Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 51

Subiect: Ofer 15$ pentru o idee de domeniu nisa web/online

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Radu.R Vezi Post
    Acum aici cine minte, cei de la marul muscat sau cei de la inregistrare marci: OSIM, WIPO: Inregistrarea la OSIM (O.S.I.M.) sau WIPO a marcilor, desenelor si brevetelor de inventie

Intreb si eu pentru ca am mai verificat si sa stiu daca dau rateuri sau nu...
    I-am intrebat eu pe cei de la inregistrare-marci.ro si au zis ca acel formular este doar orientativ, nu cauta in toata baza de date. Daca doresti sa afli sigur daca o marca exista sau nu, trebuie sa comanzi un audit.

Insa, cel mai probabil quicktime este o marca irnegistrata sau domeniul poate face subiectul unor divergente legale. Eu am patit-o cu Google, cu eBay si cu Amazon si mai bine te fresti de cazuri d-astea, daca n-ai financiar, chiar daca ai oarecare dreptate, o sa pierzi.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Salutare,

Dupa cum spune si titlul ofer 15$ pentru o idee de domeniu ce va fi utilizat la un site pe nisa web, online, servicii web, prezentare portofoliu. Serviciile oferite pe site vor fi din domeniile web development, web design, marketing online, solutii ecommerce si alte chestii conexe. As vrea un nume brandabil, cat mai scurt, pe .ro, sa aiba o oarecare legatura cu nisa asta daca e posibil si, ideal, sa sune si bine . Momentan detin webser.ro (web services, tocmai ce a expirat , ma gandesc daca sa il prelungesc sau nu) si imi place cum suna, asta ca sa va faceti o idee.

Astept ideile voastre cu nerabdare. Promit sa dau banii unui user real 100%.
    Te pricepi la nisa asta sau e pentru un prieten?

Daca se pricepe poate incerca: 2creative.ro , dar daca nu, suna aiurea Sau iti (ii) pot vinde studiowebdesign.ro care nu-mi trebuie.

Caut si eu un domeniu similar pentur un site gen: Awwwards - Website Awards - Best Web Design Trends, asa ca daca apare ceva, ofer si eu un bonus de 15 usd.

Vreau un site care sa analizeze si sa premieze diferite site-uri, inclusiv un top cu cele mai urate (slabe, proaste, premiate ..) site-uri din ro.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Te pricepi la nisa asta sau e pentru un prieten?

Daca se pricepe poate incerca: 2creative.ro , dar daca nu, suna aiurea Sau iti (ii) pot vinde studiowebdesign.ro care nu-mi trebuie.

Caut si eu un domeniu similar pentur un site gen: Awwwards - Website Awards - Best Web Design Trends, asa ca daca apare ceva, ofer si eu un bonus de 15 usd.

Vreau un site care sa analizeze si sa premieze diferite site-uri, inclusiv un top cu cele mai urate (slabe, proaste, premiate ..) site-uri din ro.
    Da, este pentru mine, ofer servicii web pentru mai multi clienti inca din 2008, iar aici nu ma refer doar la oferta mea de content writing, ci mai mult web development. Am zis ca e timpul sa fac si ceva oficial in privinta asta pentru portofoliu si mai multa vizibilitate. Multumesc pentru pont, o sa analizez si varianta ta.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Cum e pana la urma?

