Uite ca am primit si eu inca un SPAM. Asa consider mesajul in ideea in care nu am ales sa primesc mesajul si poate nu l-as fi trecut la spam daca era ceva mai putin "general".

Dragii mei,

Iata indemnul meu: fiti cei dintai care participati la crearea primei reviste online dedicate intretinerii corpului, cultivarii mintii si inaltarii spiritului numita “BODY, MIND & SPIRIT” si care va fi lansata in data de 15 iunie 2007!

Conceptul cu privire la legatura dintre corp, minte si suflet a fost preluat din filozofia chineza datorita faptului ca armonia dintre corp, intelect, spirit este extrem de importanta pentru calitatea in ansamblu a vietii individului.

Ideea lansarii acestui concept si in Romania de catre compania MH MEDIA SOLUTION a pornit de la constatarea ca preocuparile pentru body, mind & spirit sunt in ascensiune, iar revista noastra online doreste sa fie vocea care sa le reprezinte! Astfel, dorinta noastra cea mai puternica este sa devenim noul lifestyle in Romania si se intampla acest lucru pentru ca atat noi, cat si voi stim despre ce este vorba!

De aceea, va lansam aceasta invitatie oficiala de a fi unul dintre colaboratorii nostri de succes care sa scrie din suflet pentru cele trei sectiuni ale revistei: body, mind & spirit. Iata mai jos care sunt propunerile noastre ca si rubrici extinse ale celor trei categorii enuntate. Daca simtiti ca aveti de comunicat celorlalti informatii pretioase despre acestea, va rugam sa ne contactati si sa intrati in echipa noastra de colaboratori.

Dead-line-ul pentru articole este 21 mai 2007, iar temele vor fi conform rubricilor de mai jos.

Rubrici posibile pentru sectiunea BODY:

nutritie (dieta)
medicina alternativa (homeopatie)
intretinere corporala (produse cosmetice, wellness center, spa)
cosmetica (tratamente cosmetice) si masaj
centre medicale
sport (tae bo, aerobic, spinning, fitness)
suplimente alimentare
aparatura medicala si aparate intretinere corporala
hairstyle, parfumuri, bijuterii, lenjerie, accesorii, cadouri, moda
gastronomie
terapii complementare (apiterapie, fitoterapie etc.)
medicina de familie

Rubrici posibile pentru sectiunea MIND:

filozofie
psihologie
psihoterapie
coaching
NLP
comunicare nonverbala
cariera
grafologie
constelatii familiale
dezvoltare personala
leadership
lifestyle
relatii interpersonale
relatii cu familia, relatii cu copiii
teste psihologice
edituri/ recomandari carti

Rubrici posibile pentru sectiunea SPIRIT:

astrologie
yoga
qigong
feng shui
medicina alternativa (iridiologie, presopunctura, acupunctura, reflexoterapie s.a.)
ikebana (cultura japoneza)
origami (terapie prin arta)
terapie prin arta
taoism
ceremonia ceaiului
arte martiale
pictura
sculptura
dans
modelaj
decoratiuni interioare
teatru
calatorii
hobby-uri
divertisment
muzica
fotografie

Articolul trebuie sa incapa in maxim 3 pagini A4, sa relateze despre o tema si sa nu faca publicitate unei anumite firme (datele voastre personale – telefon, adresa de web etc. - vor fi incadrate in pagina de prezentare a colaboratorilor revistei, astfel incat cititorii vor avea posibilitatea sa va contacteze daca le place articolul – si suntem siguri ca le vor placea creatiile voastre!), sa fie semnat de catre autor si acesta sa mentioneze ca este de acord cu publicarea lui in revista BODY MIND & SPIRIT, precum si ca raspunde in totalitate de continutul celor scrise. In acest sens, veti primi si un contract prin posta.

Persoana de contact este redactorul sef al revistei: PATRICIA CIHODARU, numar de telefon 0722657155, email: patricia.cihodaru@body-mind-spirit.ro

Simtiti-va liberi sa va exprimati dorinta de a scrie pentru revista noastra, iar daca aveti si alte propuneri, noi va ascultam cu mare drag.

Speram ca acesta sa fie inceputul unei indelungi colaborari dintre noi!

Cu drag,
Mihaela Popa
www.bodymindspirit.ro