Citat Postat în original de Clax Vezi Post
Sincer ma asteptam sa apara siteuri de acest gen si in Romania. Sper sa fi banat. nu am timp acum sa-ti explic motivul, dar o sa o faca cu siguranta un moderator.
Daca te-ai obosit sa comentezi, puteai foarte usor sa si explici, cat timp ai irosit tastand cuvintele "nu am timp acum sa-ti explic motivul", mai bine le foloseai pentru a-mi spune motivul, scurt si la obiect.

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
Hyuga aici nu deschizi 2 subiecte? Sper sa intelegi singur ce este acela spam, cred ca trebuia sa iti dau ban cand am avut ocazia. Dar mno... asa se intampla cand esti prea bun.
Daca esti moderator pe un forum, recomandat ar fi sa nu ti se urce la cap, aici nu am gasit sectiunea in care sa cer o parere despre un site, ca sa deschid si acolo subiect. Nu ma lua pe mine cu "sa intelegi singur ce este acela spam" ca nu e prima data cand deschid calculatorul, daca deschideam acele 2 topicuri cu acelasi mesaj si acelasi link, doar asa ca sa imi fac reclama, te credeam sa spui ca fac spam.

Nu am mai postat pe forumul asta (si cel la care se refera Robi), tocmai pentru faptul ca romanii stiu doar sa comenteze fara motiv, sa se afirme (ori li se urca "puterea" la cap, ori au citit ceva, pe undeva si acum se cred mai inteligenti). Mesajul meu o sa supere 2 sau mai multe persoane, dar sincer, imi e egal cu 0, asa ca daca am incalcat cumva una din regulile forumului, sa imi blocheze cineva contul, pentru ca nu am de gand sa mai postez pe aici prea curand. Bafta!