rotld , singurul motiv a fost siguranta
rotld , singurul motiv a fost siguranta
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
@edyy: domeniile .ro inregistrate prin partenerii ICI (Rotld) se pot administra direct din pagina Rotld [Administrare on-line]. Avantajul apare in momentul cand sunt oferte la acest capitol la Parteneri. ICI nu am vazut sa aibe vreodata promo codes la asa ceva![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
As vrea sa vad la toate firmele din online scris mare (cu sau fara TVA), sau in footer cum mai obisnuiesc unii.
Cum e la ROTLD de exemplu: 51,26 USD + TVA (24%).
Mxhost.ro![]()
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Folosesc edomenii pentru domeniile mai putin importante si de care nu sunt sigur de potentialul lor (cu plata anuala). Multi mi-au spus ca nu sunt seriosi dar eu nu am intampinat probleme.
Pentru domeniile luate "pe viata" folosesc cu drag Romarg.
rohost.com
jump.ro, profesionisti, rapizi.
Pretul inregistrarii unui domeniu .RO a scazut la 30 Euro+TVA, inregistrarea se face pe numele clientului.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
elvsoft.ro
30 euro + tva, la domain holder si tehnical contact apar datele clientului, inregistrarea se face rapid, chiar daca solicitarea o lansez vineri dupa-masa, suport excelent.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)