Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: E-MAIL SPAM dauinchirie.ro E-MAIL SPAM

IonutA este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th October 2007
    Locaţie
    Cleveland, OH
    Posturi
    58
    Putere Rep
    34

Implicit

narayan ce nu intelegi? datele nu sunt personale, sunt datele firmei care a inregistrat domeniul dauinchirie.ro. Orice idiot poate si are dreptul sa vada cine a inregistrat domeniul acesta.

h t t p://server.rotld.ro/cgi-bin/whois?whois=dauinchirie.ro da in judecata rotld-ul...

domain-name: dauinchirie.ro
    description: S.C. Anyatek Systems S.R.L
    description: Aleea Brazilor, bl. 3A, ap.5, et.3, sc.1
    description: Uricani
    description: HD
    description: Postal Code: 336100
    description: Country: RO
    description: Phone: +40.740192820
    description: E-mail: dumy202002@yahoo.com
    description: Registration/ID Number: J20/244/2007
    description: Fiscal Code: RO21074000
    admin-contact: SCAS2-ROTLD
    technical-contact: FG631-ROTLD
    zone-contact: FG631-ROTLD
    billing-contact: SD1269-ROTLD
    nameserver: ns1.livetags.eu
    nameserver: ns2.livetags.eu
    info: Registered via fancy_art
    info: Object maintained by ROTLD (.ro) registry
    notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
    object-maintained-by: ROTLD-MNT
    updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20071129
    source: ROTLD
    application-date: 20071129
    domain-status: active
    registration-date: 20071129

Acum poti sa ma dai si pe mine in judecata.

EDIT:

"Art. 6: Comunicările comerciale

(1) Efectuarea de comunicări comerciale prin poşta electronică este interzisă, cu excepţia cazului în care destinatarul şi-a exprimat în prealabil consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări."

Ti-a spus ca vrea email-uri de la tine? Daca nu, ai trimis spam.
    Ultima modificare făcută de IonutA; 25th February 2008 la 01:40.

popescu.costi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th January 2008
    Vârstă
    48
    Posturi
    56
    Putere Rep
    34

Implicit

asta este chiar culmea ... tocmai ce trimit mesaje DESI NU LE AI CERUT SA TI TRIMITA au tupeul sa iasa in fata sa spuna de lege cand ei sunt cei ce nu fac tocmai cum se spune in lege.

Am intalnit de cateva ori si firme serioase care mi au trimis pentru ca aveau adrese de ale mele in arhiva lor. Dupa mai multe discutii mi am dat seama ca oamenii (numai cei cu care am vb eu .. nu stiu altii cum or fi ..) sunt seriosi dar neavand un sistem de newsletter cu confirmarea adresei se pot trezi cu mii de adrese poate inscrise de te miri cine.

Si totusi primim spam si vom continua sa primim.

narayan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de popescu.costi Vezi Post
    asta este chiar culmea ... tocmai ce trimit mesaje DESI NU LE AI CERUT SA TI TRIMITA au tupeul sa iasa in fata sa spuna de lege cand ei sunt cei ce nu fac tocmai cum se spune in lege.

Am intalnit de cateva ori si firme serioase care mi au trimis pentru ca aveau adrese de ale mele in arhiva lor. Dupa mai multe discutii mi am dat seama ca oamenii (numai cei cu care am vb eu .. nu stiu altii cum or fi ..) sunt seriosi dar neavand un sistem de newsletter cu confirmarea adresei se pot trezi cu mii de adrese poate inscrise de te miri cine.

Si totusi primim spam si vom continua sa primim.
    "spam-ul" meu nu are caracter comercial, intelegi acum?
    intra pe site si zi-mi dc tie ti se pare ca ar avea caracter comercial
    c bine ar fi sa vada un avocat, cineva calificat care sa spuna dc este sau nu

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

pt IonutA

corect, datele au fost luate de pe rotld, ai vazut. vrei sa-ti spun acum ce este rotld si cu ce se ocupa, etc? cred ca nu! spre deosebire de rotld, bladhaund asta n-are nici o calificare juridica, baza legala, sau cum vrei tu sa-i spui prin care el sa poate pune date personale pe un site public fara acordul vizatului, intelegi? intra pe rotld scrie site meu si vezi c scrie deasupra datelor firmei.

cum i-am spus si lui costi, zi-mi te rog unde vezi tu "caracter comercial" in spamu pe care ziceti voi ca l-am trimis si terminati odata cu spam=mail nesolicitat, e corecta definitia populara doar

sa te intreb urmatoru lucru: perfect, trebuie sa am acordul celui care vreau sa-i trimit mailu. dc trimit 1 mil de mail-uri in care chiar asta fac, ii intreb dc vor sa vada sau nu mailu, mai poate fi considerat spam?
    Ultima modificare făcută de narayan; 25th February 2008 la 20:53.

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    44
    Posturi
    224
    Putere Rep
    34

Implicit

nu comentez daca e spam sa nu pentru ca lege in privinta asta este praf. are si omul dreaptatea lui NU e caracter comercial. E legitima si intrebarea "daca cer accept de corespondenta prin e-mail acel email nu e spam?".

Pe de alta parte datele publicate sunt date publice, daca eu vreau iti public si bilantul de pe siteul ministerul de finante ca asa vreau eu. SUNT DATE PUBLICE.
    Nu ne lua ca o gasca de imbecili care nu stiu cu ce se mananca legislatia romana, si care se sperie la auzul cuvintelor "dat in judecata".

Sa nu se inteleaga ca iau apararea vreo uneia dintre parti.

Spor...

PS Poate cineva sa il banneze pentu limbajul de lemn folosit la adresa membrilor?
    Ultima modificare făcută de DubluQ; 25th February 2008 la 21:10.
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de DubluQ Vezi Post
    nu comentez daca e spam sa nu pentru ca lege in privinta asta este praf. are si omul dreaptatea lui NU e caracter comercial. E legitima si intrebarea "daca cer accept de corespondenta prin e-mail acel email nu e spam?".

Pe de alta parte datele publicate sunt date publice, daca eu vreau iti public si bilantul de pe siteul ministerul de finante ca asa vreau eu. SUNT DATE PUBLICE.
    Nu ne lua ca o gasca de imbecili care nu stiu cu ce se mananca legislatia romana, si care se sperie la auzul cuvintelor "dat in judecata".

Sa nu se inteleaga ca iau apararea vreo uneia dintre parti.

Spor...

PS Poate cineva sa il banneze pentu limbajul de lemn folosit la adresa membrilor?

nu zic ca n-am folosit limbajul adecvat, dar dc sunt atac pentru un lucru neadevarat ma deranjeaza f tare lucrul asta si dc ai vazut bine, la adresa unuia doar. imi cer scuze voua, dar nu lui!

ai perfecta dreptate, si bilantul si toate datele sunt puse pe net, DAR condrom legii 677 pe 2001, bladhaund, ionut sau tu sau cine o mai fi, n-aveti nici o baza legala prin care voi imi puteti pune datele personale la vederea oricui! intelegi? daca vrei detalii, intra pe dataprotection si-o sa intelegi. tocmai din caest motiv exista Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. spre deosenire de tine, ionut, bladound asta, ei au baza legala prin care sa poata publica aceste date.

nu vreau sa sperii pe cineva spunand ca-l voi da un judecata, dar pt ce a facut balhaund, asa voi face

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th January 2008
    Vârstă
    48
    Posturi
    56
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de narayan Vezi Post
    "spam-ul" meu nu are caracter comercial, intelegi acum?
    intra pe site si zi-mi dc tie ti se pare ca ar avea caracter comercial
    c bine ar fi sa vada un avocat, cineva calificat care sa spuna dc este sau nu
    Nu te supara ... dar stii ce nu inteleg eu ...? De ce i ai trimis omului asta mesajul tau in primul rand?

Cand trimiti unui om un mesaj te astepti ca respectivul sa faca ceva ... ce sperai sa faca cel ce primeste mesajul?

