4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
1nesco
Nu se vor mentine. Oamenii normali vad ca acolo gasesc rezultate aiurea, nu ceeea ce cautau si sunt doar la un pas sa caute si pe bing/yahoo sau alte motoare.
Unchiu' google nu va accepta asta

Deja multi amici non-internet stiu deja sa nu dea click pe reclame sponsorizate ca ajung in cine stie ce balarii care nu au legatura cu reclama afisata acolo.
Cred ca e o idee geniala aici, daca nu cumva e "intentionat".
Google trimite trafic la site-uri .com pentru cautarea de produse, sau cum zice prietenul meu vanatorul Eradu, globalizeaza.
Sunt milioane de romani care nu stiu ca amazon.de sau .co.uk e mai ieftin decat orice magazin de la noi, cu tot cu shipping. Ei cum afla? Ii ajuta google
Uniunea Europeana elimina roamingul, de ce nu ar oferii google produse de la orice magazin din Europa? Eu caut cel mai bun pret, e posibil sa fie in Suedia! Cum sa dau de magazin, atata timp cat google returneaza rezultate locale?
De ce trebuie sa am doar magazine romanesti pentru cautarea "bluza maro"? Francezii nu au bluze maro? Daca vrei doar Romania, ai setare de cautare: doar pagini scrise in romana!
De ce sa platesti in Europa (lagarul de langa bucuresti) preturi cu 1000% adaos, cand poti comanda de pe alibaba? Trebuie doar sa-ti dea alibaba in rezultate!
E super bine ce face, pentru cumparator. Pentru magazine e doar concurenta mai puternica, avantaj cumparatorul.
Asa nu mai e nevoie de magazin/limba, nici de amazon.ro, emag.bg sau altex.ru 
Cred ca miscarea asta revolutioneaza complet strategia magazinelor online, si afilierea!
Adwords rules now!
Toata lumea castiga: google (concurenta mare in adwords ), magazinele (globalizare), clientii (preturi mici, comenzi de oriunde)! win-win!
Comprende?
Ultima modificare făcută de Tom; 30th May 2013 la 22:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.