la 12 noaptea m-a salvat din probleme mari, de multe ori. Este abordbil, la telefon, serviabil si priceput.
    Am 3 pachete la ei pe 3 IP uri diferite.
    Insa in ultima jumatate de an..mi s-au blocat/au cazut sau au mers cu caruta de multe ori , chiar si de 2 ori pe saptamana. Pe ansamblu incarca mai greu siturile decat inainte.
    In plus am numai raspunsuri aiurea de la tehnic, exceptandu- l pe Alex. Am ajuns chiar sa le dau intr-o vreme si raspunsuri la nervi atacat mai mult de stilul de a ma aborda ca ,,client decat de problemele tehnica care pana la urma se rezolva.
    In viziune alor exclusiv , de 6 luni problemele sunt numei in curtea clientului..chiar daca le aduc probe..

Se vede ca a angajat oameni care nu au spiritul lui si nici motivatia sa faca ce a facut el atatia ani..or sa piarda. Inca mai stau la ei..din comoditate. preturile oricum sunt mari de acum fata de piata.
    Ultima modificare făcută de diasomie; 20th December 2010 la 23:03.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ai un domeniu .US? In curand il vei pierde...
    De Toto în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 2nd July 2010, 16:57
  2. Spatiul MySQL Databases
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th May 2009, 18:33
  3. Pachete de link-uri sponsorizate
    De tataraseni în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th July 2008, 17:41
  4. Din cauza Analytics-ului sau nu?
    De bogdan985 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st September 2007, 17:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •