Am auzit ca Google a lansat in versiune beta "Adsense pentru video". Cred ca este o solutie buna pentru a-ti valorifica filmuletele pe YouTube sau in blogostera. Stie cineva mai multe detalii despre acest serviciu?
Am auzit ca Google a lansat in versiune beta "Adsense pentru video". Cred ca este o solutie buna pentru a-ti valorifica filmuletele pe YouTube sau in blogostera. Stie cineva mai multe detalii despre acest serviciu?
Momentan, din cate stiu, pentru userii din Romania nu este valabil, din pacate.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Si eu stiu ca e valabil doar pentru cativa si nu are legatura cu YouTube. Pe Youtube e alt sistem care e disponibil tot limitat, din pacate.
Din cate am inteles, daca ai un site cu trafic mare se poate negocia cu google sa obtii acel cont de adsense pentru video.
Oare ce inseamna pentru google trafic mare?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am un amic care are cont premium la google si are in jur de 250k/zi, la acel cont poate afisa pe site mai mult de 3 reclame. Ati mai vazut site cu 4 reclame de tip imagine?
Daca e sa ne luam dupa cerintele minime pentru Adsense Premium Publisher, atunci e vorba de peste 20 de milioane de impresii pe luna.
Am gasit pe un agregator Rss din Ro
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Voi ati citit termenii si conditiile pentru adsense ...
Ati vazut ca in orice moment si fara nici o instiintare sau vreo explicatie iti pot lua contul ?
Mie de exemplu mi-au inchis contul fara sa fac nimic aiurea pe site sau pe cont, ulterior am aflat ca un dobitoc de copil se juca, intra pe site si dadea clickuri in prostie ...
Asa ca ... aia e banned for life![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)