La Setari, exista o rubrica "Confidentialitate Profil". Acolo se pot face diverse setari de vizibilitate.
De exemplu, datele de contact pot fi setate sa fie afisate doar de catre membrii inregistrati.
La Setari, exista o rubrica "Confidentialitate Profil". Acolo se pot face diverse setari de vizibilitate.
De exemplu, datele de contact pot fi setate sa fie afisate doar de catre membrii inregistrati.
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
+1 - thanks.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In ce sens ti se pare absurd si rautacios topicul asta? Eu nu mai inteleg nimic. Doar am semnalat un email spam. Suntem in categoria SPAM, nu? Nu am spus ca oferta care mi-a fost prezentata este buna sau rea.
LE: Si eu am gasit pe alte forumuri oferte atractive. Pentru a beneficia de acele oferte, a trebuit sa imi fac conturi pe fiecare. Aaaa, pe Seopedia inregistrarile nu sunt la liber asa ca luam adresele de email si trimitem spamuri. Pentru cei care fac acest lucru de ce nu se aplica aceasta regula? Daca stam sa o luam asa, administratorii acestei comunitati ar trebui "arsi pe rug" ca nu dau voie oricui sa se inregistreze. Dupa parerea mea, este o decizie care le apartine in totalitate. Nu ne convine, putem oricand sa ne mutam "cuibul".
Ultima modificare făcută de Claudiu B; 26th September 2012 la 15:16.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)