Salutare!
Am si eu o intrebare in legatura cu nenea gogu' ?
Am scris pe google link:tutoriale-pc.com si nu imi gaseste nici un rezultat ! oare de ce? linkuri catre mine sunt ... dar google nu stiu de ce nu le vede.
Multumesc!
Salutare!
Am si eu o intrebare in legatura cu nenea gogu' ?
Am scris pe google link:tutoriale-pc.com si nu imi gaseste nici un rezultat ! oare de ce? linkuri catre mine sunt ... dar google nu stiu de ce nu le vede.
Multumesc!
Ultima modificare făcută de catalinxpro; 18th July 2008 la 10:37.
pentru ca site-ul mi se pare ca este relativ nou , incearca link exchange cu nise asemantoare tie si asteapta urmatoarele pr update.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
incearca aceeasi comanda pe Yahoo care le arata pe toate.
Google nu arata toate linkurile; paradoxal , trebuie sa folosesti Yahoo pentru a avea o imagine mai clara pentru link:www site com
Inscrie-ti siteul in Google Webmaster Tools- ai acolo mai multe rapoarte utile.
eu nu cred ca se actulizeaza in perioade diferite. De obicei imediat dupa un update de linkuri urmeaza cam imediat update de pr sau au loc ambele simultan .
Cel mai bine a explicat Cristi : Google nu-ti arata linkurile pana nu are loc un update (si nici atunci pe toate) , dar din momentul in care ce ai obtinut linkurile deja incep sa-si faca efectul ajutandu-te sa urci in serps)
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)