salut,
cam la ce valoare ar putea fi estimat numele domeniului? adica www.programs.ro !
salut,
cam la ce valoare ar putea fi estimat numele domeniului? adica www.programs.ro !
Ultima modificare făcută de No_name; 19th June 2007 la 22:02. Motiv: Valoare Nume Domeniu programs.ro
150-200 euro e super da cu tot cu script parerea mea !
programs.ro numai atat nush ce sa zic! cred ca are mai mult potential, la nume ma refer! dar pana la urma cel mai important este ce pui pe un domeniu (adica site-ul) ! oricum el inca nu este de vanzare vreau sa vad cam la cat ar ajunge ca pret!
Daca nu stii tu, iti zic eu, ai fi norocos sa iei registration fee pe el (asta ca sa folosesc si eu englezisme cu romanisme, cam cum e si domeniul respectiv).
Niste link-uri folositoare ar fi:
google.com/search?hl=en&rls=GGLR%2CGGLR%3A2006-29%2CGGLR%3Aen&q=link%3Aprograms.ro
google.com/search?hl=en&rls=GGLR%2CGGLR%3A2006-29%2CGGLR%3Aen&q=site%3Aprograms.ro
Cat despre programs, se pare ca nu se omoara romanii dupa el:
Postat în original de trafic
daca ai fi fost atent este vorba de numele domeniului. nu de site-ul in sine. la site nu s-a mai facut nimic de aprox. 2 ani, deci criticile tale nu isi au locul aici si acum! oricum site-ul va renaste si va deveni ceva important pe piata in aprox. 1 an!
partea proasta e ca atunci cand iei un domeniu, il iei cu tot cu ibl-uri si istoria lui in motoarele de cautare (d-asta erau link-urile alea). Oricum, I hope you've got the point.
Spor la renastere.
e un nume romanesc caruia i sa pus un sufix de plural din engleza ! programele.ro dc nu l-ai luat pe asta era liber !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)