Google mi-a banat recent un site, cred ca din cauza ca mai aveam o copie relativ identica pe alt domeniu, ce pot face ? Chiar trebuie sa astept 6 saptamani?
Google mi-a banat recent un site, cred ca din cauza ca mai aveam o copie relativ identica pe alt domeniu, ce pot face ? Chiar trebuie sa astept 6 saptamani?
6 luni!
depinde pt ce te-a banat! inearca sa trimiti mail la google cu explicatii..dar nu prea sunt sanse sa raspunda cu una cu doua!
o intrebare ...poate putin offtopic....
lucrez la un site care ...multilanguage...o sa fie in 3 limbi
pentru acest site am cumparat 2 domenii.....acelasi nume de domeniu, extensie diferita - domeniu.ro si domeniu.com
Daca pun acest site pe ambele domenii o sa fiu banat de google, sau penalizat?
Mentionez ca o sa fie acelasi site doar ca limba default o sa fie diferta...pentru .com o sa fie default english pentru .ro romana...
E un site de prezentare...mic (cam 10 pagini).... "domeniu" e numele firmei....si chestia cu 2 domenii nu e alegerea mea....asa vrea clientul
Va multumesc
resahc - pentru a fi penalizat, trebuie sa fie pe 2 site-uri acelasi content ( aceeasi ordine de caractere ). In cazul tau, acelasi content, dar in limbi diferite, nu atrage nici o penalizare.
Boingeanu Ben
pe ambele site-uri limba o sa se poata schimba oricand.....o sa fie 3 linkuri in header...de unde se poate schimba limba...si deci teoretic "google o sa poata schimba limba" cand face crawl pe site...
ma gandeam sa fac linkurile javascript ca sa impiedic chestia asta....insa am doar 2 domenii si 3 limbi....a 3-a limba nu o sa fie indexata niciodata
Poate ca nu am inteles eu bine, dar pe ambele domenii va exista exact acelasi site, la care sa difere numai pagina de index, care va fi in romana si engleza pe .ro, respectiv.com?
Atunci ar putea exista o mica problema - parerea mea. Cel mai simplu ar fi ca pe .ro sa ai in romana, iar pe .com in engleza si cealalta limba - iar link-urile, la schimbat limba, sa duca de pe .ro in .com si invers.
Sper ca nu am inteles eu gresit
Poti pune site-ul doar pe un domeniu, iar de pe celalalt sa faci redirect, limba poti sa o selectezi in functie de referrer. In felul asta poti sa concentrezi si campaniile de link-building pe un singur domeniu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)