Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Gazduire "gratuita" 60 de luni la GoDaddy

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Thumbs up Gazduire "gratuita" 60 de luni la GoDaddy

Acest mesaj se adreseaza celo care folosesc sau au de gand sa foloseasca serviciile GoDaddy.com.Pentru cei care doresc sa-si upgradeze planurile de hosting pana la 60 de luni fara niciun cost, iata cum se face (valabil doar pentru planurile Economy si Deluxe):

Mergeti pe pagina de la My Hosting Account, click pe contul de hosting si alegeti la Renewal Length - 1 month, apoi click pe Continue. In cosul de cumparaturi introduceti codul al doilea de la superpromotii de AICI si apasati Apply Code. Veti observa ca valoarea comenzii va deveni 0, ca in imaginea atasata. Repetati pasul acesta de cate ori doriti (sfatul meu, client al GoDaddy de peste 6 ani este sa nu depasiti 60 de luni). Puteti folosi codurile si pentru a cumpara alte servicii de la GoDaddy. In cazul in care nu aveti deja un cont de gazduire, va trebui sa va cumparati unul.

Bafta la cumparaturi si daca mai gasiti alte variante sa ma anuntati si pe mine.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    35

Implicit

Cred ca mai degraba asta e un bug in sistemul lor de checkout de care profiti. De obicei reducerile cu sume fixe se dau de la o anumita limita inferioara a pretului total in sus.

Codul respectiv avea mai multe detalii sau doar "minus 10$"?
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Am specificat pe site ca e minus 10 indiferent de valoarea comenzii, celelalte coduri sunt minus ceva de la o valoare a comenzii in sus, de ex minus 5$ la comenzi de peste 30$. Nu este bug, pentru ca nu functioneaza la orice comanda.
    Bucura-te de promotie.. ca nu se stie cat o sa tina.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

mie mi-e frica sa nu ma prinda si sa-mi scoata de pe card toata perioada pe care am luat host:\
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    38

Implicit

Mai sunt copii pe aici, invatati-i la prostii si le faceti probleme; maine o sa va fure si banii din buzunar.

Stiu ca nu propriu-zis un furt, platesti cat iti spune vanzatorul ,adica 0, dar e totusi un furt..

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Atunci cand cumperi de la Godady domeniile bulk ( de la 5 in sus) primesti privacy gratuit. Cand incerci sa le reinoiesti, tot bulk, iti cer 9$/domeniu. Asta nu e furt?
    N-au cum sa-ti ceara banii ulterior, n-au cum sa te dea in judecata, nici macar sa-ti inchida contul nu au voie. Nu e nimic ilegal. Ei au activat cuponul, noi l-am folosit. Si nu au voie sa faca modificari retroactiv.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Nu e nimic ilegal. Ei au activat cuponul, noi l-am folosit. Si nu au voie sa faca modificari retroactiv.
    In primul rand (si imi pare rau ca te dezamagesc evolution) nu e nimic in neregula dupa cum a observat si Alin, si in al doilea rand nu e nici bug. Pentru cineva care lucreaza in domeniul vanzarilor este simpla ideea: oferi reduceri cu scopul de a mari numarul vanzarilor, si, cel putin in cazul meu strategia lor a functionat, cumparand peste 200 de domenii de la ei datorita acestor promotii.
    Eu am zis sa fiu util comunitatii si sa va dau un pont, cine doreste sa-l foloseasca o sa-l foloseasca, cine nu, nu. Dar puteti sa fiti siguri ca n-o sa-si schimbe cei de la GoDaddy politica lor comerciala doar pentru ca unor non-clienti li se pare suspect

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

mi-am luat si ipuri dedicate si host pe 4 ani acu sper sa nu ma lase astia fara bani pe card

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Si ip-urile tot asa?

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

da dar nu mai mergeeeeeeee codul ipurile le am doar pe un an

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  2. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  3. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  4. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 14:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •