Salutare
Vreau sa mi fac director web ... asta v am mai spus.
Ma gandesc sa va intreb ... daca le scrii la toti cu site urile care iti plac si le spui ca ii inviti sa se inscrie.
E spam sau nu?
Salutare
Vreau sa mi fac director web ... asta v am mai spus.
Ma gandesc sa va intreb ... daca le scrii la toti cu site urile care iti plac si le spui ca ii inviti sa se inscrie.
E spam sau nu?
Din moment ce acestia ("toti") nu si-au exprimat opinia de a primi aceste email-uri, da este spam.
Daca ei si-ar fi facut un cont la tine pe site de exemplu, si ar bifat sa zicem "vreau sa primesc email de la... continand..." atunci nu, nu este spam. Pentru ca si-a manifestat dorinta de primi email-uri de la tine.
O "invitatie" pe care o trimiti este tot aceeasi chestie cu invitatia de a da click pe un link oarecare.
Si pana la urma cred ca suntem satui de spam, tot forumul.
PS: detaliaza ce vrei sa spui prin: "daca le scrii la toti cu site urile care iti plac"
teoretic totul este spam, pe de alta parte pe mine ca om care sunt curios de promvarea site-ului meu chiar nu ma deranjeaza sa mi se trimita cand apare un director nou (dar nu sa se exagereze .. 1 mesaj cred ca este suficient), si asa caut ca nebunu peste tot dupa liste de directoare. singura problema este sa gasesti pe cei care sunt interesati![]()
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
Tot spam se cheama si asta. Daca nu ai fost tu de acord sa primesti mail-ul respectiv, e spam toata ziua.
Sunt alte metode de a gasi liste de directoare decat sa primesti email-uri cu cate un director. Da si tu un search pe forum si vezi cate directoare gasesti si inclusiv un soft care face treaba: Website Submitter. Daca nu vrei sa-i cumperi softu, si vrei sa introduci de unul singur cauta si tu directoare care contin directoare web...
Putin offtopic insa... asta e.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)