Pagina 9 din 15 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 147

Subiect: Ofer gratuit sfaturi cu privire la achizitionarea domeniilor web

Razvan Badu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Am si eu rugamintea la un domeniu .ro scurt si brandabil care va inlocui numele magazinului online Cartuse-Imprimante.Net

Cel mai bun domeniu (pe care il voi alege) va primi un voucher cadou de 200 RON pentru cumparaturi pe Cartuse-Imprimante.Net

Multumesc,
    Detin un magazin online de cartuse imprimanta
    Si o firma de reumplere cartuse brasov

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Am facut un research asupra domeniilor care va intereseaza pe nisa cartuselor de imprimanta. Am selectat urmatoarele domenii:

carts.ro / cartuserie.ro / imcart.ro / colorici.ro / eimp.ro / cartoose.ro / cartu.ro / booza.ro / boone.ro / coole.ro / 4cart.ro / cartmall.ro / cartcity.ro / bonzo.ro / ionzo.ro / conzo.ro / ccaartus.ro / impo.ro / impc.ro

Personal imi plac urmatoarele: colorici.ro / cartuserie / cartu.ro / impc.ro. Sa le luam pe rand acum:

1. Cele mai brandabile: colorici.ro / impc.ro - colorici.ro suna foarte, foarte bine si utilizatorii vor retine cu siguranta acest nume, deoarece este funny si usor de retinut; impc.ro este o "abreviere" de la "imprimante cartuse"; in cazul acesta spun ca domeniul este brandabil, deoarece se poate retine foarte frumos si usor sub forma "I`m PC"!

2. Mai putin brandabile: cartuserie.ro / cartu.ro - cartuserie.ro suna bine, nu este tocmai scurt, insa are un potential bun; este usor de memorat, nu foarte usor de tastat direct in browser, dar are si un mic avatanaj seo de domeniu "cartuserie", cartuse fiind unul din cuvintele de baza a targetarii proiectului; cartu.ro este la fel, un domeniu ceva mai slabut brandabil, insa spre deosebire de restul, este foarte usor de retinut si te duce cu gandul imediat la ceea ce cauta clientul pe site "cartuse de imprimanta".

Daca ar fi sa rebranduiesc in acest moment propria-mi afacere as alege intre colorici.ro si cartuserie.ro. Ambele imi plac foarte mult, iar mai sus am si explicat motivele pentru care sunt bune, brandabile, etc. Astept un feedback si putem continua dezbaterea ulterior cu aceste domenii in fata sau de ce nu, cu alte idei. Mult succes!

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Am si eu rugamintea la un domeniu .ro scurt si brandabil care va inlocui numele magazinului online Cartuse-Imprimante.Net

Cel mai bun domeniu (pe care il voi alege) va primi un voucher cadou de 200 RON pentru cumparaturi pe Cartuse-Imprimante.Net

Multumesc,
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

off topic:
    Andrei, ne vedem diseara la o bere la conferinta 2p?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Un nume de domeniu, preferabil .net sau .com pentru un site in romana in care o sa ofer servicii seo?(inscrieri in directoare, comentarii dofollow, articole/promvoare..)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Am facut un research asupra domeniilor care va intereseaza pe nisa cartuselor de imprimanta. Am selectat urmatoarele domenii:

carts.ro / cartuserie.ro / imcart.ro / colorici.ro / eimp.ro / cartoose.ro / cartu.ro / booza.ro / boone.ro / coole.ro / 4cart.ro / cartmall.ro / cartcity.ro / bonzo.ro / ionzo.ro / conzo.ro / ccaartus.ro / impo.ro / impc.ro

Personal imi plac urmatoarele: colorici.ro / cartuserie / cartu.ro / impc.ro. Sa le luam pe rand acum:

1. Cele mai brandabile: colorici.ro / impc.ro - colorici.ro suna foarte, foarte bine si utilizatorii vor retine cu siguranta acest nume, deoarece este funny si usor de retinut; impc.ro este o "abreviere" de la "imprimante cartuse"; in cazul acesta spun ca domeniul este brandabil, deoarece se poate retine foarte frumos si usor sub forma "I`m PC"!

2. Mai putin brandabile: cartuserie.ro / cartu.ro - cartuserie.ro suna bine, nu este tocmai scurt, insa are un potential bun; este usor de memorat, nu foarte usor de tastat direct in browser, dar are si un mic avatanaj seo de domeniu "cartuserie", cartuse fiind unul din cuvintele de baza a targetarii proiectului; cartu.ro este la fel, un domeniu ceva mai slabut brandabil, insa spre deosebire de restul, este foarte usor de retinut si te duce cu gandul imediat la ceea ce cauta clientul pe site "cartuse de imprimanta".

Daca ar fi sa rebranduiesc in acest moment propria-mi afacere as alege intre colorici.ro si cartuserie.ro. Ambele imi plac foarte mult, iar mai sus am si explicat motivele pentru care sunt bune, brandabile, etc. Astept un feedback si putem continua dezbaterea ulterior cu aceste domenii in fata sau de ce nu, cu alte idei. Mult succes!
    Mersi iSKY,

colorici.ro imi place foarte mult, ramane sa ma hotarasc daca il iau pe acesta....

Iarasi ce mi-ar fi placut, dar e luat, este "cartusel"; ce parere ai de "tonerel" sau "inks" ?

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Flavian, am cautat ceva pentru tine si iata la ce rezultate am ajuns:

tepromovez.com/net ; tepromovam.com/net ; promoromania.com/net ; promoservicii.com/net ; serviciipromovare.net ; serviciidepromovare.com/net ; promoveaza-ma.com/net ; ropromote.com/net

Astept un feedback si facem si o analiza, insa trebuie sa stiu asupra caror domenii te hotarasti. Daca ai si alte idei, pune-le aici la "discutat"! Succes!

