Shtie cineva vre-un instrument spre exemplu la Google care ar prezenta cite afishari sau/si clickuri au avut loc dupa un anumit cuvint cheie timp de o luna ?
Shtie cineva vre-un instrument spre exemplu la Google care ar prezenta cite afishari sau/si clickuri au avut loc dupa un anumit cuvint cheie timp de o luna ?
Idem cu postul anterior: care din cele prezentate anterior pe seopedia nu ti s-a parut bun?
Sorry . Poate eu rau am cautat , dar nu am gasit nimic din ceea ce am intrebat .
( P.S. Ma judecati rau de tot cind incerc sa dau vreo intrebare care ma intereseaza , am deja un reiting de peste -100 . Voi reushi oare sa ies vreodata din acest minus ? )
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Da sorry inca o data. Am gasit postul totusi .
Dar imi pare rau ca ma umpleti de minusuri la oricare incercare sa dau o intrebare .
Stai linistit ca nu te judeca nimeni. Aici e o scoala de seo.
Si ca la orice scoala... citesti, spui ce nu ti se pare ok si vedem cu ce te putem ajuta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Da merci pentru ajutor.
Dar cum reusesc eu asa de repejor sa acumulez asa o reputatie negativa , la moment - 116???
Unde vezi ce reputatie ai ?
In setari : Ultima Reputație Primită (-116 punct(e) în total)
pe tine te freaca grija sa inveti SEO sau sa ai reputatie buna?
cui pasa de reputatie cand incearca sa invete nu sa vanda ceva?
haotik - pe mine nu ma freaca nimic ,dar imi doresc sa invat SEO .
Dar tu ai asculta vreun sfat vreodata de la cineva care are reputatie rea ???
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)