Rezultate 1 la 10 din 147

Subiect: Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

Afișare hibrid

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Flavian, am cautat ceva pentru tine si iata la ce rezultate am ajuns:

tepromovez.com/net ; tepromovam.com/net ; promoromania.com/net ; promoservicii.com/net ; serviciipromovare.net ; serviciidepromovare.com/net ; promoveaza-ma.com/net ; ropromote.com/net

Astept un feedback si facem si o analiza, insa trebuie sa stiu asupra caror domenii te hotarasti. Daca ai si alte idei, pune-le aici la "discutat"! Succes!

Citat Postat în original de Popa Flavian Vezi Post
    Un nume de domeniu, preferabil .net sau .com pentru un site in romana in care o sa ofer servicii seo?(inscrieri in directoare, comentarii dofollow, articole/promvoare..)
    Imi place cum suna tonerel, dar nu e tocmai brandabil ... are ceva care parca ii lipseste ... inks mai putin. Dintre toate posibilitatile as alege cu toata inima colorici.ro, are cele mai multe atuu-uri posibile si cu siguranta se va transforma intr-un brand de renume in nisa cartuselor. Ca sa sustin si mai bine ideea, prezint si figurile vizuale si auditive ale cuvantului "colorici" ... suna foarte apropiat de client, este un fel de diminutiv de la "culoare" ... iar cat despre imaginea vizuala, parca vad o camera alba impanzita de culori superbe, exact cum ar trebui sa scoata o imprimanta de calitate.

Pe cale de consecinta, sustin domeniul colorici.ro! Eu l-as cumpara chiar in acest moment si as incepe rebranduirea lui cartuse-imprimante.net. Sper ca aceste cuvinte sa-ti fie de folos in sustinerea dorintelor de a realiza viitorul brand! Mult succes!

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Mersi iSKY,

colorici.ro imi place foarte mult, ramane sa ma hotarasc daca il iau pe acesta....

Iarasi ce mi-ar fi placut, dar e luat, este "cartusel"; ce parere ai de "tonerel" sau "inks" ?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Flavian, am cautat ceva pentru tine si iata la ce rezultate am ajuns:

tepromovez.com/net ; tepromovam.com/net ; promoromania.com/net ; promoservicii.com/net ; serviciipromovare.net ; serviciidepromovare.com/net ; promoveaza-ma.com/net ; ropromote.com/net

Astept un feedback si facem si o analiza, insa trebuie sa stiu asupra caror domenii te hotarasti. Daca ai si alte idei, pune-le aici la "discutat"! Succes!

Imi place cum suna tonerel, dar nu e tocmai brandabil ... are ceva care parca ii lipseste ... inks mai putin. Dintre toate posibilitatile as alege cu toata inima colorici.ro, are cele mai multe atuu-uri posibile si cu siguranta se va transforma intr-un brand de renume in nisa cartuselor. Ca sa sustin si mai bine ideea, prezint si figurile vizuale si auditive ale cuvantului "colorici" ... suna foarte apropiat de client, este un fel de diminutiv de la "culoare" ... iar cat despre imaginea vizuala, parca vad o camera alba impanzita de culori superbe, exact cum ar trebui sa scoata o imprimanta de calitate.

Pe cale de consecinta, sustin domeniul colorici.ro! Eu l-as cumpara chiar in acest moment si as incepe rebranduirea lui cartuse-imprimante.net. Sper ca aceste cuvinte sa-ti fie de folos in sustinerea dorintelor de a realiza viitorul brand! Mult succes!
    Din pacate, dupa ce am inregistrat colorici am observat ca este o marca inregistrata care contine si cuvantul colorici si nu-l voi folosi deoarece nu vreau sa intru in conflict cu ei.

Am ales pana la urma inks.ro, pont oferit de Kidu si i-am trimis si voucherul.

Oricum, mersi de ajutor.
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratuit 2 domenii .org
    De Popa Mihai în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2012, 07:54
  2. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 19:59
  3. Ofer gratuit 50 mb !
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0