30th January 2013, 13:09
2 out of 2 members found this post helpful.
E un update de toata jena pentru publisheri, incep sa apara din ce in ce mai multe articole pe tema asta
Webmasters Want To Block Google Images After Design Change
Google Groups
Si eu am pierdut aproximativ 20% din trafic pe toate site-urile, cam tot ce venea pe images, care se vor transforma sigur in pierderi importante in castiguri. Dar nu suntem noi, publisherii astia mici, cei mai afectati. Site-urile mari care se bazeaza exclusiv pe images, cu wallpapere, stock photos si asa mai departe, o sa aiba si mai mult de pierdut si SPER ca va aparea un fix sau ceva.
Insa nu cred ca va face Google nimic, pentru ca ei au doar de castigat dupa schimbarea asta. Probabil le-a crescut tiimpul pe site cu 300% si nu m-ar mira sa apara si ad-uri in frame-ul ala in care incarca imaginea pe viitor. Ei au doar de castigat si publisherii doar de pierdut. Practic, Google iti fura imaginea, le-o arata vizitatorilor in rezolutie mare si le da si posibilitatea de a o lua direct, full resolution, fara sa intre pe site - e cam copyright infringement - si-ti mai si mananca bandwidthul in felul asta.
Probabil o sa blochez botul daca nu se schimba nimic in curand - ca nu am nimic de castigat cu noul Google Images.