Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Vreau sa-mi schimb serverul

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit Vreau sa-mi schimb serverul

Am un server la Surpasshosting.com si de ceva vreme imi tot creste load-ul la 50-60. Cand ii contactez, imi zic ca 2-3 ip-uri au prea multe conexiuni ( 80 - 120 ) si asta e motivul. EU i-am intrebat cum sa fac sa scap de asta, au zis ca se ocupa si ca au rezolvat ( de vreo 10 ori pana acum ), dar nu vad nici o diferenta.

Pana la urma am mai vorbit cu ei si au ajuns la concluzia ca e imposibil si ca ORICE SERVER as avea, tot as avea problema asta. Mie mi se pare imposibil ca 2-3 ip-uri sa omoare un server cu doua procesoare quad-core 2.16Ghz cu 8GB RAM.

Acum ca m-am saturat de astia, ma gandeam sa-mi gasesc alt provider. Am contactat deja WiredTree si le-am spus care e problema si ce am nevoie, dar as vrea si alte pareri.

Vreau sa fie competenti, sa raspunda repede la support si preferabil sa fie in US, pentru ca majoritatea vizitatorilor de acolo sunt.

Nu ma intereseaza bandwidth foarte mare pentru ca folosesc si CDN.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Stiu ca ai incercat mai multi, de-alungul timpului, dar ai incercat si Dedicated Servers Hosting, Web Hosting and Server Colocation from iWeb ? Eu despre ei am auzit numai lucruri bune.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Stiu ca ai incercat mai multi, de-alungul timpului, dar ai incercat si Dedicated Servers Hosting, Web Hosting and Server Colocation from iWeb ? Eu despre ei am auzit numai lucruri bune.
    Mersi. O sa-i contactez si pe ei.

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    40

Implicit

pai blockeaza ip-urile respective, sau blockeaza ip-urile care intr-un anumit timp fac foarte multe requesturi.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Wiredtree au un suport exceptional. Nu merg foarte departe cu "support-ul", eg. le spun de 3 luni ca primesc mail-uri zilnice cu "spamd failed" si de fiecare data au reinstalat, Cpanel, spamd, si au facut alte lucruri, dar tot se manifesta. Poate nu este ceva grav, dar noah.

In rest, nu cred ca pot gasi un hoster mai bun pe lumea asta. Raspund la tichete in maxim 3-4 minute, 24/24.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

niladam este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Târgu Jiu
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca e server dedicat incearca mod_evasive. Merge brici..am avut si eu problema asta pe o configuratie mult mai slaba si dupa mod_evasive s-a schimbat situatia..bine..a trebuit sa ma chinui putin la inceput cu el.. dar am reusit pana la urma.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu nu prea ma pricep la linux si chestii d-astea. Dar astia sunt o firma de renume si ma asteptam sa stie si ei chestiile de baza. Tocmai asta ma face sa vreau altceva.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de mariusx Vezi Post
    pai blockeaza ip-urile respective, sau blockeaza ip-urile care intr-un anumit timp fac foarte multe requesturi.
    Eu le blochez, dar mereu apar altele si ar insemna sa stau cu ochii pe el 24/24. Chiar cred ca exista o varianta mai buna.

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Wiredtree au un suport exceptional. Nu merg foarte departe cu "support-ul", eg. le spun de 3 luni ca primesc mail-uri zilnice cu "spamd failed" si de fiecare data au reinstalat, Cpanel, spamd, si au facut alte lucruri, dar tot se manifesta. Poate nu este ceva grav, dar noah.

In rest, nu cred ca pot gasi un hoster mai bun pe lumea asta. Raspund la tichete in maxim 3-4 minute, 24/24.
    Tu ai fost unul din multii care m-a facut sa ma orientez catre WiredTree. In orice caz, ii stresez mult inainte

Citat Postat în original de niladam Vezi Post
    Daca e server dedicat incearca mod_evasive. Merge brici..am avut si eu problema asta pe o configuratie mult mai slaba si dupa mod_evasive s-a schimbat situatia..bine..a trebuit sa ma chinui putin la inceput cu el.. dar am reusit pana la urma.
    Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post

Eu nu prea ma pricep la linux si chestii d-astea. Dar astia sunt o firma de renume si ma asteptam sa stie si ei chestiile de baza. Tocmai asta ma face sa vreau altceva.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu am avut probleme cu load-ul (imi statea in 80 in anumite momente) - mi-a dat jos contul (vps) la vechiul hosting si m-am mutat la gazduiresite.ro - unde baietii m-au ajutat foarte mult.
    Recomand sa incerci gazduiresite.ro - iti pot oferi si server in state.
    uite un nr de mobil daca te intereseaza: 0757 010 070 - Ionut Calugaru.
    Din pasiune, fotograf

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Si eu am incercat gazduiresite.ro. Pot spune ca au support tehnic bun, adica te ajuta si iti explica tot inca nu am apucat sa testez ce am cumparat, dar in maxim 24 h o sa revin si o sa va dau detaliile necesare.

Dante78 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th June 2011
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut

Un numar de telefon unde as putea sa te contactez pentru o oferta, se poate? Mi-ar face mare placere sa discutam live sau pe un e-mail.

Ionut C

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 31st December 2008, 16:14
  2. vreau sa schimb <title> paginilor
    De lunatique în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th May 2007, 23:31
  3. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd May 2007, 00:44
  4. Vreau sa fac un director web
    De wrc în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd November 2005, 02:17
  5. Serverul Netscape, spreadfirefox.com, atacat de hackeri.
    De Cristian Mezei în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th July 2005, 21:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •