Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Pot grabi indexarea la o schimbare de domeniu?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit Pot grabi indexarea la o schimbare de domeniu?

Am nevoie sa fac cat mai urgent o schimbare de domeniu, nu pot lasa redirectul mai mult de doua saptamani si una aproape a trecut.
    Am mai avut probleme din astea in trecut, ultima fiind acum un an cand am preluat continutul unui site mai mic pe unul mai mare si dupa trei luni o parte din vechiul site inca era indexata...

Acum nu-mi pot permite asa ceva, nu pot tine redirectul atata timp. Site-ul la care fac schimbare este f bine pozitionat in Google, fiind in prima pagina pe majoritatea kw-urilor vizate.
    Am pus redirect 301 si fiecare pagina are un corespondent, am inregistrat si confirmat in S.C. noul domeniu si cererea de mutare, am pus link-uri de informare site A devine site B.

E ceva ce imi scapa si pot face pentru a grabi preluarea noilor adrese in locul celor vechi?

Multumesc!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Am mai avut probleme din astea in trecut, ultima fiind acum un an cand am preluat continutul unui site mai mic pe unul mai mare si dupa trei luni o parte din vechiul site inca era indexata...
    Eu am si dupa 6 luni problema asta, deci daca stie cineva "fac cinste"!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut, Rapsodia,

Daca e vorba de "cinste", incerc eu.
    La tine a fost schimbare de domeniu sau preluare continut pe un domeniu existent?
    Au ramas in index toate paginile sau doar unele?
    La o cautare site:sitevechi.tld ce titluri si metadescrieri afiseaza: cele de la vechiul site sau cele de la cel nou?
    S-a intamplat vreodata sa apara ambele in rezultate (nu neaparat pe pozitii alaturate)?

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    295
    Putere Rep
    39

Implicit

@Mishu
    Încearcă așa în S.C.:
    - re/adauga sitemap atât la site A, cât și la site B și dă submit.
    - mergi la "Setări pentru website", atât la A, cât și la B, și mărește la maxim frecvența accesării cu crawlere Google.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    52
    Posturi
    181
    Putere Rep
    28

Implicit

@Mishu Salut, si eu am transferat cateva zeci de articole de pe un site pe altul si ca sa grabesc schimbarea am folosit instrumentul de la Google: https://www.google.com/webmasters/to...bmit-url?hl=ro (trebuie sa fi logat)

Practic, dupa ce publicam articolul pe noul site puneam in site-ul vechi redirectul 301 spre noua adresa si apoi trimiteam solicitarea de indexare/actualizare la Google a paginii vechi. In 2-3 zile site-ul nou ocupa pozitia in SERP a site-ului vechi. Stiu ca e de pierdut timp, eventual fa asa doar la paginile care iti aduc cel mai mult trafic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimbare domeniu
    De RedHat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 19th January 2012, 14:04
  2. Schimbare domeniu
    De Hapiuc Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th October 2010, 17:33
  3. Schimbare CNP domeniu .ro
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th February 2010, 03:03
  4. problema schimbare de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th February 2008, 09:52
  5. schimbare nume domeniu din A.ro in B.ro
    De evolution în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd March 2007, 05:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •