ok, merci mult isky
ok, merci mult isky
Variantele cu e-videoclipuri.com/.ro le exclud...am evideoclipuri.com liber, deci nu cred ca are rost sa mai pun o cratima in link..ingreuneaza mult memorarea sa.
Din variantele enuntate de tine, imi plac urmatoarele: videoclick.ro, 4video.ro, newclip.ro si megaclip.ro + evideoclipuri.com pe care il aveam si eu in minte...Eu am sa mai fac un research si revin si cu alte 3-4 variante pe care le consider atractive...sper ca pana la finele saptamanii sa ma decid asupra unui domeniu.
Mersi fain pentru timpul acordat. Numai bine.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Multam iSky.
Interesante ideile, chiar ma tenteaza. Sa vedem cum stau cu timpul si-i dau drumul la ceva.
Regards.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
1.videoclick.ro
2.supervideo.ro
ambele brandabile ( scurte , fara cifre, fara cratima , romanesti dar si internationale in acelasi timp, memorabile ) . Fa-i pe cei dela click.ro sa le para rau ca nu au luat si videoclick.ro .
Rau cand n-ai idei, rau cand ai prea multe..romanul nu e niciodata multumit
Am intrat intr-o ceata mult mai densa ca la inceputuri...
videoclick.ro - brandabil, scurt dar se poate incurca usor videoclick cu videoclip (probabil aberez, dar ma refer la pronuntarea cuvintelor)
evideoclip.ro - destul de ok si bun pentru optimizare...brandabil?! nu prea...cam greu de retinut.
evideoclipuri.com - extensie buna insa cam lung...cu toate astea, as avea un plus la optimizare, contine cuvantul cheie.
megaclip.ro - brandabil si cam atat...varianta de rezerva as spune (daca o sa fie cazul).
Primele 2 variante mi se par cele mai ok, dar mai greu cu alegerea celei finale...iSKY si ceilalti, aveti legatura.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Salut,
Am și eu o întrebare: tocmai am achiziționat domeniul „nisipuriledeaur,info”. E ceva de capul lui? Ce îmi recomandați să fac pe el?
Mulțumesc.
Din ce-mi amintesc, desi nu e prea greu s-o fac, ai intrebat ce-ti recomandam, eu ti-am recomandat. Daca era normal, de ce-ai mai intrebat?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)