Pare ca vor sa adapteze sistemul pentru cand vor percepe o taxa anuala. Eu asa interpretez schimbarile.
Pare ca vor sa adapteze sistemul pentru cand vor percepe o taxa anuala. Eu asa interpretez schimbarile.
100R - prima data la asta m-am gandit si eu, dar nu cred ca vor face asta pentru ca n-au niciun motiv. "Cine trebuie" are deja majoritatea domeniilor bune, asa ca nu prea au alt motiv.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Avram - m-ai facut sa zambesc, RoTLD e institutie de stat, ce bani? Ei au bani oricum ar fi, si in plus, acum cu "masurile astea de securitate" cred ca tocmai au primit ditamai bugetul cat sa le-ajunga inca 5 ani![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
avram - eu nu voiam sa mai explic inca odata pentru ca dupa un timp devine plictisitor dar ti-a raspuns lovelife in locul meu![]()
Stie cineva daca pot sa depun personal actele de transfer la ROTLD ?
Este obligatoriu prin posta ?
Se pot depune personal si daca esti din Bucuresti este chiar recomandat, prin posta au fost situatii cand am trimis actele si nu sa intamplat nimic, pana la urma a trebuit sa ma duc personal sa fac transferul.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)