Odata cu lansarea burseidedomenii am scos si eu la vanzare linuxsecurity.ro, data inregistrarii 21 05 2003 si cer o mie de euro, am cerut mult?
Odata cu lansarea burseidedomenii am scos si eu la vanzare linuxsecurity.ro, data inregistrarii 21 05 2003 si cer o mie de euro, am cerut mult?
E tare asta ... Tu vinzi un domeniu sau ceri un appraisal despre acel domeniu? Ce varianta ai ales, ca eu unul sunt nedumerit? Si daca tot ai scos la vanzare acest domeniu pe 1000 EUR pe un site precum bursadedomenii.ro, ti-as recomanda sa il vinzi pe sedo.com si sa iti aduci acolo oamenii interesati de achizitionarea sa!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Am anuntat scoaterea lui la vanzare si am cerut un sfat referitor la pret.
Pai nu e nimic pe el. linuxsecurity.ro.im e valabil avand in vedere ca .net, .info, .biz, .eu, .com etc sunt luate eu nu ti-as da mai mult de 200 de euro.
@felix: Ok, am inteles ideea! Are o vechime de 8 anisori, destul de frumusica ... eu unul nu as investi 1000 de EUR in acest domeniu pentru ca nu ma pricep la Linux. Probabil cei care cunosc mai bine, ar da, deci nu ma pronunt asupra unui pret mai mare de 100 EUR (repet, nu ma pricep, e doar o parere subiectiva).
@val33ntyn: Cand vei invata si tu care e diferenta dintre un domeniu si un subdomeniu ... sau poate termenul de .TLD iti este mai popular ... ca sa nu mai vorbim de faptul ca omul vinde un domeniu si nu un SITE, care iar este o diferenta ca de la cer la pamant ... E bine ca ai vointa la cei 15 anisori ai tai, dar iti recomand totusi niste carti de literatura la varsta asta, chiar si de gramatica, pentru ca nu stiu daca esti la curent cu ultimele noutati din Doom2, dar in Romania nu se foloseste "3" in locul lui "e" si nici "y" in locul lui "i", ceea ce mie imi denota clar gradul tau de cultura si mai ales de evolutie lingvistica. Pe acest forum nu trebuie sa existe mistocari, ci doar adevarati profesionisti, pentru ca altfel, daca am asculta toate povestile de adormit copiii, ne-am cam duce de rapa! Deci, iti recomand sa te mai documentezi si apoi sa intervii acolo unde este cazul, asta daca iti doresti cu adevarat sa devii un bun profesionist in acest domeniu!
Andrei![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
@iSKY - nu te pune nimeni sa te uiti la numele meu. Nu te priveste cum imi scriu eu numele.
felix .. domeniu este excelent .. dar nu pentru RO .. daca aveai un com,net,info ... valora poate si mai mult .. dar in RO nisa e aproape inexistenta ... iar un strain nu iti va cumpara .ro ... mai pastreaza-l vreo 10 .. 20 de ani si poate poate ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Cuvintele in engleza pe tld regionale nu sunt foarte valoroase. Daca mai vorbim si de combinatie de doua cuvinte in engleza pe tld regional valoarea lor tinde spre taxa de inregistrare.
Domeniul tau nu valoreaza decat maxim pretul de inregistrare. Cum iti dai seama? Daca ignori putin "nebunia" domeniilor din romania, si super preturile de zeci de mii de euro de pe bursa de domenii dar nici o tranzactie facuta, si incerci sa gandesti obiectiv si rational, poti sa iti dai seama foarte simplu.
Primul pas, afli daca in toate celelalte tld regionale -- cctld--, linuxsecurity.cctld e inregistrat. Si nu ma refer la tld internationale, ca .ro nu e international, ci la tld locale.
Daca dai un search aici, o sa vezi ca sunt minim 50 de combinatii linuxsecurity.cctld care sunt available pt inregistrat.
De ex, linuxsecurity.ca . In canada,o tara cu o economie mult peste romania si tara vorbitoare de limba engleza. Si linuxsecurity.ca nu e inregistrat. Nu te pune pe ganduri?
Alte domenii libere:
linuxsecurity.be in belgia
linuxsecurity.dk in danemarca
linuxsecurity.jp in japonia
linuxsecurity.in in india
linuxsecurity.tv
etc.. Si daca folosesti linkul de mai sus o sa gasesti peste 50 de combinatii libere. Crezi tu ca piata de domenii din romania e atat de dezvoltata incat acelasi keyword pe .ro valoreaza 1000 euro, si acelasi keyword pe .ca , .jp , .be , .dk si etc...nu valoreaza nici taxa de inregistrare?
Ai dreptate, daca voi avea ceva oferte il voi vinde sub pret.
Nici o oferta, am modificat pretul pe bursa la 500 euro![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)