Salutare tuturor,
Dupa cum spune si titlul ofer, pentru o suma corecta, urmatoarele domenii:
Muzicanoua.info Ocazii.info Mamica.org Clasamente.org Meditatii.info Garsoniera.org Colinde.info AgentiideTurism.info Licee.Info Ginecolog.info Culturist.info Gradinita.info Bucatar.info Motoare.info
Cateva avantaje, detalii si informatii pentru fiecare domeniu:
♫ MuzicaNoua.info
- EMD usor de retinut avand in vedere ca cele doua cuvinte din domeniu sunt cuv. foarte cautate si uzuale - “Muzica Noua” + extensia .info
- Cautari lunare exacte – Locale (Ro) - 165.000 / Globale - 201.000
- Cautari extinse – Locale (Ro) - 368.000 / Globale - 450.000
- Extensii ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/.eu/.co/.biz/.tv/.ws/.co.uk
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 04.05.2014
✌ Ocazii.info
- Foarte usor de retinut (6 caractere) avand in vedere ca domeniul contine un singur cuvant “Ocazii” (Ocazii/Oportunitati/Reduceri/Promotii/Oferte...).
- Consider ca poate fi monetizat foarte bine folosind 2Parale, Emag etc.
- Cautari exacte – Locale(Ro) - 110.000 / Globale - 135.000 – Atentie! Okazii.ro
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/.eu/.co
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 29.05.2014
Clasamente.org
- Cautari exacte – Locale (Ro) - 40.500 / Globale - 49.500
- Cautari extinse – Locale (Ro) - 550.000 / Globale - 673.000
- Domeniul primeste conform WMT 226 link-uri ce provin de la 61 de domenii (nu am legatura cu ele, am observat dupa ce l-am achizitionat)
- Posibilitati diverse de monetizare: Adsense, Afiliere Case de pariuri, Vanzari link-uri etc.
- Clasamente.com - Is a $1,440 Domeniu Premium - Godaddy ; Clasamente.ro/net - site-uri
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/.eu/.co
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 23.05.2014
ღ Mamica.org
- Usor de retinut avand in vedere ca domeniul contine un singur cuvant (6 caractere) uzual - “Mamica”
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/.eu
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 27.05.2014
✍ Meditatii.info
- Usor de retinut avand in vedere ca domeniul contine un singur cuvant - “Meditatii” la care se adauga extensia .info
- Posibilitati de monetizare: Adsense, Anunturi platite, publicitate
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/.eu/.biz
☉ Garsoniera.org
- Posiblitati de utilizare/monetizare diverse: site de anunturi, agentie etc./Adsense, Publicitate, vanzari link-uri etc.
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/.eu/.biz
✵ Colinde.info
- Cautari exacte lunare in perioada de varf (luna decembrie) - 450.000 de cautari
- Foarte usor de retinut avand in vedere ca domeniul contine un singur cuvant (7 caractere) extrem de folosit in special in perioada sarbatorilor (lunile: noiembrie,decembrie, ianuarie) -
- Posibilitati de monetizare diverse: Adsense, Afiliere (Emag, 2parale) etc.
❂ AgentiideTurism.info
- Cautari exacte – Locale(Ro) - 9.900 (concurenta mare) / Globale - 12.100
- Cautari extinse – Locale (Ro) - 74.000 / Globale - 90.500
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.info
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 05.05.2014
✯ Licee.Info
- Foarte usor de retinut avand in vedere ca domeniul contine un singur cuvant “Licee” (doar 5 caractere)
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.info/.eu
웃 Ginecolog.info
[]=[]Culturist.info
- Se poate crea un site/blog/forum cu informatii despre culturism (exercitii specifice, alimentatie, suplimente etc.).
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 07.05.2014
Gradinita.info
Bucatar.info
- Domeniul este inregistrat la Godaddy si expira pe data de 27.05.2014
Motoare.info
- Urmatoarele extensii sunt ocupate: .ro/.com/.net/.org/.info/
Modalitati de plata:
Transfer Bancar (catre BCR), PayPal. Daca doriti sa utilizam un serviciu Escrow(ca de ex:https://escrow.com) plata suplimentara o veti face dvs.