IonutA este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th October 2007
    Locaţie
    Cleveland, OH
    Posturi
    58
    Putere Rep
    34

Implicit

"Conditii de legitimitate privind prelucrarea datelor

Art. 5.
    (2) Consimtamantul persoanei vizate nu este cerut in urmatoarele cazuri:
    f) cand prelucrarea priveste date obtinute din documente accesibile publicului, conform legii;"

"Art. 11.
    Prevederile art. 5, 6, 7 si 10 nu se aplica in situatia in care prelucrarea datelor se face exclusiv in scopuri jurnalistice, literare sau artistice, daca prelucrarea priveste date cu caracter personal care au fost facute publice in mod manifest de catre persoana vizata sau care sunt strans legate de calitatea de persoana publica a persoanei vizate ori de caracterul public al faptelor in care este implicata."

"Situatii in care transferul este intotdeauna permis

Art. 30.
    f) cand intervine ca urmare a unei cereri anterioare de acces la documente oficiale care sunt publice ori a unei cereri privind informatii care pot fi obtinute din registre sau prin orice alte documente accesibile publicului."

Eu whois-ul il consider document accesibil publicului. Deasemenea datele sunt publicate pe site-ul tau.

Email nedorit/nesolicitat se numeste spam. Spam -> h ttp://en.wikipedia.org/wiki/Spam_(electronic)

"Invitatie electronica" tot spam e.
    Pe scurt, esti un spamer!

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th January 2008
    Vârstă
    48
    Posturi
    56
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de narayan Vezi Post
    pt IonutA

corect, datele au fost luate de pe rotld, ai vazut. vrei sa-ti spun acum ce este rotld si cu ce se ocupa, etc? cred ca nu! spre deosebire de rotld, bladhaund asta n-are nici o calificare juridica, baza legala, sau cum vrei tu sa-i spui prin care el sa poate pune date personale pe un site public fara acordul vizatului, intelegi? intra pe rotld scrie site meu si vezi c scrie deasupra datelor firmei.

cum i-am spus si lui costi, zi-mi te rog unde vezi tu "caracter comercial" in spamu pe care ziceti voi ca l-am trimis si terminati odata cu spam=mail nesolicitat, e corecta definitia populara doar

sa te intreb urmatoru lucru: perfect, trebuie sa am acordul celui care vreau sa-i trimit mailu. dc trimit 1 mil de mail-uri in care chiar asta fac, ii intreb dc vor sa vada sau nu mailu, mai poate fi considerat spam?
    dar de ce le trimiti?

pentru ca tu ai 1 milion de adrese de email si noi nu avem?

Poate ca noi avem mai multe ... dar nu le folosim decat pentru ceea ce au fost adaugate in baza noastra de date de catre posesorii lor.

P.S. Personal nu vreau sa acuz pe nimeni ca face ceva ... dar daca este plin internetul romanesc de oameni ce striga in gura mare ca nu mai vor sa primeasca mesaje nesolicitate ... de ce totusi exista persoane care totusi apeleaza la astfel de practici.
    Daca cineva detine 1 milion de adrese email ... modalitatile de obtinere a lor cred ca sunt numai 2:
    1. A CUMPARAT O LISTA DE ADRESE
    2. Are zeci de site uri unde s au inscris oamenii de a lungul anilor.
    Ultima modificare făcută de popescu.costi; 25th February 2008 la 23:34.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st February 2008
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de popescu.costi Vezi Post
    Nu te supara ... dar stii ce nu inteleg eu ...? De ce i ai trimis omului asta mesajul tau in primul rand?

Cand trimiti unui om un mesaj te astepti ca respectivul sa faca ceva ... ce sperai sa faca cel ce primeste mesajul?
    sincer sa fiu nici nu stiu cum a ajuns la el! nici nu stiu de unde a vazut ala c-am trimis mail-uri. am trimis vreo 40 de mail-uri. oare ce spam-er zice lucruri de genu asta? si-au fost adrese de firme, nu pe mail-urile personale

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E-MAIL SPAM Avocat Alexandru Mihaila E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th August 2009, 16:22
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  3. E-MAIL SPAM de mare angajament: FSC Design E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th October 2008, 10:55
  4. Răspunsuri: 1