Pagina 10 din 34 PrimulPrimul ... 8910111220 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 335

Subiect: ce domenii noi ati mai inregistrat?

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

Am inregistrat azi ghid.info pt un director web
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Alvy Vezi Post
    Am inregistrat azi ghid.info pt un director web
    mult ti-a mai luat ... il aveam pe lista dar m-am razgandit si nu l-am mai inregistrat ... tre sa fii mai rapid ca putea sa ti-l ia 100 de oameni inaintea ta
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    mult ti-a mai luat ... il aveam pe lista dar m-am razgandit si nu l-am mai inregistrat ... tre sa fii mai rapid ca putea sa ti-l ia 100 de oameni inaintea ta
    adevarul e ca aveam mai multe variante si greu m-am decis
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Ma uimiti..cu atatea domenii.
    Aveti putere si timp sa construiti pe ele? Sau e pt comert cu ele? Cand vine scadenta la ele peste 1 an dati iar cu banu cash?
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Care e problema? daca ai un proiect pe el, nu ti asigura 8 dolari/an sa ti permiti prelungirea?
    Daca le ai pentru vanzare, taxa initiala plus doua prelungiri sa zicem, inseamna 3 ani si vreo 25 dolari costuri. Il vei vinde mult mai bine, desigur, daca nu e vreo mizerie.
    plus ca trebuie sa privesti problema pe ansamblu: iti pot da un exemplu cu domeniile .eu, ptr ca au fost atent monitorizate. Am cumparat 70 bucati, mare parte cu promo de anul trecut, 1 euro bucata, restul intre 3 si 5 euro, apx 150 euro in total. 8 dintre ele mi au produs din afiliere 320 euro, am vandut 11 cu 10-15 euro, unul cu 50e si unul dintre ele cu 100e. Aproape 600 euro mi au adus, deci raman cu un profit de 450 euro plus cateva care le am ( sau le prelungesc ) pentru ca ma astept la un pret bun, de ex: horoscop, francize, bilete-avion, etc
    E chestie de investitie si rabdare.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

@ diasomie, nu stiu daca ai auzit sau daca esti cunoscator in domeniu, insa ti-as recomanda ca idee sa arunci o privire pe sedo.com. Vei intelege mai bine cum sta treaba cu domeniile web si chiar cu brokerajul de domenii web. Este o adevarata piata la nivel international. In Romania este inca in dezvoltare, as putea spune ca este inca la inceputuri. Deja se pot da exemple de domenii web care au adus destui banuti pentru vanzatori. Imi vin in minte: locuridemunca.com, jocuri.net. Iar la colegii de pe forum care activeaza zi de zi, cred ca chiar Cristi are destule exemple de domenii profitabile pe care le-a vandut. Daca nu ma insel chiar rca.com.ro a adus un profit destul de semnificativ. De altfel, si eu vand zeci de domenii anual, este adevarat, sunt domenii web bune, majoritatea (> 90%) exact match pe extensii premium.

Practic, nu trebuie sa uiti ca in optimizarea viitorului proiect, absolut totul este important, inclusiv numele domeniului. Din acest motiv multi dintre cei care investesc in online stiu ca trebuie sa plece la drum cu un business care sa aiba sonoritate si care sa exprime cat mai bine ceea ce fac ei. Uite, de exemplu, de ce nu si-a ales agentia de turism X un alt nume si a ales fix Kusadasi, iar numele de domeniu Kusadasi.RO. Iti dau eu raspunsul corect: pentru ca sunt unul din marii tour-operatori din Turcia pe zona Kusadasi, zona foarte frecventata si dorita de turistii romani. Un nume usor de retinut, cu exact match numele localitatii, pe extensie premium .ro. Optimizarea s-a facut intocmai: "kusadasi", "sejur kusadasi" + alte combinatii extrem de valoroase pentru o astfel de agentie de turism, cred ca vorbesc de la sine de ce investitorii au ales acest nume pentru agentia lor de turism (implicit SRL-ul din spate) si de ce au dezvoltat si optimizat un website pe kusadasi.ro

Sper ca aceste explicatii sa fie utile si pertinente, cam acestea este adevarul, iar in Romania sunt ceva persoane experimentate in brokeraj de domenii web, care detin sa zic asa "cote parte" din domeniile web de valoare. Sunt cam pana in 10 - 15, dar acestia detin domenii comerciale care valoreaza deja mult (in conditiile actuale de criza economica), dar cu siguranta pe viitor, remuneratia pentru ele va fi mult mai mare.

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Ma uimiti..cu atatea domenii.
    Aveti putere si timp sa construiti pe ele? Sau e pt comert cu ele? Cand vine scadenta la ele peste 1 an dati iar cu banu cash?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

eu nu am domenii asa puternice, lenjerie,ro a fost o exceptie la 15.000e si RCA.com.ro de care zice Andrei a fost 1.500e. De rest valorile au fost intre 10 si 150e, dar pentru mine este multumitor. Oricum, un procent destul de mare din domeniile vanate sunt pentru siteuri de afiliere, pentru ca unele nise merg, altele nu, dar in cele mai multe cazuri trebuie testat.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc pentru explicatii.
    Da, eu am avut ochii inchisi pentru asa ceva. de curiozitate aseara m-am uitat peste cateva nume de domenii ce pareau bune, cu trafic decent ,peste 4000 cautari exacte..dar nu e loc neam sa runci un ac si sa cumperi ceva in zona ro com net sau sau fara -. Trbuie si experienta si rateuri )probabil la inceput) si oleaca/ o tzara de cash la inceput. Ca nu m-or da afara din casa cateva sute de lei bune sa cumpar domenii in ideea ca pe viitor or fi bune. Pot sa o dau usor in balarii cu ele.

Tot legat de "unele nise merg", ca sa nu poluez topicul am deschis unul nou de incepatori , ca mine:

intrebare privind vanzarea de haine in mediul online
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    364
    Putere Rep
    30

Implicit

Am asteptat putin pana sa-l iau, dar l-am luat insfarsit. E vorba de domeniul openlife.ro cu mult noroc as zice ca l-am prins deoarece ieri l-am verificat si inca era PD. Iar azi s-a eliberat

Ah, am mai inregistrat si dieteslabire.com (.net si .info de asemenea).

Ps. Nu ma prea ocup cu domeniile in general, dar as vrea sa stiu si eu daca aveti vre-un soft sau o aplicatie care urmareste domeniile care sunt in PD?
    tosin.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de tosin Vezi Post
    Ps. Nu ma prea ocup cu domeniile in general, dar as vrea sa stiu si eu daca aveti vre-un soft sau o aplicatie care urmareste domeniile care sunt in PD?
    nu prea o să-ți dea nimeni informația asta, din motive, cred eu, evidente.
    găsești, totuși, câte ceva în semnătura de mai jos (lista e updatată zilnic)

Pagina 10 din 34 PrimulPrimul ... 8910111220 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am uitat unde am inregistrat un domeniu
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd November 2011, 10:14
  2. Domeniu web - brand inregistrat
    De Cristina Maftei în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th October 2011, 17:42
  3. Alternativa pentru cei care abia s-au inregistrat
    De Mihai Alexandru în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 26th July 2011, 03:33
  4. cum se transfera un domeniu deja inregistrat?
    De Empire în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st December 2010, 09:08
  5. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th December 2009, 23:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •