As vrea ca fiecare utilizator sa posteze in acest thead domeniul care il detine si care crede ca este PREMIUM, daca il are scos la vanzare, sa adauge in dreptul lui si pretul.
As vrea ca fiecare utilizator sa posteze in acest thead domeniul care il detine si care crede ca este PREMIUM, daca il are scos la vanzare, sa adauge in dreptul lui si pretul.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
de spus or sa spuna, dar pretul nutoata lumea asteapta sa i se ofere.
D4Y.NET - 300 euro. Scurt, memorabil, multiple nise din categoria "D.. for you". ex: "design 4 you", "downloads 4 you", "discounts 4 you", etc sau alte variatii.
PS: Rog bagatorii de seama sa nu isi mai dea cu parerea ca in threadul trecut. E premium pentru ca asa zic eu, asa cum au fost si celelalte despre care bagatorii de seama si-au dat cu parerea ca n-ar fi dar au fost cumparate cu destule zerouri incat sa fiu multumit.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Despre domeniul "Artidir" , ce parere aveti?
Este un domeniu nou, are ca scop a fi un director de articole.
telefoaneieftine.org se considera premium?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
matei: deloc
puthre: well, merge, pentru nisa lui este nr 1 perdele, apoi draperii.
ruteauto.com (chiar daca e alcatuit din doua cuvinte, eu zic ca este un domeniu valoros)
Q90.net ( scurt, brandabil)
Si cateva pe extensii exotice, dar, zic eu, destul de ok.
pedia.org.uk ( merge excelent cu subdomenii de genul blabla.pedia.org.uk, pentru un proiect dedicat pietei din uk)
RCA.eu.com
Cazare.eu.com
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
vacanta.com
bilete.com
parior.ro
Astea sunt singurele mele domenii pe care le consider premium.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
moderna.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)