Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 44

Subiect: LICITATIE ! Domeniu premium de vanzare

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post

Marca Digipedia pe care o detin nu inseamna ca nu are cineva voie sa isi cumpere maine digipedia.com.ro (cred ca e disponibil domeniul asta). Are voie sa cumpere domeniu si chiar sa faca un site de tehnologie acolo si nu am ce sa ii fac, daca in schimb imi foloseste logo-ul sau face ceva asemanator, deja se schimba lucrurile.
    Nu am cunostine in domeniul marcilor, dar chiar nu iti ofera protectie marca pe clasele pe care o ai inregistrata? Adica chiar poate cineva tranti un portal de tehnologie pe digipedia.com.ro fara sa ai ce face?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Cred ca am exagerat putin, multi cred ca daca au inregistrat "xyzf" nimeni din lumea asta nu mai are voie sa foloseasca xyzf, nici macar sa-l sopteasca.

E ciudata chestia aia cu clasele. Daca de exemplu face digipedia.com.ro si face un site despre obiecte de lemn, se duce pe alta clasa atuni chiar nu am ce sa ii fac. La un blog e putin complicat cu asta, eu de exemplu am vrut sa ma duc si pe clasa 38 parca (telecomunicati) si nu am putut desi eu nu fac servicii de telecomunicatii doar scriu pe blog despre asa ceva.

Eu am vrut sa-mi protejez domeniu .ro ca sa nu am surprize, dar daca nu exista confuzie intre ele sau concurenta atunci nu prea ai ce sa ii faci. E complicat oricum ar fi.

Practic drepturile de marca te protejeaza sa nu faca cineva ADIDAS desi ati vazut ca face ADIBAS... e o exceptie, dar nu te face zeu pe denumire.

Iarasi exagerez putin dar daca maine fac un produs din caramizi Coca-Cola si logo-ul nu are nici in clin nici in maneca cu bautura energizanta si nu se confunda de nici o culoare, atunci chiar am voie sa fac asta. Banuiesc ca o firma de nivelul Coca-Cola a cumparat toate clasele si nu doar 2-3.

Marca tre protejeaza de concurenta neloiala si plagiat. Sa nu profite cineva de pe urma brandului tau. Nu m-ar mira ca eMAG sa aiba marca si pentru eAMG de exemplu.

P.S. Vad ca tool-ul cu care verificam eu marcile e in balarii. e posibil sa fie si alte marci pe UNTOLD si tool-ul sa nu le afisat, ca pe digipedia nu mai gaseste nimic.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Pe vremea cand m-am interesat eu avea importanta notorietatea marcii. In cazul meu avea notorietate si am renuntat la a folosi domeniul.
    Culmea e ca intre timp compania cu care e detinatoarea marcii a trecut printr-un rebranding si nu mai foloseste marca respectiva. Mai poate fi considerata ca avand notorietate daca nu mai e folosita?

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Nu am cunostine in domeniul marcilor, dar chiar nu iti ofera protectie marca pe clasele pe care o ai inregistrata? Adica chiar poate cineva tranti un portal de tehnologie pe digipedia.com.ro fara sa ai ce face?

Pai si atunci de ce a mai platit pe inregistrare?
    Scuze, dar nu-mi dau seama daca esti ironic sa nu.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Astea sunt clasele: http://www.osim.ro/marci/clasenisaf9.htm

Eu am marca in clasa 42, servicii stintifice

mergea si 41, educatie
    mergea si 38 telecomunicatii ( pe 38 am avut disputa asupra marciilor si m-am retras eu)

cred ca si pe la 35 se poate incadra un blog.

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit

Baieti, va multumesc pentru interes. Desi am vorbit si eu inainte cu alte persoane si mi-au explicat ca, in acest moment, la cum sunt inregistrate la OSIM, nu prea poate sa il ia nimeni.

Dar nu vreau sa ma contrazic cu voi, nu zic ca eu am dreptate 100%.

Pana la urma, ceea ce intereseaza pe toata lumea cred ca sunt banii, si daca dai pe un domeniu cateva sute de euro si in cateva luni scoti cateva mii, chiar si daca ti-l ia dupa, eu tot zic ca e o afacere buna. Poate unora dintre voi nu vi se pare, nu stiu cati bani faceti, mie asa mi se pare.

Oferta ramane valabila.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Pe vremea cand m-am interesat eu avea importanta notorietatea marcii. In cazul meu avea notorietate si am renuntat la a folosi domeniul.
    Culmea e ca intre timp compania cu care e detinatoarea marcii a trecut printr-un rebranding si nu mai foloseste marca respectiva. Mai poate fi considerata ca avand notorietate daca nu mai e folosita?
    Marca e valabila 10 ani, probabil nu o vor reinnoi cand va expira. Daca nu a a expirat deja.

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

haotik @

800 lei...Am doua marci inregistrate si a treia este in disputa cu altcineva, insa din ce imi aduc aminte costurile au fost in jur la 7000 lei/ marca.
    Am un Blog

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

E atat de complicata treaba incat doar un avocat iti poate raspunde la asta.

Nu exista o clasa pentru blog, sau portal, sau chesti de genul asta, clasificarile sunt orientate pe tipuri de produse.

Da nu poate lua marca pe aceasi clasificare daca ma opun. de asemnea identitatea vizuala nu trebuie sa semene, etc... dar da, daca ar fi fost libera 38 si eu nu aveam in clasa 38 putea sa tranteasca un portal de telecomunicatii fara sa-i pot face nimic.

Intre mine si DigiTv nu exista concurenta, ei au un fel de telecicplopedia, chiar si cu istorie eu am blog de tehnologie, cam greu sa ne confunde cineva.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    haotik @

800 lei...Am doua marci inregistrate si a treia este in disputa cu altcineva, insa din ce imi aduc aminte costurile au fost in jur la 7000 lei/ marca.
    Pentru marca verbala (o singura clasa): (44+132) + 485 + 221 = x lei.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 29th March 2016 la 22:30.

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Licitatie domeniu jocuri
    De Nickalls în forumul Domenii
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 28th May 2013, 00:11
  2. Ce e un domeniu premium ?
    De Broscoi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 6th May 2011, 17:22
  3. Multiple domenii de vanzare ! (unele premium)
    De edy12006 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th December 2010, 13:20
  4. De vanzare domeniul tutorialephp.com - licitatie
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th January 2008, 21:24
  5. domenii premium de vanzare
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd October 2007, 14:48

Permisiuni postare