Flavian, am cautat ceva pentru tine si iata la ce rezultate am ajuns:
tepromovez.com/net ; tepromovam.com/net ; promoromania.com/net ; promoservicii.com/net ; serviciipromovare.net ; serviciidepromovare.com/net ; promoveaza-ma.com/net ; ropromote.com/net
Astept un feedback si facem si o analiza, insa trebuie sa stiu asupra caror domenii te hotarasti. Daca ai si alte idei, pune-le aici la "discutat"! Succes!
Imi place cum suna tonerel, dar nu e tocmai brandabil ... are ceva care parca ii lipseste ... inks mai putin. Dintre toate posibilitatile as alege cu toata inima colorici.ro, are cele mai multe atuu-uri posibile si cu siguranta se va transforma intr-un brand de renume in nisa cartuselor. Ca sa sustin si mai bine ideea, prezint si figurile vizuale si auditive ale cuvantului "colorici" ... suna foarte apropiat de client, este un fel de diminutiv de la "culoare" ... iar cat despre imaginea vizuala, parca vad o camera alba impanzita de culori superbe, exact cum ar trebui sa scoata o imprimanta de calitate.
Pe cale de consecinta, sustin domeniul colorici.ro! Eu l-as cumpara chiar in acest moment si as incepe rebranduirea lui cartuse-imprimante.net. Sper ca aceste cuvinte sa-ti fie de folos in sustinerea dorintelor de a realiza viitorul brand! Mult succes!

Răspunde cu citat