Pagina 16 din 19 PrimulPrimul ... 61415161718 ... UltimulUltimul
Rezultate 151 la 160 din 190

Subiect: 100$ pentru un nume de domeniu

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Problema a fost rezolvata (cu advertorialul disparut de pe site).

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, eu sunt copil infantil, mincinos, penibil, tepar, nesimtit si lista continua... Voi sunteti inteligenti si maturi, ok...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de dontedro Vezi Post
    Da, eu sunt copil infantil, mincinos, penibil, tepar, nesimtit si lista continua... Voi sunteti inteligenti si maturi, ok...
    In cazul in care ati sarit cateva posturi, astept un raspuns la:

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Domnule Dumitru, am vaga impresie ca ati confundat forumul seopedia cu un blog sau forum de counter strike, si cel mai grav ne-ati subestimat capacitatea noastra intelectuala.

1. In primul rand, coincidenta sau nu, domeniul inregistrat de dvs, are acelasi nume cat si aceeasi adresa, cu domnul din linkul lui puthre. Acum nu inteleg de ce va deranjeaza. Faptul ca cineva e condamnat cu suspendare pentru o teapa la banci, nu e chiar atat de jenant. Sunt alte fapte mai grave sau injositoare.

2. Insultele pe care le "mentionati" sunt inexistente. Faceti confuzie intre insulte si aluzii.

3. Nu v-ati justificat DELOC. Ati creat un post, in care oferiti 100 usd, pe care marea noastra majoritate, mai putin cei nascuti ieri, il banuiam de teapa. Teapa in sensul in care premiul nu se ofera. Faptul ca ati continuat aceasta topic, ne ofera noua, membrii forumului, dreptul sa cerem dovezi de credibilitate. Acum este vremea sa le oferiti = justificati actiunile. Nu trebuie sa justificati de ce ati ales acel domeniu, este decizia dvs, dar trebuie sa justificati faptul ca ati facut plata si faptul ca userul respective a.k.a Oana S, exista, si pontul este real. ATAT!

4. Faptul ca va retrageti, este fix decizia dvs. Nu va obliga nimeni sa participati cu sfaturi utile, teste, sugestii sau chiar informatii de ultima ora. Puteti foarte bine sa cititi, si sa preluati informatiile gratuit, cum fac foarte multe alte persoane. Dar cu toata stima, inainte sa va retrageti, demonstrati-va credibilitatea.

5. Nu e nevoie sa va stergeti contul, poate maine-poimaine sau in 2020, mai aveti nevoie de un serviciu, un pont, si cine stie, poate aveti nevoie de el. Oferiti "servicii profesionale de SEO" din ce observ, astfel incat cu siguranta userul pe seopedia este un "must have."

Eu, din cauza experientei destul de bogate in real life, am fost convins ca este o teapa. E foarte posibil sa ma insel, dar e la fel de posibil sa am dreptate. Va rog, sa-mi demonstrati ca ma insel. Dar daca am dreptate, dati-mi voie sa consider ca mi-ati inselat increderea, sa va ofer reputatie negativa si sa va evit. La fel, daca nu ne-ati inselat, dati-mi voie sa-mi cer scuze ca nu "v-am citit" corect.

Acum, va ofer un sfatu simplu, pt viitor, pe forumul seopedia sau pe alte forumuri.

Daca exista x posturi cu "ofer x usd pentru un pont", dintre care 2 ale mele, iar suma cea mai mare este de 30 usd, NU inteleg de ce era nevoie de 100 usd. Din mandrie? De "smecherie"? De "fala"? Sau considerati ca la 100 usd sunt ponturi mai bune, decat la 30 usd? Daca da, va inselati. Va garantez ca aveati mai multe ponturi cu o suma mai mica. Sau puteati genera 3 concursuri a 30 usd, aici sau pe alte forumuri.

Iar daca tot (sa presupunem) ati gresit, si realizati ca unii dintre noi, nu s-au nascut ieri, de ce nu faceti o iesire simpla, de genul: "multumesc frumos, dar din pacate, nu am gasit nimic ok (vedeti postul meu cu delatara) si:
    - prelungesc concursul inca 1 sapt
    - ofer 30 usd celui mai bun pont
    - ofer cate 10 usd la cei mai activi(3-5) pe topic
    - ........

..... ati preferat acelasi stil "superior", aceeasi aroganta, in speranta ca ce?

Faptul ca anumiti useri au oferit ponturi pt un concurs, nu va face proprietarul lor. Cum sa le oferiti altora? "Sper să nu se supere și să nu mai fie nimeni nemulțumit, au fost idei foarte, foarte bune, din partea mea le poate folosi cine, , cum dorește".

Ma deranjeaza foarte mult, ca ati reusit cu aceasta ocazie sa distrugeti un tip de bonus, foarte "misto" pe forum. Pur si simplu, ati oferit 100 usd virtuali, in schimbul la nimic, ca sa distrugeti un tip de bonus!

In cazul in care dvs puteti demonstra simplu: print screen PM cu data si ora, un admin verifica, si userul Oana S, posteaza, eu va ofer scuzele de rigoare. Altfel, DA, va rog sa ne faceti o favoare, si sa ne lasati intre noi aici, astia mai "pacalici", si sa cautati alta gazda.
    Momentan, dupa cum vezi, sunt doar aluzii. Asteptam dovada. E chiar atat de greu sa ne oferi un print screen cu detalii, ca sa poata un admin sa verifice?
    Ultima modificare făcută de Tom; 27th April 2013 la 23:31.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Prietene devii din ce in ce mai penibil! Resemneaza-te! Ai gresit! Te-ai facut de C___T intr-o comunitate! Sute de oameni citesc acest thread si rad de tine! Nu cum ai crede tu...de pamfletul pe care spui ca l-ai infaptuit, repet..de TINE.
    Din ce in ce mai penibil...

