Am avut si eu asa ceva. Vezi ca in acel ecran, mai jos, ai posibilitatea sa "confirmi" site-urile care sunt ale tale si carora le permiti sa foloseasca codurile tale.

Eu am avut acolo mai multe site-uri, le-am blocat pe cele care nu erau de actualitate si le-am permis doar pe cele bune. Apoi mi-a disparut mesajul.