Am inregistrat azi ghid.info pt un director web![]()
Am inregistrat azi ghid.info pt un director web![]()
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Ma uimiti..cu atatea domenii.
Aveti putere si timp sa construiti pe ele? Sau e pt comert cu ele? Cand vine scadenta la ele peste 1 an dati iar cu banu cash?
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Care e problema? daca ai un proiect pe el, nu ti asigura 8 dolari/an sa ti permiti prelungirea?
Daca le ai pentru vanzare, taxa initiala plus doua prelungiri sa zicem, inseamna 3 ani si vreo 25 dolari costuri. Il vei vinde mult mai bine, desigur, daca nu e vreo mizerie.
plus ca trebuie sa privesti problema pe ansamblu: iti pot da un exemplu cu domeniile .eu, ptr ca au fost atent monitorizate. Am cumparat 70 bucati, mare parte cu promo de anul trecut, 1 euro bucata, restul intre 3 si 5 euro, apx 150 euro in total. 8 dintre ele mi au produs din afiliere 320 euro, am vandut 11 cu 10-15 euro, unul cu 50e si unul dintre ele cu 100e. Aproape 600 euro mi au adus, deci raman cu un profit de 450 euro plus cateva care le am ( sau le prelungesc ) pentru ca ma astept la un pret bun, de ex: horoscop, francize, bilete-avion, etc
E chestie de investitie si rabdare.
@ diasomie, nu stiu daca ai auzit sau daca esti cunoscator in domeniu, insa ti-as recomanda ca idee sa arunci o privire pe sedo.com. Vei intelege mai bine cum sta treaba cu domeniile web si chiar cu brokerajul de domenii web. Este o adevarata piata la nivel international. In Romania este inca in dezvoltare, as putea spune ca este inca la inceputuri. Deja se pot da exemple de domenii web care au adus destui banuti pentru vanzatori. Imi vin in minte: locuridemunca.com, jocuri.net. Iar la colegii de pe forum care activeaza zi de zi, cred ca chiar Cristi are destule exemple de domenii profitabile pe care le-a vandut. Daca nu ma insel chiar rca.com.ro a adus un profit destul de semnificativ. De altfel, si eu vand zeci de domenii anual, este adevarat, sunt domenii web bune, majoritatea (> 90%) exact match pe extensii premium.
Practic, nu trebuie sa uiti ca in optimizarea viitorului proiect, absolut totul este important, inclusiv numele domeniului. Din acest motiv multi dintre cei care investesc in online stiu ca trebuie sa plece la drum cu un business care sa aiba sonoritate si care sa exprime cat mai bine ceea ce fac ei. Uite, de exemplu, de ce nu si-a ales agentia de turism X un alt nume si a ales fix Kusadasi, iar numele de domeniu Kusadasi.RO. Iti dau eu raspunsul corect: pentru ca sunt unul din marii tour-operatori din Turcia pe zona Kusadasi, zona foarte frecventata si dorita de turistii romani. Un nume usor de retinut, cu exact match numele localitatii, pe extensie premium .ro. Optimizarea s-a facut intocmai: "kusadasi", "sejur kusadasi" + alte combinatii extrem de valoroase pentru o astfel de agentie de turism, cred ca vorbesc de la sine de ce investitorii au ales acest nume pentru agentia lor de turism (implicit SRL-ul din spate) si de ce au dezvoltat si optimizat un website pe kusadasi.ro
Sper ca aceste explicatii sa fie utile si pertinente, cam acestea este adevarul, iar in Romania sunt ceva persoane experimentate in brokeraj de domenii web, care detin sa zic asa "cote parte" din domeniile web de valoare. Sunt cam pana in 10 - 15, dar acestia detin domenii comerciale care valoreaza deja mult (in conditiile actuale de criza economica), dar cu siguranta pe viitor, remuneratia pentru ele va fi mult mai mare.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
eu nu am domenii asa puternice, lenjerie,ro a fost o exceptie la 15.000e si RCA.com.ro de care zice Andrei a fost 1.500e. De rest valorile au fost intre 10 si 150e, dar pentru mine este multumitor. Oricum, un procent destul de mare din domeniile vanate sunt pentru siteuri de afiliere, pentru ca unele nise merg, altele nu, dar in cele mai multe cazuri trebuie testat.
Multumesc pentru explicatii.
Da, eu am avut ochii inchisi pentru asa ceva. de curiozitate aseara m-am uitat peste cateva nume de domenii ce pareau bune, cu trafic decent ,peste 4000 cautari exacte..dar nu e loc neam sa runci un ac si sa cumperi ceva in zona ro com net sau sau fara -. Trbuie si experienta si rateuri )probabil la inceput) si oleaca/ o tzara de cash la inceput. Ca nu m-or da afara din casa cateva sute de lei bune sa cumpar domenii in ideea ca pe viitor or fi bune. Pot sa o dau usor in balarii cu ele.
Tot legat de "unele nise merg", ca sa nu poluez topicul am deschis unul nou de incepatori , ca mine:
intrebare privind vanzarea de haine in mediul online
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Am asteptat putin pana sa-l iau, dar l-am luat insfarsit. E vorba de domeniul openlife.ro cu mult noroc as zice ca l-am prins deoarece ieri l-am verificat si inca era PD. Iar azi s-a eliberat![]()
Ah, am mai inregistrat si dieteslabire.com (.net si .info de asemenea).
Ps. Nu ma prea ocup cu domeniile in general, dar as vrea sa stiu si eu daca aveti vre-un soft sau o aplicatie care urmareste domeniile care sunt in PD?
tosin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)