E o supozitie. In primul rand un quality raters nu tre sa fie neaparat din Mountain View iar mai apoi ar trebui sa inteleaga romana ca sa stie si despre continut.
Google bot-ul e din ce in ce mai destept si cred ca incepe sa stie javascript
Versiune printabilă
E o supozitie. In primul rand un quality raters nu tre sa fie neaparat din Mountain View iar mai apoi ar trebui sa inteleaga romana ca sa stie si despre continut.
Google bot-ul e din ce in ce mai destept si cred ca incepe sa stie javascript
Nu am vrut sa dezvolt initial pt ca deviem poate de la subiect, insa :D
- desi bot-ul stie javascript nu mi-a mai aparut pana acum in livechat (aprox. 2 ani), desi orice modificare la acea pagina e in cache-ul google in maxim 3-4 zile
- faptul ca un quality rater e in Bucuresti nu inseamna ca nu intra printr-un program special pt ei, ce foloseste proxy Google.
Nu stiu.......eu am vreo 18 site-uri de gen 2parale dar niciuna nu a fost afectata, bine a fost vreo 2 scaderi de pozitii de cate 1-2 pozitii dar atat.
Și eu am fost afectat.
Vreau să îmi fac un site cu ceva conținut original și aș vrea să dau 301 redirect la domeniile care au rankat (și au fost penalizate pentru low quality) către pagini cu conținut unic. Voi putea să rankez cu ajutorul redirecturilor?
cu ajutorul operatorului site:numesite.com, apar paginile. Dar am dispărut din SERPS pentru keywordurile pentru care rankam pe 3-4.
Mesajul în GWT e ăsta
Aceeași penalizare am luat și la site-urile care aveau puțin conținut unic (cateva randuri despre produs).Citat:
Dear site owner or webmaster of http://,
We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.
Specifically, we detected low-quality pages on your site which do not provide substantially unique content or added value. Examples could include thin affiliate pages, doorway pages, automatically generated content, or copied content. For more information about unique and compelling content, visit Little or no original content - Webmaster Tools Help.
We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.
If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
Sincerely,
Google Search Quality Team
Cati dintre cei care ati fost penalizati ati avut descrieri unice la produse? Penalizarile au avut loc doar in preioada 18 - 19 sau si dupa?
Kidu, Krumel si ceilalti: siteurile la care va referiti au fost penalizate exact in acelasi timp, sau a existat vreun delay? Erau toate sau marea majoritate pe acelasi ip? Existau linkuri intre ele?
Exista cumva si siteuri 100% curate cu continut original si cantitativ care sa fi prins aceeasi penalizare?
la mine a durat cam 3 zile, toate aveau ip unic, exista si linkuri, dar nu era neaparat.