Problema a fost rezolvata (cu advertorialul disparut de pe site).
Problema a fost rezolvata (cu advertorialul disparut de pe site).
Da, eu sunt copil infantil, mincinos, penibil, tepar, nesimtit si lista continua... Voi sunteti inteligenti si maturi, ok...
Ultima modificare făcută de Tom; 27th April 2013 la 23:31.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Prietene devii din ce in ce mai penibil! Resemneaza-te! Ai gresit! Te-ai facut de C___T intr-o comunitate! Sute de oameni citesc acest thread si rad de tine! Nu cum ai crede tu...de pamfletul pe care spui ca l-ai infaptuit, repet..de TINE.
Din ce in ce mai penibil...
Incearca http://www.starecivila.gov.md/ro/pag...lui-prenumelui
Am un blog cu Amenajari Interioare
@Tom
Omul a spus ca e totul un circ si un pamflet si trebuie tratat ca atare. Ne racim "tastele" degeaba.
Cred ca topicul ar trebui inchis. S-a demonstrat ce era de demonstrat si nu cred ca mai spera cineva in aparitia de ultim moment a Oanei
Dincolo de asta, s-au spus cateva domenii bunicele pentru nisa asta. Chiar ma gandesc sa inregistrez doua-trei (voi anunta, insa nu ofer 100$. Fac cinste insa!).
Ultima strigare:
1. Dacă nu știți despre ce e vorba și câte persoane cu numele de Chele Dumitru locuiesc la aceiași adresă (aproximativ, mă rog), e mai bine să nu discutăm. Aproape 4 Chele Dumitru există, se poate verifica. E vina mea ca port acest nume? Stiti ce s-a intamplat exact in acel dosar? V-as ruga, pe acest subiect, sa vorbeasca cine se simte in stare si atat, pareri ne dam cu totii...
2. Trecem peste. Unele au fost chiar amuzante.
3. Singura mea mare problema este ca nu am nicio dovada. In mesagerie am doar ultimele mesaje, respectiv cele ale lui AntonioTony. Am facut plata prin moneygram, cum mi s-a cerut si din pacate nu am nimic care sa ateste acest lucru. Numele complet este Oana Sorescu.
4. Incerc sa fac acest lucru, nu cred ca existe vreo persoana in lumea asta prostita/pacalita/tepuita/fraierita de mine. Investitia in mywalk.me se ridica la o cifra frumoasa, imi pare rau ca alegerea numelui domeniului a trebuit sa fie cu atata circ, scandal si mistouri, am apelat la comunitatea SEOpedia in ideea de a oferi un premiu frumos. Am gasit pana la urma domeniul pe care il cautam, dar din pacate persoana e data disparuta. Habar nu am ce se intampla, pe cuvant.
5. Nu mai simt ca fac parte din aceasta comunitatea, nu mai am nevoie de niciun serviciu, nicio informatie, niciun pont, nimic de la nimeni. Unii oameni chiar imi sunt dragi, mare parte dintre cei cu care am colaborat si poate o sa mai colaborez si in viitor, pot confirma cum s-a desfasurat si daca am creat probleme sau am lasat loc de mai mult...
Imi cer scuze sincere pentru ce tot am stricat, direct si indirect, voluntar si involuntar. Credeti ca nu as fi putut merge pe varianta de care vorbiti, mai simpla si mai eficienta, daca era sa fie ? Oare chiar atat de prost sa fiu, sau mai degraba corect si cu intentia de a oferi premiul ? Cum as fi putut folosi apoi domeniul mywalk.me ?
Imi cer scuze inca o data, imi retrag toate cuvintele. Mult succes tuturor!
Un administrator ar trebui sa incheie acest circ.
Moneygram sau sistemul bancar?
Bai, deci nu pot sa inteleg. Stii ca minti, noi stim ca minti, dar ne invartim asa.. in jurul cozii.
Ai intrat doar sa stergi PM-ul. Tie mereu ti se intampla ceva. Ca si in commenturile de la zoso. Tu mereu raspundeai, dar se intampla ceva de nu apareau. Ti-o fi facut cineva acatiste, te-o fi ars pe candela de baiat bun ce esti. Fa-ti o sfestanie d'aia.
Deci tu stii ca minti dar ne spui ca nu minti.
Noi stim ca minti dar ne prefacem ca te lasam sa incerci sa ne dovedesti ca nu ne minti.
Ai spus ca recomandarea a venit pe PM. Zi-ne si noua userul (vezi? stim ca minti dar ne prefacem ca nu stim). Sau ii e rusine ca a castigat si a fugit cu suta?
Da-o dracu pe suta, pariul ca nu dai banii depasise de mult 300 de euro, deci cineva tot a castigat de pe treaba asta.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)