Domain Name: mrhost.ro
Registered On: 2012-04-22
Registrar: Net Design SRL
Referral URL: Gazduire Web Hosting, Server Dedicat VPS, Inregistrare Domenii, Webhosting
pret $20
Domain Name: mrhost.ro
Registered On: 2012-04-22
Registrar: Net Design SRL
Referral URL: Gazduire Web Hosting, Server Dedicat VPS, Inregistrare Domenii, Webhosting
pret $20
Asa forum nu am mai vazut in viata mea, iti dau -rep daca faci un topic. Si ce daca proprietarii vor plati taxa anuala, poate cineva il vrea!
Nu mai intru pe forumul asta niciodata din cauza oamenilor care se cred destepti si dau -rep la orice.
) Scrie in titlu pe viata... se raspunde ca nu e pe viata...si se transforma in curcan.....
))....si tot el este suparat...am omis eu ceva?
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Din pacate mesaju si bulina ta spun totul.Esti total pe dinafara.Tu te astepti sa creezi posturi fara nici o valoare ,si te astepti sa nu primesti reprosurii..nu te inteleg omule ce te supara,bogdan ti-a raspuns si tu l-ai ars ...care fost logica? Eu zic daca vrei sa faci parte din comunitate fii putin mai rezonabil si recunoaste si tu cand gresesti.Se vede cat de des intri pe forum si citesti daca nu esti la curent cu asa ceva..
Mersi de mesaj dar ti-am raspuns la atitudinea ta fata de raspunsul corect dat de Bogdan...
Subiect: Vand domeniu: mrhost.ro luat pe viata
Bagarea-n seama. Total pe langa subiect
Ultima modificare făcută de scoopo; 21st December 2013 la 22:38. Motiv: gresit numele
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)