Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Heeey, era o gluma) Nici n-am stiut ca exista pagina aia, cine naiba sa-si fi cumparat artofwar.mobi
![]()
Am primit si eu pe primul in care ma anunta ca voi primi cate 13 mesaje zilnic.
Dar se pare ca sunt NESIMTITI ... nu se tin de cuvant. Am primit doar un mail in multe zile. Nu trimit 13 mesaje pe zi ... spameri nesimtiti ... nu se tin de cuvant.
Posibil sa fi vazut si ei pe euronews treaba cu spamul ... poate mai scapam de ei.
Si totusi ma bucura faptul ca in momentul in care primesc eu anumite spamuri deja le a fost inchis site ul. Daca ar face la fel si aia care vand noua extensie de domenii .ro am fi cu toti mai putin suparati. Dar ei fiind ocupati cu noua extensie a domeniilor romanesti nu au timp sa verifice si ce site uri gazduiesc. Mai mult de atat cand le am reclamat spamul mi au zis ca ii consider eu concurenta pe respectivii.
Obraznicie la maxim !
Constat doua tendinte majore in spam . O tendinta de crestere a nesimtirii , asa cum este cazul de fata in care , daca vrei sa nu primeste 13 mailuri pe zi iti alegi singur domeniul de interes , si o tendinta de "acoperire legala " prin oferirea posibilitatii de dezabonare , furnizarea unor date privind "identitatea expeditorului " .etc.
Ce ma supara cel mai tare este obraznicia de a spune ca tu i-ai deranjat prin una din posibilitatile...si-ti afiseaza niste chestii de care nu ai cum sa-ti aduci aminte si nici cum sa verifici .
Pana la urma se pare ca blufau, nu mi-a trimis nimeni 13 mailuri pe zi, desi nu am dat sa ma dezabonez.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)