Să zicem că vreau să îmi iau un domeniu cu nume de fată de ex: ( sivia ), la ce l-aș putea folosi, imi poți da câteva exemple?
Să zicem că vreau să îmi iau un domeniu cu nume de fată de ex: ( sivia ), la ce l-aș putea folosi, imi poți da câteva exemple?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Da, bineinteles ca iti pot da. In primul si in primul rand ai putea achizitiona un domeniu web de genul silvia.net pe care ai putea dezvolta un blog personal daca numele tau ar fi Silvia. De asemenea, daca ai fi o firma, sa presupunem SC Silvia NET SRL sau SC Silvia Amenajari Interioare SRL, etc., poti construi un website de prezentare pentru firma ta. O idee interesanta ar fi si construirea unei reviste online dedicate doamnelor si domisoarelor, ca sa fiu mai explicit ai putea crea un brand din numele "Silvia". De exemplu, cea mai tare revista online pentru femei este revista "Silvia", iar adresa este Silvia.NET. Ar merge chiar si un site cu content adult, numele fiind usor de retinut, barbatii memorand sa zicem numele de "Silvia" ca pe cel al unei femei "fatale" si tastand direct Silvia.NET sau daca site-ul este bine optimizat dupa respectivele cuvinte cheie adult, poate avea pozitii bune si in SERP. Poti crea o multime de proiecte interesante pe un astfel de nume, insa trebuie sa ai in vedere atat tipul de proiect, cat si publicul tinta, iar pe langa toate astea ce legatura are numele site-ului cu ceea ce oferi pe acel site.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Merci
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai am nevoie de un domeniu, sa fie brandabil, să conțină numele oradea, vreau să pun toate resturantele, cafenelele, cluburile, etc. din oraș..
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Am postat si aici in caz ca nu primesc raspuns in celalalt topic, ms !
Salutare,
Am si eu nevoie de un domeniu brandabil pentru un site/magazin online cu sucuri ! Daca ar fi si haios, ar fi ideal ! Multumesc frumos !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Este cineva inspirat sa-mi dea un pont pe .ro care sa contina cuvantul mediator sau mediere ? Sau ceva brandabil sau usor de retinut pe nisa aceasta! Multumesc anticipat!
Vand domeniul laptop ieftin .ro
infomediator.ro / info-mediator.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)