Daca doriti ne putem intalni personal in Bucuresti (doar pentru sumele mari) la o data pe care o vom stabili de comun acord. Singurul inconvenient este ca nu sunt in aceasta perioada in Bucuresti si trebuie sa fac un drum special.
Transferul domeniului/domeniilor:
In cazul in care doriti sa faceti plata direct prin Transfer Bancar sau PayPal, transferul domeniului sa va face in felul urmator (numai dupa ce banii imi vor fi virati in cont):
De pe un cont Godaddy pe alt cont Godaddy puteti vedea aici: Video1 dupa care va trebui sa dai accept ca in acest video Video2);
Godaddy catre Name.com - Transferul il puteti face aici iar mai multe detalii si un video il puteti gasi a accesand acest Link .;
Godaddy catre Namecheap.com - Aveti informatii aici si un video aici;
Godaddy catre 1and1.com - Link & Video.
Durata de transfer depinde de la caz la caz. De pe un cont Godaddy pe alt cont Godaddy se transfera destul de repede (ultimul transfer pe care l-am facut a durat aproximativ 30 minute) dar poate dura si mai mult 24-48h. In ceea ce priveste transferul de la Godaddy la alt Register durata variaza de la caz la caz.
In cazul utilizarii unui serviciu de tip Escrow poate dura intre 5-20 de zile(mai multe detalii accesand acest link).
De ce puteti avea incredere in mine? Pentru ca:
- In tranzactiile pe care le-am efectuat pe forum nu am inselat pe nimeni (nu pot sa dau nume pentru ca nu am acordul lor si multi dintre ei nu doresc acest lucru dar pot confirma daca doresc in acest post);
- Sunt interesat sa imi pastrez imaginea pe acest forum si sa imi imbunatatesc reputatia pentru viitoare colaborari;
- Am o reputatie pozitiva pe acest forum si daca urmariti intreaga perioada in care am activat pe acest forum veti vedea ca am un profil curat;
- Stiu ca exista posibilitatea unor noi colaborari cu cei cu care fac tranzactii, ca voi avea nevoie de ajutor la un moment dat si ca voi achizitiona/vinde produse si nu sunt atat de cretin incat sa imi bat joc de propria persoana.
- Alte prestari de servicii sau produse pe care le-am oferit in trecut le puteti gasi aici.
De ce vand aceste domenii?
Am multe domenii si proiecte de facut incat nu am timp fizic sa ma ocup de fiecare in parte mai ales ca anul acesta trebuie sa imi fac licenta si prefer sa cedez o parte din ele persoanelor care doresc sa faca ceva cu aceste domenii. Nu ma grabesc sa scap de unele dintre ele mai ales ca am un plan pentru fiecare, liste de cuvinte, idei etc.
* Domeniile sunt achizitionate in urma analizelor proprii. Am listele mele de cuvinte pe care le urmaresc si le actualizez zilnic. Fiecare domeniu a fost achizitionat din mai multe motive (proiecte proprii, idei, redirect catre alte domenii, denumire ok s.a.m.d ). Daca apare vreunul dintre domenii la ponturi nu este decat o coincidenta care o pot dovedi oricand unui admin cu datele pe care le am. Nu stau sa verific de fiecare data daca un domeniu liber este sau nu pus la ponturi ci ma ghidez dupa propriile mele informatii.
Astept ofertele voastre pe pm. pentru domeniul / domeniile de care sunteti interesati. Daca va simtiti mai confortabil putem discuta pe messenger, skype, apeluri video Google + Hangouts, facebook sau la telefon.
Cred ca putem ajunge la un numitor comun pentru fiecare domeniu atat timp cat ambele parti sunt multumite. Nu ezitati sa imi puneti intrebari sau sa cereti mai multe detalii pe pm.
Cei care nu au cont pe forum ma pot contacta la adresa: sandustefan90@gmail.com
Inca o rugaminte. Nu incercati sa spamati acest topic cu porcarii.
Cu stima si deosebit respect,
Stefan

Salutare tuturor,
Răspunde cu citat