Salutare,

Detin un site de turism in care hotelurile au recenziile cuprinse in pagina unui hotel, de exemplu (site.com/hotel1.html), dar afisate cu javascript intr-un tab (site.com/hotel1.html#recenzii).
Problema este ca, desi continutul recenziilor este incarcat corect in pagina produsului (apare in sursa, implicit in webmaster tools la fetch as google), cautarile in google pe paragrafe exacte ale continutului ori nu returneaza pagina siteului meu ori returneaza pagina dar nu afiseaza in descrierea rezultatului in serp (fragment) paragraful cautat (bolduit) ci meta description-ul standard al paginii.

Prin asta eu inteleg ca google stie ca acel continut se afla in pagina dar nu prea-i place modul cum este afisat, si anume ca este la distanta de un click de landing page. La fel ca la continutul tip "read more". Credeti ca am dreptate ?
Will I be penalized for hidden content if I have text in a "read more" dropdown? - YouTube .

exemplu site cu probleme asemanatoare:

Booking.com: Epoque Hotel , Bucure

1) search-ul pe "Ne-a placut profesionalismul.Nu este alta descriere pentru atitudinea personalului.Camerele sint mari si " => returneaza pagina, nu bolduieste paragraful cautat
2) search-ul pe "Este a patra oara cand revin la acest hotel.Foarte curat, mancarea foarte buna iar probemele intampinate sunt minore." => nu returneaza pagina.

culmea e ca pe unele paragrafe apare ok, adica returneaza pagina si bolduieste continutul . ex: " Pozitie buna, in centrul orasului, personal profesionist, curatenie, liniste, Probabil ca este unul dintre cele mai bune hoteluri din bucuresti dar nici nu sunt multe de 5 stele! Il recomand fara ezitare."

Singurul loc unde tot continutul iese asa cum trebuie este venere.com . ex : Quality Hotel Rouge Et Noir Roma Rome, Italy - Hotel Deals, Reviews and Photos | Venere.com .

Asadar as vrea sa aflu ce presupune aceasta implementare ca la venere, pentru a o putea recreea.

Ar fii interesant sa dezbatem problema continutului tab-uit si implicatiile lui in seo, intrucat nu am vazut pana acum subiectul discutat.

Pentru analiza cazului meu putem discuta si pe pm. Sunt dispus sa premiez solutia, doar daca functioneaza, sa zicem cu minim 50 de euro pe paypal.

Multumesc