garantez pentru .org
garantez pentru .org
in umila-mi parere ordinea ar fi: com/net/org/eu/info pentru lb romana, exceptand .ro mai greu de gasit desigur. binenteles iti bati capul doar in ideea unui emd. Cred ca explozia tldurilor eu a fost anul trecut cand au inceput sa fie date gratis sau f ieftin, la mxhost de ex cred ca sunt mii de domenii inregistrate, asa ca proiectele sunt noi sau foarte noi. Eu am rankat top3 dar pe micronise, fara probleme cu eu, chiar mi au placut mai mult decat info.
Dar pentru concurenta mare, as alege fara emotii com/net/org, chiar as renunta la ideea de emd pentru un com apropiat gen, ekeyword, keywordonline, sau eventual un long tail apropiat si liber pe com, de exemplu vizezi keyword principal rochii si gasesti liber rochiiscurte.com .
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 5th February 2012 la 13:53.
Mersi mult, Kidule. O sa mi-o notez pe asta ("com/net/org/eu/info"). De mult eram in cautarea unui raspuns umil, dar din partea cuiva care cunoaste si a avut de a face cu fenomenul+1 de la mine.
Pentru ca ma ocup de foarte multa vreme de domenii web, am deprins urmatoarea clasare a .tld-urilor premium:
1 .com
2 .net
3 . info
4. .org
5. .biz
6. .eu
Pe cale de consecinta, intre cele 2 .tld-uri puse in discutie, primul in ordinea postata de mine ar fi .org, iar apoi .eu. Sper sa-ti fie de real folos aceasta scurta clasificare, in alegerea domeniului potrivit!
Cu deosebit respect, Andrei![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Exact aceeasi parere, .info mi se pare mai puternic de cat .org, biz sau eu, in unele cazuri .info este la egalitate cu .org1 .com
2 .net
3 . info
4. .org
5. .biz
6. .eu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)