Incearca http://www.starecivila.gov.md/ro/pag...lui-prenumelui
    Am un blog cu Amenajari Interioare

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Tom
    Omul a spus ca e totul un circ si un pamflet si trebuie tratat ca atare. Ne racim "tastele" degeaba.

Cred ca topicul ar trebui inchis. S-a demonstrat ce era de demonstrat si nu cred ca mai spera cineva in aparitia de ultim moment a Oanei

Dincolo de asta, s-au spus cateva domenii bunicele pentru nisa asta. Chiar ma gandesc sa inregistrez doua-trei (voi anunta, insa nu ofer 100$. Fac cinste insa!).

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Ultima strigare:

1. Dacă nu știți despre ce e vorba și câte persoane cu numele de Chele Dumitru locuiesc la aceiași adresă (aproximativ, mă rog), e mai bine să nu discutăm. Aproape 4 Chele Dumitru există, se poate verifica. E vina mea ca port acest nume? Stiti ce s-a intamplat exact in acel dosar? V-as ruga, pe acest subiect, sa vorbeasca cine se simte in stare si atat, pareri ne dam cu totii...

2. Trecem peste. Unele au fost chiar amuzante.

3. Singura mea mare problema este ca nu am nicio dovada. In mesagerie am doar ultimele mesaje, respectiv cele ale lui AntonioTony. Am facut plata prin moneygram, cum mi s-a cerut si din pacate nu am nimic care sa ateste acest lucru. Numele complet este Oana Sorescu.

4. Incerc sa fac acest lucru, nu cred ca existe vreo persoana in lumea asta prostita/pacalita/tepuita/fraierita de mine. Investitia in mywalk.me se ridica la o cifra frumoasa, imi pare rau ca alegerea numelui domeniului a trebuit sa fie cu atata circ, scandal si mistouri, am apelat la comunitatea SEOpedia in ideea de a oferi un premiu frumos. Am gasit pana la urma domeniul pe care il cautam, dar din pacate persoana e data disparuta. Habar nu am ce se intampla, pe cuvant.

5. Nu mai simt ca fac parte din aceasta comunitatea, nu mai am nevoie de niciun serviciu, nicio informatie, niciun pont, nimic de la nimeni. Unii oameni chiar imi sunt dragi, mare parte dintre cei cu care am colaborat si poate o sa mai colaborez si in viitor, pot confirma cum s-a desfasurat si daca am creat probleme sau am lasat loc de mai mult...

Imi cer scuze sincere pentru ce tot am stricat, direct si indirect, voluntar si involuntar. Credeti ca nu as fi putut merge pe varianta de care vorbiti, mai simpla si mai eficienta, daca era sa fie ? Oare chiar atat de prost sa fiu, sau mai degraba corect si cu intentia de a oferi premiul ? Cum as fi putut folosi apoi domeniul mywalk.me ?

Imi cer scuze inca o data, imi retrag toate cuvintele. Mult succes tuturor!

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

3. Singura mea mare problema este ca nu am nicio dovada. In mesagerie am doar ultimele mesaje, respectiv cele ale lui AntonioTony. Am facut plata prin moneygram, cum mi s-a cerut si din pacate nu am nimic care sa ateste acest lucru. Numele complet este Oana Sorescu.
    Pai si ce s-a intamplat ? S-au sters toate mesajele singure de capul lor ?

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Un administrator ar trebui sa incheie acest circ.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Imi cer scuze inca o data, imi retrag toate cuvintele. Mult succes tuturor!
    Succes si tie!

Il las pe DD sa se ocupe de caz:

Ultima modificare făcută de Tom; 28th April 2013 la 00:27.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am efectuat plata astăzi, echivalentul în LEI, cred că vă ajunge luni dimineață, în funcție de cum se mișcă cei din sistemul bancar... Rog, dacă binevoiește, să confirme.
    Am facut plata prin moneygram, cum mi s-a cerut si din pacate nu am nimic care sa ateste acest lucru. Numele complet este Oana Sorescu.
    Moneygram sau sistemul bancar?
    Bai, deci nu pot sa inteleg. Stii ca minti, noi stim ca minti, dar ne invartim asa.. in jurul cozii.

Ai intrat doar sa stergi PM-ul. Tie mereu ti se intampla ceva. Ca si in commenturile de la zoso. Tu mereu raspundeai, dar se intampla ceva de nu apareau. Ti-o fi facut cineva acatiste, te-o fi ars pe candela de baiat bun ce esti. Fa-ti o sfestanie d'aia.

Deci tu stii ca minti dar ne spui ca nu minti.
    Noi stim ca minti dar ne prefacem ca te lasam sa incerci sa ne dovedesti ca nu ne minti.

Ai spus ca recomandarea a venit pe PM. Zi-ne si noua userul (vezi? stim ca minti dar ne prefacem ca nu stim). Sau ii e rusine ca a castigat si a fugit cu suta?
    Da-o dracu pe suta, pariul ca nu dai banii depasise de mult 300 de euro, deci cineva tot a castigat de pe treaba asta.
    Trust, but verify.

Pagina 16 din 19 PrimulPrimul ... 61415161718 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 10 euro pentru un nume de domeniu
    De Valentin Drăgănescu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 2nd March 2013, 09:28
  2. 15 Euro pentru un nume de domeniu
    De Pancu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th February 2013, 11:54
  3. Sugestie nume domeniu pentru 2 expresii urmarite
    De Marius Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2011, 11:34
  4. Nume domeniu pentru blog
    De laur în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th August 2008, 16:07
  5. Nume de domeniu pentru o Tinyurl clone
    De Marius Mailat în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st September 2006, 10:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •