Nu am vrut sa intru in polemici inutile si neconstructive, dar primul tau post pe acest th este offtopic, omul nu intreba nimic (daca merita riscuri sau daca vor fi sterse doar a postat o oportunitate), asta am vrut sa subliniez.
Pai ce sa-ti explic, fiecare foloseste oportunitatile in felul lui nu are rost sa explic din mai multe motive: acesta este un forum de white hat, tecnicile folosite sunt spammy.
Implica risc 0 din partea mea si rezultatele obtinute sunt ok pentru mine.
Vrei argument ? investitie 0 in domeniu .eu, timp pierdut 10 minute pentru instalarea unui wordpress si a 10 articole, alte 10 minute in setarea unor softuri de bkl automate. Am zis e suficient sa stea oline 2-4 saptamani , intre timp ajunge pe poz. bune pe cuv cheie si pentru mine e ok. Sadisfacut ?
@Alias74, eram offtopic pentru ca mi-am spus parerea cu privire la subiect ca si restul (+ 2 intrebari)? Nu stiu de ce imi raspunzi asa (satisfacut?) si nu stiu de ce imi spui "nu vreau sa intru in polemici inutile". Ti-am adresat o intrebare, prin care, nu voiam sa intru in nicio polemica, ci doar un raspuns.
E un forum, discutam, dar unii vad ca se simt lezati daca ii intrebi ceva. Voi fi mai atent pe viitor. Numai bine si succes cu viitoarele domenii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)