Ma intereseaza doar numele de domeniu nu si continutul. Caut un nume de domeniu de buna calitate (f scurte sau f sugestive) si sunt dispus sa platesc in functie de calitate
Va rog sa imi trimiteti ofertele pe PM
Ma intereseaza doar numele de domeniu nu si continutul. Caut un nume de domeniu de buna calitate (f scurte sau f sugestive) si sunt dispus sa platesc in functie de calitate
Va rog sa imi trimiteti ofertele pe PM
iToolbar.ro - Creeaza-ti complet gratuit un toolbar pentru situl tau
Am k24.ro .Cred ca ar fi o solutie buna pentru un portal.(Exact asta am vrut eu sa fac,dar din lipsa de timp nu am reusit sa fac nimic.)
Mersi nu e rau, dar nu sunt interesat. As prefera ceva mai simplu/sugestiv si mai usor de retinut
Astept alte oferte pe PM
k24.ro e destul de usor de retinut. Oricum, continutul conteaza, nu te baza prea mult pe numle domeniului.
PS iti spune ceva federal.ro ca si nume de domeniu? mie mi s-a parut intodeauna ciudat, dar au trafic garla, si nu din numele domeniului.
PS nu le poti face pe toate ca la carte, asa ca da-i bateie, n ute crampona pe ideea numelui de domeniu.
Sa vezi cand va veni partea de dezvoltare, optimizare, promovare...acolo-s belelele. Concetreaza-te pe chestiile absolut esentiale.
In rest, multa bafta!
Inca sunt interesat daca mai are cineva oferte
Mersi dar prefer ceva mai simplu. Alte oferte le astept pe PMsparetime.ro
Mersi pentru sfaturi ai partial dreptate insa trebuie sa te si contrazic aici... Se pot face lucruri ca la carte daca vrei.PS nu le poti face pe toate ca la carte, asa ca da-i bateie, n ute crampona pe ideea numelui de domeniu.
Sa vezi cand va veni partea de dezvoltare, optimizare, promovare...acolo-s belelele. Concetreaza-te pe chestiile absolut esentiale
Nu e primul sit pe care il dezvolt si stiu destul de bine ce inseamna tot restul...
Prin tot restul ma refeream la tot ce presupune constructia unui sit: design, programare, SEO, marketing, administrare si lista ar mai putea continua
Putem polemiza daca vrei pe alt topic pe asta scopul meu este de achizitionare a domeniului dar vad ca nu prea e nimeni interesat sa vanda
de ce nu te gandesti la un nume de domeniu singur, sunt foarte multe domenii libere care poti fi facute ca portal.
daca te intereseaza sa faci din asta un brand e putin mai greu si trebuie sa te gandesti mai mult in aceasta privinta (ar trebui sa il iei de la zero fara sa il cumperi de la altcineva).
daca ai nevoie doar de un nume simplu de portal si k24.ro este un nume bun.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)