Eu nu prea ma pricep la linux si chestii d-astea. Dar astia sunt o firma de renume si ma asteptam sa stie si ei chestiile de baza. Tocmai asta ma face sa vreau altceva.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
pai blockeaza ip-urile respective, sau blockeaza ip-urile care intr-un anumit timp fac foarte multe requesturi.
Eu le blochez, dar mereu apar altele si ar insemna sa stau cu ochii pe el 24/24. Chiar cred ca exista o varianta mai buna.

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
Wiredtree au un suport exceptional. Nu merg foarte departe cu "support-ul", eg. le spun de 3 luni ca primesc mail-uri zilnice cu "spamd failed" si de fiecare data au reinstalat, Cpanel, spamd, si au facut alte lucruri, dar tot se manifesta. Poate nu este ceva grav, dar noah.

In rest, nu cred ca pot gasi un hoster mai bun pe lumea asta. Raspund la tichete in maxim 3-4 minute, 24/24.
Tu ai fost unul din multii care m-a facut sa ma orientez catre WiredTree. In orice caz, ii stresez mult inainte

Citat Postat în original de niladam Vezi Post
Daca e server dedicat incearca mod_evasive. Merge brici..am avut si eu problema asta pe o configuratie mult mai slaba si dupa mod_evasive s-a schimbat situatia..bine..a trebuit sa ma chinui putin la inceput cu el.. dar am reusit pana la urma.
Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post

Eu nu prea ma pricep la linux si chestii d-astea. Dar astia sunt o firma de renume si ma asteptam sa stie si ei chestiile de baza. Tocmai asta ma face sa vreau altceva.