Ideea e ca aici nu se vand domenii. Aici doar ne "laudam". Deschide un topic unde trebuie daca vrei sa le vinzi.
Ideea e ca aici nu se vand domenii. Aici doar ne "laudam". Deschide un topic unde trebuie daca vrei sa le vinzi.
Corect Calin, am zis doar ca sunt dispus sa le dau, daca cineva este interesat, nu am scris preturi, oferte despre domeniu, etc....
Ca pe altii ii deranjeaza asta, problema lor!
+1? ha... esti comic. Sunt membri mai noi ca mine care au mai multe postari. f rar postez offtopic, insa acum mi-am dat cu parerea. Am facut o scurta analiza a domeniului si am intrebat cine ar vrea sa-l cumpere. Nu vad de unde ai tras concluzia ca m-a deranjat ceva anume.
Nu ma pricep la cumparat/vandut domenii si daca cineva observa vreo valoare sau un potential in domeniul luat de tine, chiar as dori sa posteze aici, poate asa inteleg si eu care-i treaba.
Signatura lipsa
jocuri-gratuite.net vs jocurigratuite.info , care este mai avantajat ?
cazare-online.com - vechime 3 years 213 days
supercarti.com - vechime 8 years 345 days![]()
Ai perfecta dreptate, dar nu am ce sa verific, vechimea aia e egala cu 0 pentru ca domeniile au fost DROP, iar tu le-ai inregistrat astazi ceea ce inseamna ca vechimea domeniilor este de fix o zi!Sau ... mai pe scurt ... vechimea aia nu te ajuta la nimic, daca asta a fost scopul mesajului!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
iSky, poate ai perfecta dreptate ca nu ajuta cu nimic vechimea, dar uite, promit ca o sa fac un test, in sensul ca o sa pun un site + continut pe unul dintre aceste domenii, si o sa vad rezultatul! O sa incerc pe supercarti.com! Revin cu detalii intr-un topic separat!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)