Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Google Images primeste un nou design

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit Google Images primeste un nou design

Official Google Webmaster Central Blog: A faster image search

Here’s what it means for webmasters:

We now display detailed information about the image (the metadata) right underneath the image in the search results, instead of redirecting users to a separate landing page.
    We’re featuring some key information much more prominently next to the image: the title of the page hosting the image, the domain name it comes from, and the image size.
    The domain name is now clickable, and we also added a new button to visit the page the image is hosted on. This means that there are now four clickable targets to the source page instead of just two. In our tests, we’ve seen a net increase in the average click-through rate to the hosting website.
    The source page will no longer load up in an iframe in the background of the image detail view. This speeds up the experience for users, reduces the load on the source website’s servers, and improves the accuracy of webmaster metrics such as pageviews. As usual, image search query data is available in Top Search Queries in Webmaster Tools.
    No, mie nu-mi place deloc...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu stiu daca e un lucru rau ... au pus mai multe link-uri ( 4 fata de 2 ) catre source ... e posibil ca, CTR-ul sa creasca pentru anumite site-uri ...

Am cautat si pe google.com si pe .ro si inca e sistemul vechi ... mai astept sa vad cu ochisorii mei pana sa imi dau cu parerea.

LE: mi se pare chiar ok ca au scos iframe-ul de fundal cu site-ul ... desi vizitatorul pe de o parte primea un mic preview la site si poate era mai tentat sa se uite ... pe de alta parte crea statistici eronate ... vizitatorii care erau contorizati din astfel de iframe-uri care nu intrau pe site si treceau la urmatoarea imagine nefiind vizitatori reali ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

The change also suggests that fewer people may visit the actual pages hosting the images, which might be a concern to publishers. Anticipating this, Google’s post about the change says that it has added new ways to reach the image owner’s site that supposedly increase visits:
    The domain name is now clickable, and we also added a new button to visit the page the image is hosted on. This means that there are now four clickable targets to the source page instead of just two. In our tests, we’ve seen a net increase in the average click-through rate to the hosting website.
    Google Launches Streamlined Image Search

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Acum vreo cateva saptamani mi-a aparut varianta cea nou. Apoi a disparut. N-am citit articolul asa ca intreb pentru cei care l-au citit: s-a lansat deja? vechea versiune se mai pastreaza prin vreun buton de schimbare a versiunii?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Momentan tot versiunea veche imi apare, din cate vad in poza aceea nu prea imi place cum arata versiunea noua.
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu e worldwide inca lansat. Dar pe US cred ca e deja.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

de astazi, -50% trafic din google images..adica cateva sute bune de unici

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Webmasters Want To Block Google Images After Design Change

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

sa stii ca m-am gandit si eu destul de serios, si eu am -20% trafic din cauza asta

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Si mai consuma si banda...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

E un update de toata jena pentru publisheri, incep sa apara din ce in ce mai multe articole pe tema asta

Webmasters Want To Block Google Images After Design Change
    Google Groups

Si eu am pierdut aproximativ 20% din trafic pe toate site-urile, cam tot ce venea pe images, care se vor transforma sigur in pierderi importante in castiguri. Dar nu suntem noi, publisherii astia mici, cei mai afectati. Site-urile mari care se bazeaza exclusiv pe images, cu wallpapere, stock photos si asa mai departe, o sa aiba si mai mult de pierdut si SPER ca va aparea un fix sau ceva.

Insa nu cred ca va face Google nimic, pentru ca ei au doar de castigat dupa schimbarea asta. Probabil le-a crescut tiimpul pe site cu 300% si nu m-ar mira sa apara si ad-uri in frame-ul ala in care incarca imaginea pe viitor. Ei au doar de castigat si publisherii doar de pierdut. Practic, Google iti fura imaginea, le-o arata vizitatorilor in rezolutie mare si le da si posibilitatea de a o lua direct, full resolution, fara sa intre pe site - e cam copyright infringement - si-ti mai si mananca bandwidthul in felul asta.

Probabil o sa blochez botul daca nu se schimba nimic in curand - ca nu am nimic de castigat cu noul Google Images.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google Images
    De RedHat în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th March 2011, 22:57
  2. Cum vad vizitatorii din Google Images ?
    De evolution în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th March 2009, 00:25
  3. google images nu vede images
    De B3aT în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th October 2007, 13:14
  4. Vizite din Google Images
    De eternetyz în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th June 2007, 15:35
  5. Optimizare Google Images
    De Ben Boingeanu în forumul Google