Am facut un research asupra domeniilor care va intereseaza pe nisa cartuselor de imprimanta. Am selectat urmatoarele domenii:
carts.ro / cartuserie.ro / imcart.ro / colorici.ro / eimp.ro / cartoose.ro / cartu.ro / booza.ro / boone.ro / coole.ro / 4cart.ro / cartmall.ro / cartcity.ro / bonzo.ro / ionzo.ro / conzo.ro / ccaartus.ro / impo.ro / impc.ro
Personal imi plac urmatoarele: colorici.ro / cartuserie / cartu.ro / impc.ro. Sa le luam pe rand acum:
1. Cele mai brandabile: colorici.ro / impc.ro - colorici.ro suna foarte, foarte bine si utilizatorii vor retine cu siguranta acest nume, deoarece este funny si usor de retinut; impc.ro este o "abreviere" de la "
imprimante
cartuse"; in cazul acesta spun ca domeniul este brandabil, deoarece se poate retine foarte frumos si usor sub forma "I`m PC"!
2. Mai putin brandabile: cartuserie.ro / cartu.ro - cartuserie.ro suna bine, nu este tocmai scurt, insa are un potential bun; este usor de memorat, nu foarte usor de tastat direct in browser, dar are si un mic avatanaj
seo de domeniu "
cartuserie", cartuse fiind unul din cuvintele de baza a targetarii proiectului; cartu.ro este la fel, un domeniu ceva mai slabut brandabil, insa spre deosebire de restul, este foarte usor de retinut si te duce cu gandul imediat la ceea ce cauta clientul pe site "
cartuse de imprimanta".
Daca ar fi sa rebranduiesc in acest moment propria-mi afacere as alege intre colorici.ro si cartuserie.ro. Ambele imi plac foarte mult, iar mai sus am si explicat motivele pentru care sunt bune, brandabile, etc. Astept un feedback si putem continua dezbaterea ulterior cu aceste domenii in fata sau de ce nu, cu alte idei. Mult succes!