Domenii vechi .ro nise diverse | Curatenie de primavara
homesmart.ro - shop "home" related - produse "smart", "green" ....
rentsmart.ro - "rent" related
movesmart.ro - "move" related
Inregistrate prin 2008. Trebuiau sa se ocupe fiecare de nisa "rent". Le tin degeaba, asa ca poate "dau bine" pentru voi.
gsmall.ro 2006 - magazin gsm (gsm all, sau gsm mall, ...). sau magazin online generalist (goods shopping mall). Habar nu am ce vroiam sa fac cu el.
onecall.ro - 2008 - "call" related. Telefonie, call center.... Trebuia sa-l folosesc pe vremea cand aveam call center, dar intre timp am ajuns la site-uri
si nu mai e util.
joob.ro - 2008 - job related. Portal de joburi, micro jobs, fiverr....
toot.ro - 2010 - rss - trebuia sa culeaga stiri de pe toate ziarele din ro (care au rss-uri), grupate pe categorii, tags..... mai usor de citit.
mooka.ro - 2010 - Un mini ocazii, gandit altfel. Ne apucasem de el, are un php pro bid cu licenta, si a ramas asa cand am realizat cum se "sare" site-ul (% ocazii) la vanzare.
printmedia.ro - 2004 - cumparat acum 2-3 ani, pt un site de "print, design" pt outdoor, branding si online. NU mai fac, asa ca nu-mi mai trebuie. Merge pentru orice afacere legata de print (design, branding, tipografie, outdoor agency.....).
studiowebdesign.ro - 2006 - web design related. Cumparat acum 2 ani, cand m-am apucat de seo. Nu mai am nevoie de el, asa ca cine are nevoie, se vinde, cu sau fara site si content.
Momentan atat, trebuie sa-mi mai aduc aminte ce mai am.
Nu sunt domenii pt seo, sunt domenii cumparate demult, pentru diferite utilizari. Unele au linkuri, altele nu.
Sunt .ro, nu consuma nimic, dar deja sunt prea multe, si nu le mai pot organiza.
Ultima modificare făcută de Tom; 10th February 2013 la 06:35.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.