Cat oferiti pe domeniu DR 72, ahref max 60000, nisa auto, a fost a unei institutii publice, limba portugheza. O sa dau numele domeniului in privat,membrilor care mi se par "avansati" pe forum.11.jpg
Cat oferiti pe domeniu DR 72, ahref max 60000, nisa auto, a fost a unei institutii publice, limba portugheza. O sa dau numele domeniului in privat,membrilor care mi se par "avansati" pe forum.11.jpg
Cel mai mare UR al unei pagini pe care poti publica?
Sau nu mai are continutul, este alt site, recent inregistrat domeniul cu ceva pe el?
Fara semnatura.
oferta mea e 25
Avand in vedere ca a fost siteul unei institutii publice, deci nu poate fi refacut si folosit ca atare, se va dezvolta pe el un alt site, de la zero. Acest site e foarte posibil sa nu se "pupe" deloc cu domeniul si sa nu vrea sa rankeze deloc.
Am un domeniu .com cu metrici mult mai buni, un fost ziar in engleza. Am dat aproximativ 4000 de euro pe el acum vreo 3 ani si de atunci zace la godaddy. Am testat pe el ceva la un moment-dat si nu a rankat deloc. Am incercat si sa il refac (tema wp custom refacuta 100%, content - top x articole repuse online si rescris contentul ca fusese furat de altii) si degeaba, nu a vrut sa rankeze.
Asadar, doar pentru ca are metricii aia nu inseamna ca va si ranka. Eu n-as mai face greseala sa cumpar un asa domeniu inainte sa testez pe el cateva articole, sa vad pe unde rankeaza.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)