Am si eu nevoie de o parere din partea voastra, care vi se pare mai brandabil si mai usor de rostit in engleza dintre urmatoarele domenii:
breix.com
frowz.com
Vreau sa fac un site/portal pentru copii(jocuri, etc) in engleza, multumesc anticipat!
Am si eu nevoie de o parere din partea voastra, care vi se pare mai brandabil si mai usor de rostit in engleza dintre urmatoarele domenii:
breix.com
frowz.com
Vreau sa fac un site/portal pentru copii(jocuri, etc) in engleza, multumesc anticipat!
frowz.com - mi se pare mai usor de citit, dar mai greu de scris;
breix.com - mi se pare mai "greu" de citit, dar mai usor de scris.
Parerea mea.
Ok, mersi, astept si alte parerifrowz.com - mi se pare mai usor de citit, dar mai greu de scris;
breix.com - mi se pare mai "greu" de citit, dar mai usor de scris.
Parerea mea.![]()
targumures.eu
Mie personal nu imi place niciunul din acestea 2. Daca mai ai si alte variante, le mai poti adauga. Sunt destul de "cleioase" si destul de putin brandabile, cel putin din punctul meu de vedere. Si mai ales cand te gandesti ca vei face un portal pentru copii, copii care ar trebui sa rosteasca dintr-o miscare a limbii ceea ce isi doresc sa tasteze in browser.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Sugestii pentru un serviciu de creare site-uri (.com, .net)? Multumesc.
Cel putin cuvantul "frowz" este foarte mult folosit de catre tinerii din america, drept urmare am ramas pe acesta pentru moment.Mie personal nu imi place niciunul din acestea 2. Daca mai ai si alte variante, le mai poti adauga. Sunt destul de "cleioase" si destul de putin brandabile, cel putin din punctul meu de vedere. Si mai ales cand te gandesti ca vei face un portal pentru copii, copii care ar trebui sa rosteasca dintr-o miscare a limbii ceea ce isi doresc sa tasteze in browser.
Ceva sugestii pentru un domeniu pentru un blog culinar in engleza? Daca ar fi si .com ar fi superb![]()
Din pasiune, fotograf
Ceva sugestii pentru un domeniu pentru un blog culinar in engleza? Daca ar fi si .com ar fi superb
culinarycrown.com
gardenfoodrecipes.com
favouritefoodrecipes.com
worldcookrecipes.com
recipeswebstore.com
--- therecipesbox.com
- recipesfromfriends.com
coolestrecipes.com
foodswappers.com
foodthebest.com
-- specificfood.com
fyfood.com
feelsfood.com
cookinghungry.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)