Citat Postat în original de Popa Flavian Vezi Post
    Un nume de domeniu, preferabil .net sau .com pentru un site in romana in care o sa ofer servicii seo?(inscrieri in directoare, comentarii dofollow, articole/promvoare..)
    Imi place cum suna tonerel, dar nu e tocmai brandabil ... are ceva care parca ii lipseste ... inks mai putin. Dintre toate posibilitatile as alege cu toata inima colorici.ro, are cele mai multe atuu-uri posibile si cu siguranta se va transforma intr-un brand de renume in nisa cartuselor. Ca sa sustin si mai bine ideea, prezint si figurile vizuale si auditive ale cuvantului "colorici" ... suna foarte apropiat de client, este un fel de diminutiv de la "culoare" ... iar cat despre imaginea vizuala, parca vad o camera alba impanzita de culori superbe, exact cum ar trebui sa scoata o imprimanta de calitate.

Pe cale de consecinta, sustin domeniul colorici.ro! Eu l-as cumpara chiar in acest moment si as incepe rebranduirea lui cartuse-imprimante.net. Sper ca aceste cuvinte sa-ti fie de folos in sustinerea dorintelor de a realiza viitorul brand! Mult succes!

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Mersi iSKY,

colorici.ro imi place foarte mult, ramane sa ma hotarasc daca il iau pe acesta....

Iarasi ce mi-ar fi placut, dar e luat, este "cartusel"; ce parere ai de "tonerel" sau "inks" ?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Vreau sa fac un site/blog unde o sa imi ofer serviciile si o sa scriu despre SEO de baza, ce e important sa faci la inceput, etc..si sa fie un fel de portofoliu cu servicii..

tepromovam.com/net ; serviciipromovare.net

La astea 2 am ramas..

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    236
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Flavian, am cautat ceva pentru tine si iata la ce rezultate am ajuns:

tepromovez.com/net ; tepromovam.com/net ; promoromania.com/net ; promoservicii.com/net ; serviciipromovare.net ; serviciidepromovare.com/net ; promoveaza-ma.com/net ; ropromote.com/net

Astept un feedback si facem si o analiza, insa trebuie sa stiu asupra caror domenii te hotarasti. Daca ai si alte idei, pune-le aici la "discutat"! Succes!

Imi place cum suna tonerel, dar nu e tocmai brandabil ... are ceva care parca ii lipseste ... inks mai putin. Dintre toate posibilitatile as alege cu toata inima colorici.ro, are cele mai multe atuu-uri posibile si cu siguranta se va transforma intr-un brand de renume in nisa cartuselor. Ca sa sustin si mai bine ideea, prezint si figurile vizuale si auditive ale cuvantului "colorici" ... suna foarte apropiat de client, este un fel de diminutiv de la "culoare" ... iar cat despre imaginea vizuala, parca vad o camera alba impanzita de culori superbe, exact cum ar trebui sa scoata o imprimanta de calitate.

Pe cale de consecinta, sustin domeniul colorici.ro! Eu l-as cumpara chiar in acest moment si as incepe rebranduirea lui cartuse-imprimante.net. Sper ca aceste cuvinte sa-ti fie de folos in sustinerea dorintelor de a realiza viitorul brand! Mult succes!
    Din pacate, dupa ce am inregistrat colorici am observat ca este o marca inregistrata care contine si cuvantul colorici si nu-l voi folosi deoarece nu vreau sa intru in conflict cu ei.

Am ales pana la urma inks.ro, pont oferit de Kidu si i-am trimis si voucherul.

Oricum, mersi de ajutor.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Din pacate, dupa ce am inregistrat colorici am observat ca este o marca inregistrata care contine si cuvantul colorici si nu-l voi folosi deoarece nu vreau sa intru in conflict cu ei.

Am ales pana la urma inks.ro, pont oferit de Kidu si i-am trimis si voucherul.

Oricum, mersi de ajutor.
    inks.ro suna mult mai profesional de cat colorici, domeniul colorici merge foarte bine la un site cu jocuri de colorat si/sau cu planse de colorat pentru copii.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Domnilor, as dori mai supun si eu atentiei dumneavoastra un nume de domeniu, domeniu achizitionat recent, pe care as vrea sa dezvolt un site dedicat doamnelor: demoiselle.ro

Cochetam de mult cu ideea de a lansa un asemenea site, dar, intotdeauna a venit o alta idee, apoi o alta, asa ca am sarit tot timpul peste acest proiect, caruia sper, acum sa ii acord mai mult timp.

Deci, sa revin la idee, as dori sa aflu parerea dvs cu privire la sonoritatea acestui domeniu. Stiu ca nu este un cuvant romanesc, stiu ca nici macar nu cred ca mai este folosit uzual nici macar in franceza, fiind mai degraba un arhaism. Dar mie unul mi s-a parut potrivit pentru un asemenea proiect. Cum insa intotdeauna intervine subiectivitatea, cand e vorba de proiecte personale, as dori sa primesc si un feedback de la voi.
    Multumiri in avans,
    Robert
    Ultima modificare făcută de Robert; 24th June 2012 la 13:04.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 9 din 15 PrimulPrimul ... 7891011 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratuit 2 domenii .org
    De Popa Mihai în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th March 2012, 07:54
  2. ofer hosting Gratuit
    De donpablo în forumul Hosting
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th May 2011, 19:59
  3. Ofer gratuit 50 mb !
    De matican în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0