Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 51

Subiect: Se vinde Afaceri.info pentru 1.250.000 euro

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Daca discutia este reala, Paul are tot dreptul sa publice pe forum paragrafe din discutie.

1. pentru ca este jignit intr-un mod inadmisibil de un coleg de forum
    2. pentru ca el cosidera ca se intrunesc elementele unei tentative de teapa (pretul, adresa de email, escrow, etc)
    2. pentru ca asa vrea el, iar daca nu este legal isi asuma riscul (daca il emeninta cu moartea, avea dreptul? dar daca era o teapa de 200 euro, avea dreptul?)!

@apex, sper ca nu sunt vorbele tale si ca paul fabuleaza!
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th January 2015 la 19:59.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    @Dan Da, legea bunului simt. Nu stiu exact paragraful. Atat timp cat nu ai acordul omului, nu publici nimic.
    Sa inteleg ca daca te injur/amenint pe privat, trebuie sa iti dau acordul sa ii arati unui prieten/moderator/judecator discutia? Crezi ca ti-l dau?
    Altfel spus, daca te injur, TU esti ala care incalca "legea bunului simt"?

Oricum nu sunt lamurit complet, pentru ca publicarea discutiei la care participi PARE incorecta, dar daca ma gandesc bine, nu e. Si cautam o lege, pentru ca de obicei legile fac lumina in astfel de cazuri.

In cazul in care nimeni nu are probleme cu discutia, nu exista motiv pentru facerea ei publica. Dar sunt cazurile (celebre unele) cu camera ascunsa, care nu's ilegale, ca apar mereu pe la TV si nu e nimeni acuzat de nimic. Cu alte cuvinte, cand vorbesti cu cineva, iti asumi faptul ca n-ai vorbit singur in baie.

Dar poate e cineva mai bine informat si e pe undeva o lege care sa mentioneze aspectul. M-am lovit in trecut de publicarea unei conversatii telefonice, dar nici atunci nu am gasit articol de lege care sa o interzica.
    Trust, but verify.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Sa inteleg ca daca te injur/amenint pe privat, trebuie sa iti dau acordul sa ii arati unui prieten/moderator/judecator discutia? Crezi ca ti-l dau?
    Altfel spus, daca te injur, TU esti ala care incalca "legea bunului simt"?

Oricum nu sunt lamurit complet, pentru ca publicarea discutiei la care participi PARE incorecta, dar daca ma gandesc bine, nu e. Si cautam o lege, pentru ca de obicei legile fac lumina in astfel de cazuri.

In cazul in care nimeni nu are probleme cu discutia, nu exista motiv pentru facerea ei publica. Dar sunt cazurile (celebre unele) cu camera ascunsa, care nu's ilegale, ca apar mereu pe la TV si nu e nimeni acuzat de nimic. Cu alte cuvinte, cand vorbesti cu cineva, iti asumi faptul ca n-ai vorbit singur in baie.

Dar poate e cineva mai bine informat si e pe undeva o lege care sa mentioneze aspectul. M-am lovit in trecut de publicarea unei conversatii telefonice, dar nici atunci nu am gasit articol de lege care sa o interzica.
    Pai e unul si acelasi lucru a arata unui prieten/ moderator/ judecator, in privat, cu a posta absolut tot ce ai discutat, chiar in topicul respectiv, cu omul pe YM? Legal, o fi, habar nu am. Eu vorbesc strict forumistic (ce fel suna ), presupunand ca aici suntem, cumva, "in familie". Adica nu ne ofuscam la prima injuratura pe care o primim si, respectiv, nu trimitem DNA-ul la usa omului pentru o tranzactie partial nereusita. Asta ca sa-l citez pe bunul meu "prieten" Ovi.

Raman cu asta: cand vorbesti cu cineva, iti asumi faptul ca n-ai vorbit singur in baie.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Adica nu ne ofuscam la prima injuratura pe care o primim [/B]
    Eu zic ca este recomandat sa ne OFUSCAM, exact la prima injuratura. Nu inteleg de ce este normal sa "injuri"? Face parte din limbajul uzual sa-l faci pe unul "prost"? Prostule!

Seopedia este singurul forum pe care eu si multi altii activam, tocmai pentru ca se mentine cat se poate de curat. Daca acceptam tot felul de "cretini" si "nesimtiti", farmecul dispare. Eu unul sunt sincer scarbit de unii dintre membrii (foarte putini), iar asta ma face sa raspund de fiecare data asa cum pot.

Daca astfel de manifestari sunt acceptate, inseamna ca eu nu am ce cauta intr-un astfel de anturaj, prefer sa zic pas. NU, nu prefer sa trec cu vederea. Au fost useri tepari, au disparut, de ce sa acceptam toti "neadaptatii"? Mincinosii? Escrocii?

Fiecare se comporta cum vrea in viata personala, dar cand intrii la mine in casa cu bocancii plini de noroi si incepi sa ma injuri, da-mi voie sa-ti arat respectuos usa.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Tom, vrei forum curat? Stergi acest topic din secunda doi Nichita cred ca sarbatoreste revelionul pe stil vechi, ca altfel era ras demult

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Tom, vrei forum curat? Stergi acest topic din secunda doi Nichita cred ca sarbatoreste revelionul pe stil vechi, ca altfel era ras demult
    Topicul nu, am "depus" ceva content, dar niste ban-uri as da. Pai daca avem eu admin, wow, mai eram decat noi 2. Prostule!

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

Bine, tampitule! Pe sistemul noi nu ne-am jignit. El m-a facut oligofren, eu l-am bagat in ma-sa. In rest, totul e ok

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Bine, tampitule! Pe sistemul noi nu ne-am jignit. El m-a facut oligofren, eu l-am bagat in ma-sa. In rest, totul e ok
    Da cine a inceput? Si cine e el?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pai daca avem eu admin, wow, mai eram decat noi 2. Prostule!
    true story bro'

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Topic inchis!
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link pe portal afaceri PR 4 la numai 10 euro /luna
    De diet.popu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th October 2011, 13:11
  2. Se vinde zone-it.info
    De Vali Mihalcea în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th September 2011, 14:31
  3. De vanzare 100 domenii ro/com/net/info/org de la 5 euro/buc
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2