Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: S30p3d1a Rulz

Afișare hibrid

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

La Setari, exista o rubrica "Confidentialitate Profil". Acolo se pot face diverse setari de vizibilitate.
    De exemplu, datele de contact pot fi setate sa fie afisate doar de catre membrii inregistrati.
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de klaudiu Vezi Post
    La Setari, exista o rubrica "Confidentialitate Profil". Acolo se pot face diverse setari de vizibilitate.
    De exemplu, datele de contact pot fi setate sa fie afisate doar de catre membrii inregistrati.
    +1 - thanks.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Sincer sa fiu si mie mi se pare absurd si putin rautacios thread-ul asta... dar na, poate sunt persoane perfecte, nu ca mine. Pana la urma daca ai thread-ul public, adresele publice, nu specifici nimic in legatura cu adresatul strict acestei comunitati, omul a apelat pe un ton respectuos si intr-o maniera detaliata (rata per articol etc.) la cererea ta.

Nu e un forum de anunturi, dar si acestea sunt niste anunturi facute publice in marketplace. Nu cred ca respectivul a stat sa analizeze mai multe topicuri sa vada care e mersul la noi. Sunt N'spemii de forumuri care au anunturi lasate de comunitatea cu pricina pentru toti utilizatorii de internet interesati (nu trebuie sa fi membru ca sa apelezi la un anumit serviciul din moment ce eu te pot gasi).

Dar acum stau si ma gandesc, ce ma intereseaza pe mine mailul primit de tine ca sa-mi dau cu parerea?
    In ce sens ti se pare absurd si rautacios topicul asta? Eu nu mai inteleg nimic. Doar am semnalat un email spam. Suntem in categoria SPAM, nu? Nu am spus ca oferta care mi-a fost prezentata este buna sau rea.

LE: Si eu am gasit pe alte forumuri oferte atractive. Pentru a beneficia de acele oferte, a trebuit sa imi fac conturi pe fiecare. Aaaa, pe Seopedia inregistrarile nu sunt la liber asa ca luam adresele de email si trimitem spamuri. Pentru cei care fac acest lucru de ce nu se aplica aceasta regula? Daca stam sa o luam asa, administratorii acestei comunitati ar trebui "arsi pe rug" ca nu dau voie oricui sa se inregistreze. Dupa parerea mea, este o decizie care le apartine in totalitate. Nu ne convine, putem oricand sa ne mutam "cuibul".
    Ultima modificare făcută de Claudiu B; 26th September 2012 la 15:16.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google.be rulz
    De alinush în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st September 2006, 19:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •