agronomus.roPortalul va fi pentru Romania, pe .ro ar fi de preferat.
bestagro.ro
infoagricola.ro
viatalasat.ro (foarte tare, brandabil, dar nu neaparat pentru un portal agricol, merge in mai multe nise, poate chiar si agroturism)
agroamator.ro
agronomus.roPortalul va fi pentru Romania, pe .ro ar fi de preferat.
bestagro.ro
infoagricola.ro
viatalasat.ro (foarte tare, brandabil, dar nu neaparat pentru un portal agricol, merge in mai multe nise, poate chiar si agroturism)
agroamator.ro
Un pont pentru un website dedicat femeilor? Subiecte abordate: frumusete, moda, shopping, dragoste & sex. M-ar interesa ceva pe .ro. Multumesc.
femin.ro
femis.ro
girlsociety.ro - foarte interesantUn pont pentru un website dedicat femeilor? Subiecte abordate: frumusete, moda, shopping, dragoste & sex. M-ar interesa ceva pe .ro. Multumesc.
girlsdesire.ro
girlsdesign.ro
girlspoint.ro
girlsfashion.ro
girlspink.ro
girlsday.ro - interesant
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am primit un negativ de la un individ care nu se semneaza, pe acest topic, asa e romanul, pentru cel care a dat negativ, sa nu te miri de ce nu reusesti nimic in viata, cu mentalitatea asta nu faci nimic, stai linistit, voi continua sa ajut oamenii in continuare cum pot mai bine chiar daca voi deranja pe unii.clona de topic pe acelasi subiect
Multumesc pentru sugestii.
am nevoie de un pont pt. un domeniu potrivit unei firme de curierat internationala (europeana) . Ar merge ceva .ro/com, sa fie ceva brandabil. Multumesc anticipat.
:)
courieri.com / courieri.roam nevoie de un pont pt. un domeniu potrivit unei firme de curierat internationala (europeana) . Ar merge ceva .ro/com, sa fie ceva brandabil. Multumesc anticipat.
rocourier.com
europeancourierservice.com / europeancourierservice.ro
interworldcourier.com / interworldcourier.ro
magicourier.com / magicourier.ro
courierabsolute.com / courierabsolute.ro
unlimitedcouriers.com / unlimitedcouriers.ro
allcitycouriers.com / allcitycouriers.ro
firstclasscourier.net / firstclasscourier.ro (.com este la vanzare pe sedo)
courierinsider.com / courierinsider.ro
customscourier.com / customscourier.ro
nfscourier.com / nfscourier.ro
jcourier.com / jcourier.ro
cancourier.com / cancourier.ro
basecourier.com / basecourier.ro ( nu e Base presedintele romaniei)
leakfast.com / leakfast.ro
bewai.com / bewai.ro
nitru.com / nitru.ro
flafs.com / flafs.ro
Un pont brandabil pentru un domeniu potrivit unui website dedicat upload-ului de anime ? TLD .com sau .ro
De preferat ar fi .com deoarece website-ul va avea ca limbă primară engleza și ca secundară româna.
Mulțumesc anticipat !
Un pont brandabil pentru un domeniu potrivit unui website dedicat upload-ului de anime ? TLD .com sau .ro
De preferat ar fi .com deoarece website-ul va avea ca limbă primară engleza și ca secundară româna.
Mulțumesc anticipat !
animeshadows.com
animeleech.com
animeprofessional.com
anime-d.com
animeepisodies.com
gumanime.com
animetitans.com
animepedia.net
animestreet.net
animozaur.com
animeindustry.net
animetelevision.net
animetelly.com
animee.net
anime3d.net
animevideoclip.net
animebrain.net
zuperanime.com
animegalactica.com
animestelar.com
stelaranime.com
animestargate.com
animelaboratory.com
animedeepspace.com
animegenesis.net
animehouse.net
Dupa parerea mea si .net este o alternativa buna pentru un site international.
Daca aveti timp sa va uitati peste o cerinta de-a mea de aici.
Puteti posta oriunde pontul.
Mersi frumos.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)