p.s. e 3 iunie
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Imi cer scuze, insa mai am inca 2 zile dintr`o perioada extrem, extrem de aglomerata. Nu am uitat si nici nu voi oferi banii Oanei, promit.
    Revin cat de repede cu varianta aleasa, multumesc tuturor pentru idei.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

happyweb.ro era un domeniu care imi placea foarte mult si era pe lista mea scurta, insa din pacate se pare ca cineva l-a cumparat inaintea mea. Mai analizez si celelalte, asta chiar imi placea.
    Sugerez ca paginile de ponturi domenii sa nu mai fie lasate vizibile, insa chiar si asa cred ca e un coleg de forum. Putin demoralizat, insa incerc sa gasesc altceva. Revin cu detalii maine cel tarziu.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

happyweb.ro era un domeniu care imi placea foarte mult si era pe lista mea scurta, insa din pacate se pare ca cineva l-a cumparat inaintea mea. Mai analizez si celelalte, asta chiar imi placea.
    Sugerez ca paginile de ponturi domenii sa nu mai fie lasate vizibile, insa chiar si asa cred ca e un coleg de forum. Putin demoralizat, insa incerc sa gasesc altceva. Revin cu detalii maine cel tarziu.
    Pai daca e coleg de forum, eu zic ca e foarte urat si merita "atentionat"!

Eu am propus acelasi lucru, dar cei din conducere au zis sa scriu pe chat.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pai daca e coleg de forum, eu zic ca e foarte urat si merita "atentionat"!

Eu am propus acelasi lucru, dar cei din conducere au zis sa scriu pe chat.
    Da, ar trebui atentionat, insa nu ai ce sa ii faci, apare altul care la fel va cumpara un pont bun pentru care tu scoti ceva din buzunar, chiar daca suma e mica.
    Stiu cand ai cerut restrictionarea la ponturi, sustin acelasi lucru. Sunt unii care vor sa investeasca foarte multi bani in niste proiecte, gasesc un pont bun dupa multe cautari pentru care si platesc ceva iar cand ajung sa il inregistreze apar surprize. Nu e o situatie tocmai placuta, restrictionarea la un tip de topic nu ar afecta forumul negativ, daca la asta se gandesc cei din conducere. Momentan asta e, incerc sa aleg ceva din ce a ramas.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Da, ar trebui atentionat, insa nu ai ce sa ii faci, apare altul care la fel va cumpara un pont bun pentru care tu scoti ceva din buzunar, chiar daca suma e mica.
    Stiu cand ai cerut restrictionarea la ponturi, sustin acelasi lucru. Sunt unii care vor sa investeasca foarte multi bani in niste proiecte, gasesc un pont bun dupa multe cautari pentru care si platesc ceva iar cand ajung sa il inregistreze apar surprize. Nu e o situatie tocmai placuta, restrictionarea la un tip de topic nu ar afecta forumul negativ, daca la asta se gandesc cei din conducere. Momentan asta e, incerc sa aleg ceva din ce a ramas.
    Vali, ei au ambasada, acolo isi dau ponturi bune, de seo si altele. Noi suntem la "liber".

Nu stiu daca vBulletin are, dar cred ca se poate face un addon, sa ceri ca postul sa nu fie public un numar x de zile, pentru topicuri de genul asta.

Daca chat se poate, poate se poate si asa ceva

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Sau mai simplu sa primesti ponturile prin PM. Daca la final un utilizator spune ca a primit banii pe pontul dat inseamna ca totul a decurs ok, daca nimeni nu a primit nici un ban trebuie atentionat cel care a promis bani contra pont (mi se pare normal ca in cazul in care nu ii convine nici un pont si nu are cui sa-i plateasca, sa faca publice ponturile primite si sa anunte ca nu e multumit, dinainte sa observe cineva ca a inregistrat un domeniu si nu a acordat premiul).

Pentru ca sunt si utilizatori noi care pot da ponturi bune pentru o suma corecta, membrii vechi nu isi dau ponturile si nu fac ei research pentru 10 - 15 $
    D R G

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 5th November 2013, 14:41
  2. Ofer 20$ paypal pe o idee de nume domeniu
    De Tom în forumul Domenii
    Răspunsuri: 64
    Ultimul Post: 26th July 2013, 01:27
  3. Ofer 20$ pe o idee de domeniu fashion
    De Serban Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th June 2013, 19:14
  4. Ofer 30$ paypal pe o idee de nume domeniu